Gott nytt år!

Näst sista dagen på året då. Känns lite skönt. Det händer mycket 2008 som är värt att se fram emot =) T.ex:

* Min 18 års-dag
* THAILAND!
* Konståknings-VM i GBG
* Att ta körtkort
(och göra allt annat som man får när man är myndig..:P)
* Peace & Love-festivalen
* Arvikafestivalen

Nyår kommer nog bli bra det med känns det som. Det var ju lyckat hemma hos mig förra året, så det blir det säkert i år också =)


Årets nyårslöften är att
* Aldrig mer snoka runt på internet för att hitta saker som jag egentligen inte vill se
* Lära mig lita på folk
* Sluta tänka så fucking mycket jämt
* Börja måla (farfars målargrejjor har stått i mitt rum i typ 2 år nu utan att jag rört dem... men idag köpte pappa målarpapper/tavlor, så nu har jag alla skäl i världen till att börja! Eller åtminstone försöka....)
* Sluta bita på naglarna (det traditionella löftet som håller i max 1 vecka... men nu jävlar ska jag klara det!)


Nu ska jag och Malin snart in till stan.
Hinner nog inte skriva något innan tolvslaget imorgon, så det återstår väl bara för mig att önska er alla ett gott nytt år!

Falling

I promised that I wouldn't feel
Keeping what's real
My heart is not made of steel
There's no escape, no return
As far as I know, I'll never leave

Been waiting for so long
Betrayed and on my own
'cus I help lead a game that can't be won

This bleeding heart keeps calling
Can't stop my world from falling
from falling, from falling, from falling... apart


Japp, precis så känns det.


Alice in Videoland kommer till Arvika i sommar, igen. Och jag ska se dom, igen!
Har bestämt att jag ska till Peace & Love också. Hoppar tågluffingen i år och drar dit istället. Blir säkert hur bra som helst^^

Drömde förövrigt en skitläskig dröm om Arvikafestivalen inatt. Eller ja, läskig och läskig.. Vet inte hur jag ska förklara. Hade iallafall riktigt jävla ont i magen när jag vaknade. Jag hoppas verkligen att det inte blir så på riktigt i sommar... Det värsta är att det mycket väl kan det... Förmodligen därför jag hade så ont i magen. För att det var verkligt som fan =/ Men jag får väl helt enkelt se till att supa järnet och inte tänka så mycket. Så blir det säkert jättebra!

Mellandagsrea

Stan blev med Malin idag.
Shoppade, åt på Sjökvistens och fikade i MittiCity. Mycket trevligt! =)

Investerade en addidas-tröja, ett halsband och en almanacka. Det är lite komiskt att jag aldrig köper saker på rea när det är just mellandagsrean man är på stan för. Men men :P
Upptäckte att jag faktiskt är ganska rik för tillfället, hur det kommer sig förstår jag inte riktigt men det är ju alltid trevligt med pengar :D Nu kanske jag har råd med den där jackan också som jag tänkt köpa så länge.


image15


Kom på förut att jag egentligen hade en klipptid kl 13.00 idag också. Så nu hinner jag säkert inte klippa mig innan nyår som var hela grejjen med det. Känns ju lite surt. =/ Jag som aldrig brukar glömma såna saker...

Men man blir helt vilsen på dagarna när det är lov, speciellt nu när det var jul i måndags. Känns som om det borde va jul på helgen tycker jag, och därför trodde jag att det var mitt i veckan nu, typ tisdag eller onsdag. Men icke... Det är ju snart helg igen för fan ;P



O jag önskar jag kunde säga att jag älskar dig.


Feg, egoistisk, falsk och genomstörd

Vad ska jag säga för att någon, någonsin ska förstå?
För att någon inte ska hata mig, eller tycka att det är mitt fel, eller säga som alla andra - att nu Madde, får du fan ta och bestämma dig för vad du vill? När ska någon människa i den här fucking jävla världen fatta att det inte är så lätt?!


Jag önskar verkligen att jag kunde förklara.
Det finns folk som jag verkligen borde prata med, speciellt en person. Men jag kan inte och jag vågar inte. Jag vet inte vad jag ska säga, dessutom är jag så inihelvetes rädd för hur reaktionen skulle bli... Så jävla feg är jag. Feg, egoistisk, falsk och genomstörd.


