GOTT NYTT ÅR!

Jag har ingen lust att fira nyår i år känner jag. Vad är det med mig? Kände samma sak på jul också... Jag kanske börjar bli gammal :P

Vet inte riktigt vad som händer ikväll... Malin, Andreas och Robin kommer hit och lagat mat med mig i alla fall, jag är ju ensam hemma. Blir säkert mys. Får väl se om jag stannar hemma och tar det lungt eller drar ut nånstans sen vid tolvslaget. Jag har ju vart hemma flera år i rad nu så det skulle vara nice att fira någon annanstans i år... om det finns nånstans att ta vägen. We'll see...

Nu ska jag försöka bränna ut lite bra musik och fixa lite... Hoppas alla får en bra kväll och ett gott nytt år! =)


(Mitt nyårslöfte i år får bli att fixa designen på bloggen. Såhär kan den ju inte se ut:P)

Uppe i ottan

Torsdagskvällen alltså, shit vad roligt jag hade ;D

Det får vi göra om snart flickor <3


Igår var man ju inte överdrivet pigg och alert när man vaknade då men, det var det värt. :P
Mina kusiner kom hit på dagen och käkade mat, det var supergott med kyckling och ris nu efter all julmat! Och så Gino med vaniljsås på det ^^
Sen skulle jag åkt och tränat, men när jag kom dit så var det ingen träning. Tränaren hade skrivit fel tid på schemat nämligen, så det var bara att åka hem igen. Andra gången det händer nu på väldigt kort tid :P fast det gjorde mig ingenting igår, jag var rätt sleten som sagt och dagen-efter träning är onödigt har jag hört eftersom det inte ger någonting.

Imorse blev det i alla fall träning i två timmar, var astrött när jag vaknade och kände inte för att dra till ishallen, men när jag väl kom igång så gick träningen jättebra. Jag klarade en dubbel ögel! ;D det trodde jag verkligen inte, att den skulle sitta kvar efter drygt ett års uppehåll. Men då kändes det plötsligt värt att ha gått  upp i ottan.

Frågan är vad jag ska göra nu.. Har hela dagen kvar och inte ett skit planerat. Kanske dra in till stan och se om det finns nåt kvar på mellandagsrean? Sen blir det nog bara att slappa ikväll, mysa framför en film eller nått låter som en bra idé.


Juldagen

Hoppas alla hade en bra julafton igår! Min var iaf helt okej :)

Fick en massa bra saker, faktiskt.
Pengar, en jättefin plånbok, ett halsband, mysiga tofflor, presentkort på JC, smink, choklad, trisslotter (vann 50:- på en av dom, yey :P) och det bästa av allt: presentkort på BM Hud & SPA! :D så nu ska jag unna mig en ansiktsbehandling, eller massage, har inte bestämt mig än riktigt. ^^

Ikväll ska jag ut med Linda och Therese, blir nog nice! ;D




GOD JUL!


 

Dan före dan före dan

Är det måndag idag? Ja, det måste det vara.... Shit, vad förvirrad man blir på dagarna när det är lov! Sjukt.

Idag har jag spenderat massor av tid i ishallen, först imorse som tränare och sedan tränade jag själv för en stund sen. Det gick jättebra idag! Provade axel (ett hopp då) för första gången på över ett år, och blev förvånad hur bra den satt fortfarande. Jag var såhääääääär *mäter med fingrarna* nära att klara den!! :D "Hopp i ligg" (en piruett) funkade också helt utan att knät hoppade ur led som det alltid gjorde innan. Så nu är jag glad!

Får se vad som händer ikväll, ska nog bara ta det lungt tror jag. Och imorgon ska jag SOVA LÄNGE. Första gången på hur många dar som helst som jag inte måste gå upp tidigt :)
Sen ska jag gå på stan med Malin imorgon också och inhandla dom sista julklapparna. Lite i sista minuten känns det som, och jag har en känsla av att det kommer vara smockat med folk på stan imorgon, men men :P

Känns skumt att det är julafton i övermorgon alltså...