Och mina föräldrar fattar verkligen ingenting.
Det är i såna här situationer man inte vill något hellre än att flytta hemifrån. Jag längtar så sjukt mycket tills jag tar studenten och kan sticka utomlands, eller i alla fall någonstans långt ifrån Hammarö och Karlstad.

Suck.

Idag så har jag i alla fall vart på stan med Suchi och Astrid. Det var mys! Blev inte så jättemycket shoppat men ändå, ska på mellandagsrean med Malin imorgon igen, så =)

131260-14

Ikväll blir det nog att sova tidigt. Finns ändå ingenting att göra i det här huset, plus att jag inte sovit särskilt mycket inatt. Den lilla tiden jag sov hann jag i alla fall drömma världens underbaraste dröm.
Mitt knä var friskt och jag var fit for fight för att börja träna konståkning igen. Och så när jag gick ut på  isen så hoppade jag universums högaste och finaste axel, så att min tränare blev helt häpen.
Jag önskar verkligen att hoppen sitter kvar när den där dagen väl kommer. Det gick så jävla bra precis innan knät pajade så jag kommer bli totalt jävla galen om ingenting sitter längre... Uschuschusch. Jag vill åka skridskor, nuu!!


Min överlevnadsstrategi

Happ, så var julen över då. Typ iaf..
Det är lite knäppt det där, att man går och längtar hur länge som helst på en enda dag. Eller ja, man gjorde när man var liten iaf, jag har slutat litegrann med det nu... Det kändes inte så speciellt att vakna upp igår och tänka att det var julafton, det fanns ju knappt någon julstämning alls... Att öppna julklappar däremot var faktiskt ganska skojigt (A) Var helnöjd med det jag fick, för en gångs skull. Arvika-biljett och en del pengar, som ska spenderas på diverse saker ;) Mwhaha.

Nu längtar jag bara till nyår, och sedan till min födelsedag. Kan knappt bärja mig, det är 7 veckor kvar nu, wiiih! :D
Fick btw ett körkortspaket av mamma och pappa för några veckor sen, så ska börja ta tag i det där nu. Har som mål att ta körkort innan sommarn^^ Vore ju en fördel att kunna ta bilen överallt, för jag har som vanligt hela sommarn planerad redan ;P


   


Det här med att hela tiden ha saker att längta till har blivit som en överlevnadsstrategi för mig.
Jag hatar min vardag just nu. Allt är bara helt cp, jag önskar att känslor gick att stänga av. Eller att hela hjärnan gick att stänga av. Jag känner massor av folk som bara verkar ta dagen som den kommer och inte bry sig särskilt mycket alls om saker och ting. Jag önskar att jag också kunde göra det, att jag kunde sluta att krångla till saker jämt och blanda in en massa känslor.
Och framförallt önskar jag att jag inte var så inihelvetes jävla sårbar...


Dan före doppardan

ÄNTLIGEN funkar internet på min dator igen! Fast inte det trådlösa, pappa köpte en nätverkskabel till mig idag ist... Men det är jäkligt skönt att kunna sitta ostörd på sitt rum iaf.

Har varit hos mormor och morfar idag och haft "lilla julafton" med släktingarna på mammas sida. Åt massa gröt och småplock, lika gott som alltid. Jag bidrog med att bjuda på mitt alldeles egna julgodis till efterrätt - choklad med torkad frukt och mandel, som jag bakade imorse. Sen fick jag och bror min dricka conjac också. Inte helt fel faktiskt ;P

Nu ska jag snart till Victor, typ kolla film och ge honom hans julklapp^^
Imorgon blir det först att åka till farfar och sedan vidare till mina kusiner. Lär inte hinna skriva mer här innan dess, så jag får väl passa på nu att önska alla en riktigt GOD JUL! ;)

Rysningar

Jippi, jag håller på att bli sjuk igen.
Så jävla typiskt när det är jullov imorgon och allt. Bara att hoppas på att det hinner gå över till nyår, annars vetefan vad jag gör.
Sedan ska jag ju till Göteborg imorgon också och fira min morbror. Kul liksom, när alla andra ska ut och härja... Vet en fest också för en gångs skull, som jag missar bara för att jag inte är hemma. Missade en förra helgen också. O nej, jag är inte alls sur.... Helvetes jävla skit-fanskap!!!!!!

Men okej, jag ska lugna ner mig. Tänka positivt. Jag skulle nog ändå inte orkat festa imorgon, är ju trots allt lite halvsjuk + att jag inte har sovit ordentligt på hur länge som helst och behöver ta igen mig lite (även om jag inte kommer komma till hotellet i GBG förrän mitt i natten imorn heller....)
Men det är ju bra om jag är fit for fight till nyår iaf.


Idag har jag varit och kollat på julkonserten som musikesteterna ordnat i sundsta-aulan. Bror min var med och spelade. Sååå jäkla bra var det! Dom är så duktiga. Det riktigt rös i mig under vissa låtar...
Jag vill också vara så bra. När jag ser sånt där så ångrar jag så jävla mycket att jag slutade dansa... Och att jag slutade spela tvärflöjt. Och att jag började åka konståkning i fucking Hammarö där man inte har en chans att bli bra om man inte haft en proffstränare sedan man var liten, vilket jag aldrig fick möjligheten till... =/

En positiv sak är iaf att mitt knä börjar läka nu. Var hos sjukgymnasten idag igen, han sa att det såg mycket bättre ut och så utökade han mitt träningsprogram med lite fler övningar och tyngre vikter. Ska satsa stenhårt på att vara tillbaks på isen snart igen. Ni anar inte hur mycket jag saknar det, det är helt sjukt... Även om jag inte förstår hur jag hann med alla träningar förut. Jag tycker tiden rinner iväg lika fort ändå... Men det där att bara kunna ta en och en halv timme där man har en enda sak att koncentrera sig på, att slippa tänka på allt annat en stund, det är det jag saknar. Konståkningen har varit som en drog för mig i så många år att det känns som om jag kommer bli knäpp snart...

En vecka kvar

Jag hatar att folk alltid ska ta för givet att jag finns där och väntar på dom...
Fast jag hatar nästan mig själv ännu mer för att jag faktiskt gör det. Det kanske är dags att sluta bry sig och ta lika lite ansvar som alla andra? Lova saker och sedan skita i det, för att folk ska veta hur det känns?
Problemet är att jag inte kan det. Jag kan inte förstå hur folk tänker när de föreslår en sak och sedan verkar ändra sig utan att säga något - eller kommer på senare att de glömt bort en, när man redan gett upp hoppet och accepterat att ännu en av ens dagar gått till spillo för att man väntat förgäves...
Jag blir så trött. Så jävla trött... Alla är fan likadana.  =/

Idag är det en vecka kvar till jul.
Känns otroligt skönt att det är sista veckan i skolan och att man kanske, förhoppningsvis kommer få sova ut lite snart... Har vart trött så länge nu. Jag behöver verkligen vara ledig.
Imorgon ska jag investera den sista julklappen, gymma lite och sen va med Simon. Har prov också som jag måste plugga till sen. Bajs.
Fick reda på psykologi-betyget idag också. G, såklart... Känner mig inte alls motiverad i skolan längre. Funderar på att gå till syon på onsdag och säga att jag inte vill ha något individuellt val nästa år. Jag orkar inte. Har ändå tillräckligt med poäng redan så... Spela roll liksom. När man ändå inte kan koncentrera sig halv 9 på en måndagsmorgon.

Wonderful

Stockholm var underbart.
Manson var grym. Mycket grymmare än vad jag trott. Förut diggade jag honom som person, nu gillar jag honom sjukligt mycket - både musiken och personligheten.
Sedan var det ju rätt skönt att bara komma bort ett tag också..  o umgås med Malin :)

Egentligen borde jag sova nu. Men jag orkar inte gå och lägga mig. Å andra sidan kommer jag aldrig någnonsin ta mig upp ur sängen imorgon bitti om jag inte gör det >_<
Tur att jag börjar 10 iaf, istället för halv 9. Sova en timme extra är aldrig fel.

Ska till mormor efter skolan imorn och sedan till BM för o  vaxa benen.
Sen hinna va med Simon en stund också... Kommer nog däcka i hans säng, men men =)
Nu blire nog sängen. natti.

This is me

Det var riktigt, riktigt trögt att ta sig upp ur sängen imorse...
Somnade inte förrän jättesent igår och när klockan ringde så tänkte jag "va fan, vi ska bara se spexet ändå, är det verkligen värt det...?"
Kom iaf fram till att jag inte behöver mer frånvaro från skolan, så jag släpade mig dit ändå och jag är glad att jag gjorde det. Föreställningen och folket fick mig på lite bättre tankar, om så bara för en stund.

I väntan på bussen hem sedan gick jag in på Lars-Hjalmars och kollade lite böcker. Började bläddra lite i en bok om mitt stjärntecken - fiskarna - och det slutade med att jag köpte den för att jag blev så himla imponerad av att allt, precis allt, i den stämde! Det var scary... Bland annat så stod det att jag:

 * Styrs av känslor och pendlar drastiskt mellan skratt och gråt, hopp och förtvivlan.
* Lätt blir förälskad, men ibland är mer kär i kärleken än personen i fråga
* Alltid är på jakt efter meningen med saker och ting och har en skör personlighet
* Har en kreativ ådra. Poesi, dans, foto och måleri är en ventil för alla tankar jag går runt och bär på
* Befinner mig ofta i en drömvärld, det är därför jag verkar frånvarande ibland
* Behöver struktur i min vardag
* Har förmågan att kunna anpassa sig efter alla suítuationer
* Ständigt är på jakt efter kärleken
* Är lite avvaktande i dejtingsammanhang men har inga prblem att locka till mig beundrare
* Har ett stort bekräftelsebehov ch har höga förväntningar, är en krävande men älskvärd flickvän
* Hellre blir förförd än förför någon annan
* Lider i det tysta när jag blir sårad, har svårt för att tala om känslor
* Ser vardagen som en långdragen väntan på de där speciella tillfällena i livet
* Ser fester som ett bra sätt att fly från verkligheten
* Trivs bäst som poet, dansare, grafiker eller fotograf
* Behöver en partner som är stabil och får mig att känna trygghet, och bör undvika osäkra pojkvänner med många egna problem eftersom jag själv lätt lever mig in i dem
Dessutom så är kräftan en av de stjärntecknen jag passar bäst ihop med^^

Jag gissar på att det inte var en enda människa som orkade läsa det där :P
Men det spelar ingen roll... Jag tyckte iaf det var lite coolt. Jag har alltid varit fachinerad av astrologi, och nu är jag ännu mer fast. Det fanns ett test längst bak i boken också där man kunde testa hur mycket fisk man egentligen är, det ska jag göra sen.

Förövrigt ska jag iväg till gymmet snart. Sedan slå en pling till Malin.

Kan inte tiden gå lite fortare...?

Nu sitter jag här vid päronens dator igen och får damp på o:et på deras tangentbord som knappt funkar. Man får trycka skithårt på den varje gång. Jobbigt.
Datorn känner av grannens bredband hela tiden också så internet är cp, fungerar inte alls på min dator, får väl se hur länge jag får lov att surfa här. Blir galen på dessa datorer, dom hatar mig verkligen. Alltid är det något som krånglar. Fy faen.

Den här dagen har inte varit riktigt lika meningslös som igår, bara nästan...
Min blogg blir bara tråkigare och tråkigare känns det som. Det är dumt. Jag vill skriva om roliga saker, istället för en massa klagomål hit och dit. Synd att det inte händer något roligt just nu bara...

Jag vill att tiden ska gå.
Att man ska kunna få hoppa över alla tråkiga vardagar. Till helgen blir det Stockholm iaf. Sedan är det bara en vecka kvar i skolan innan jullovet, och nästa fredag åker jag till GBG. Sen är det jul och nyår, har lite ångest över nyår dock... Jag kommer sakna någon att mysa med :( Har varit så bortskämd med det dom senaste åren. Men å andra sidan måste man väl lära sig någon gång... Ska nog ner till Skåne en sväng på lovet iaf tror jag=)

Och det är bara 69 dagar kvar till min 18-års dag och Thailand. Aahw, jag längtar såå !
Tror jag ska få ett körskolepaket i julklapp. Så då blir det att börja med körkortet snart... Hppas på en arvika-biljett också. Och en massa pengar så jag kan tågluffa i sommar;D

Den här dagen suger

Vi har i uppgift i textkommunikationen att skriva om låtar som påverkat på något sätt. Det är svårt, jag vet inte vilken låt jag ska välja - jag har alldeles för många. Alla låtar jag tycker om har påverkat mig. Mer eller mindre...
När jag letade runt så hittade jag en gammal låt som fick mig att tänka på en viss människa som jag av någon anledning haft i huvudet i flera dagar nu och som jag dessutom såg på bussen idag. Brukar aldrig se personen annars. Lite småwierd.

Mitt internet har dampat både idag och igår så nu sitter jag vid päronens dator. Som MSN vägrar att fungera på. Det suger rätt hårt, med tanke på att MSN:ar är det enda jag gör vid datorn, i princip. Men nu ska jag ändå snart sova tror jag... är trött som inihelvete. Och på dåligt humör. Alla är bara cp idag.

Min sjukgymnast glömde till och med bort mig förut. Gick och tränade efter skolan som vi gjort upp, men tror ni han där? Nej... Så satt och väntade utanför hans rum i typ en halvtimme, tills någon i receptionen gav mig telefonen så jag fick prata med honom. Han hade visst åkt iväg någonstans och bad så mycket om ursäkt, så nu ska jag dit på fredag igen. Jippi.

Fel person vann Top Model också.
Jävla skitdag detta >_<

Lite ångest

Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna ta mig ur detta...
Seriöst, hur svårt kan det vara? Det har gått ett halvår nu, man tycker att jag borde ha gått vidare och det kanske verkar som om jag har det också, utåt sett - men det känns fortfarande som om jag har ett stort, svart hål inuti mig...

Jag hatar verkligen att se dig gråta.

Igår var jag jätteglad när jag kom hem. Hade vart hos Linnea hela kvällen och druckit te och pratat. Det var trevligt. Skönt att få ur sig vissa saker, hon fick mig att inse hur bra jag har det och vilka förutsättningar det finns för att jag ska kunna få det ännu bättre.
Sedan vände allting idag och jag hamnade i den där jävla snurran igen. Det är så jävla hopplöst. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra, hur jag än agerar så är det någon som blir ledsen. Och jag hatar det. Hatar att jag alltid lyckas få människor att tycka om mig mer än vad dom borde... Jag är ju bara en egoistisk idiot. Och snart kommer folk upptäcka hur jävla falsk jag är egentligen. Det gör mig rädd. Som inihelvete.


Imorgon börjar jag 10.45. Med psykologiprov. Jag hade tänkt träna som fan, eftersom läraren sa att jag kommer få VG om det går bra, men tror ni jag har öppnat boken en endaste gång? Nej. Typiskt mig... Får läsa lite innan jag går och lägger mig sen.
Har en ny tid hos sjukgymnasten imorrn också. Fick ett träningsprogram sist som jag ska dit och testa. Känns ju lite bra att jag får börja styrketräna nu iaf. Men jag saknar verkligen konståkningen, och så länge jag inte kan sträcka på benet ordentligt så lär jag ju inte kunna stå på ett par skridskor =( Blää... Får ångest av detta.

Nu längtar jag bara tills det blir helg igen, för då drar jag och Malin till Stockholm! <3
Och helgen efter det åker jag till Göteborg, och sen är det jul. Och sedan nyår. Jag har en hel drös nyårslöften i år. Men dom tänker jag inte avslöja, än ;P

74 dagar

Klockan är snart 4 och jag är inte alls trött.
Kom hem från Simon för ett tag sen. Innan det var jag med Malin på Bergvik och IKEA. Avklarade vårt årliga julklappsbyte väldigt hastigt när vi båda hittade ett varsitt mjukisdjur som vi ville ha. Haha. Jag fick en rosa flodhäst och hon en ljusblå giraff. Så nu har jag någon att krama inatt iaf... ^^

Jag vill fylla 18 nu. Längtar verkligen galet mycket - efter att få åka till Thailand, ta körkort, kunna gå på krogen, köpa cigg... Att bara kunna säga "fuck off, jag är myndig och bestämmer över mig själv".
Men 74 dagar är ju inte så mycket.....

Föressten så är Comviq jävligt dyrt. Har gjort av med 120 spänn på tre dar nu. Det är illa. Jag måste byta operatör tror jag, innan jag lyckats ruinera mig själv helt >.<

Imorgon ska jag till ishallen och kolla på luciakröningen och konståkningsuppvisningen. Det kommer kännas riktigt skumt att se det från läktaren när man vanligtvis brukar vara med på isen =/ Men that's life... Jag hatar mitt fucking knä.

131260-9



I den här drömmen är du min
Ditt bruna hår hänger ner för ditt ansikte
Dina händer hårt sammanflätade med mina
Lika skör som en glasbit är du
Lika känslig och trasig som jag och vi går tillsammans genom en värld där det bara är vi mot resten av alla jordens varelser
Ensam är inte stark men tillsammans överlever vi
Halsbandet jag fick av dig finns för alltid kvar som ett minne, en drivkraft
Jag önskar att du aldrig glömmer mig
Det är du och jag mot världen, precis som vi lovade varandra, ifall du minns
Du och jag och den där hunden vi båda velat ha
Din mörkgröna huvtröja doftar av Adidas-parfymen jag gav dig en gång
Du är en drog, som jag aldrig vill sluta missbruka...

Abstinens

"Gumman... det finns ingen du har fällt så många tårar över som för honom..."

Hur gör man när inte ens ens mamma kan förstå?
När hon knappt orkar trösta mig längre?

Mitt liv ser helt normalt och bra ut, när man ser det utifrån. Jag har pojkvän, jag har en bra familj och släkt, jag har kompisar... Men inom mig är allting ett enda stort kaos av känslor, och jag vet inte hur jag ska hantera dem längre. Det har gått för långt nu, jag vet verkligen inte vad jag håller på med. Jag är liksom inte närvarande. Jag går upp på morgonen, går till skolan, tar mig igenom alla lektioner... Fast utan att egentligen förstå något av det jag gör. Det går liksom av sig själv. Och sedan bryter jag ihop när jag kommer hem.

Idag bröt jag ihop när jag väntade på bussen. Mitt i stan, när jag pratade i telefon med Victor. Så jag fick komma hem till honom en stund istället. Han är nog den enda som någonsin förstått sig på mig. På riktigt.
Jag hittade ett citat i en bok idag som löd "En äkta vän är den som vet allt om dig och fortfarande tycker om dig".
Victor är nog en sån. En äkta vän <3


Är ensam hemma nu btw.. Känns lite deppigt att sitta här helt själv.. Men samtidigt så kan man grina ur sig allt och spela überhög musik utan att någon bryr sig. Det är jävligt skönt faktiskt.
Ska nog cykla och träna lite styrka snart också. Har återbesök hos sjukgymnasten imorgon. Hoppas att knät har blivit bättre så att jag kan börja med konståkningen snart, hoppas hoppas... Börjar få riktig abstinens nu.

Sömnproblem

Jag har verkligen sjukt lätt för att få mardrömmar. Det kan inte vara normalt...
Skräckfilmer och sånt går hur bra som helst, men saker som händer i verkligheten... Det etsar sig fast i mitt huvud direkt. Har inte kunnat sova någonting inatt. Har förresten inte sovit ordentligt dom senaste veckorna överhuvudtaget... Det är jobbigt. Funderar starkt på att prata med kuratorn eller något.
Måste till ungdomsmottagningen också. Hoppar nog mediekommunikationen imorgon och drar dit... En del saker jag måste fråga om >.<

Förövrigt känner jag mig väldigt rik för tillfället. Fick studiebidrag för en vecka sen som jag inte har rört, 500 kr i värdecheckar för ett tag sen som komplement för att jag fick vänta i evigheter på att min dator skulle lagas + 550 spänn i "lön" idag för att jag tränat småungarna i konståkningen. Inte helt fel ju! =) Shopping blir.
Köpte btw en jättefin röd klänning i fredags, som jag ska ha på jul. Kan lägga upp bild på den nån gång när jag orkar^^

Nu ska jag leka lite i photoshop och försöka ändra layouten lite här.
Byebye.

Första december

Det är jättemörkt ute idag.
Gick upp runt 13-tiden, redan då var det helt grått ute och nu två och en halv timme senare är det mörkt som natten. Regnar gör det också. Deprimerande...

Igår blev det pizza och biljard med Simon, Erik och Henrik. Såg film gjorde vi också. Kom inte hem förrän vid 3-tiden, somnade vid 4. Sen vaknade jag kl 10 av att Calle skickade SMS. Jag blev helt förvirrad när jag kollade vad klockan var, hade ingen aning om ifall jag skulle till skolan eller om det var helg. Sen läste jag SMS:et och förstod att det var idag jag, Calle och Malin skulle ha filmkväll. Alltså lördag.

Så nu ska jag och Malin snart ta bussen in till Calle i stan, vi ska baka först och sen se film resten av kvällen =) Myspys. Är egentligen jättefestsugen, men det får väl bli nästa helg. Eller något.

Nu ska jag ner och kolla vad det blir för mat. Ciao,

RSS 2.0