Konstant trötthet

Nu har jag också sett Twilight på bio ^^ Den var faktiskt bra, som alla andra sagt innan :)

Jag har varit konstant trött i flera dagar nu, det är jobbigt... Jag funkar verkligen inte utan tillräckligt med sömn. Var uppe imorse och tränade barn i ishallen, och ska nog upp imorgon också. Vi har massa tidiga träningar under lovet nu, det är lite störande. Om man inte har egen träning på morgonen så har röd grupp det, och då måste man gå upp ändå =/ Tur att jag och Isabelle turas om att vara tränare i alla fall!

Idag kommer det släktingar hit på julfika. Sen ska jag styrketräna ikväll tror jag, det är lätt att börja slarva med det nu när man inte går hos sjukgymnasten regelbundet längre... Men hinner jag gå dit en gång i veckan så får jag vara nöjd! Svårt när jag har massa isträningar också ju.

Jag har bestämt mig för att boka plats på Bartenderskolan på Mallorca nu, platserna i sommar börjar ta slut så det blir nog att boka direkt efter nyår. Någon som vill hänga på? Det är sista chansen nu!


Lov!

Jag stör mig verkligen på att vi på Media alltid måste ha julavslutningen tidigast på morgonen... Kul att åka dit till 8.40 och sen sluta klockan 10? Känns inte så värt... I alla fall är det avklarat nu, så nu har vi äntligen jullov! :)

Ska träna med mamma i eftermiddag, sen ska jag umgås med Erik ikväll ^^ Ska på nån spelning på UNO, blir säkert najs.

Jag lyckades inhandla några av julklapparna igår, det känns skönt! Blev mycket dyrare än jag tänkt mig dock... Men det var värt eftersom jag verkligen hittade bra saker för en gångs skull.

Funderar på att lägga mig och sova en stund nu, är så jäkla trött :P
puss!

Julstress

Ledig idag, så jag har fått sova ut för en gångs skull. Jäkligt skönt! Dock är jag fortfarande trött... Skulle kunna sova hur länge som helst känns det som.

Igår var det julkonsert i Sundstaaulan. Min bror spelade gitarr, jätteduktig var han. Tyvärr var jag tvungen att gå i pausen för att hinna till min träning, vilket visade sig att jag gjorde i onödan eftersom ismaskinen var trasig när jag väl kom dit... Så det blev ingen träning. =/

Ikväll blir det jobba, sista gången innan jul.
Funderar på att åka in till stan för att fixa lite julklappar innan... Har inte köpt en enda än! :O känns som om jag blir segare med det för varje år som går... Jag var jätteduktig på att planera sånt förr.


Panik

Åh nej, Andra Avenyn har tagit JULUPPEHÅLL! :O
Fatta vad galen jag kommer bli.... Det börjar inte igen förrän 13 januari, det är evigheter dit! Gah.

Lite update

SHIT vilken träningsvärk jag haaaaar.
Styrketränade i söndags, spelade badminton och lekte på hälsopedagogiken igår + tränade konståkning på kvällen och hade kickboxning och yoga på idrotten idag... Puh.

Idag hade vi historiaprovet också, det gick faktiskt liiite bättre än vad jag förväntat mig. Får nog G iaf.
Fick tag på en person på RIA också, så vi ska dit imorgon och filma till projektet. Känns gött att vi äntligen kommer någon vart! :)

Nu ska jag iväg och jobba strax, så ciao.

Hemmakväll

Första kvällen på jävligt länge som jag inte har nånting för mig. Det är hur gött som helst, faktiskt!
Har suttit och kollat på Idol-finalen med mamma, väntar på att omröstningen ska bli klar nu. Inte för att jag bryr mig om vem som vinner egentligen... Gillar både Alice och Kevin, och båda lär få sina karriärer efter programmet, så det spelar ingen roll. Men måste ju ändå se vem det blir ^^

Resten av helgen blir det plugg, plugg, plugg! Borde pluggat en massa i veckan egentligen, men jag har verkligen inte hunnit.
Om en vecka är det jullov i alla fall, det ska bli underbart! Ska fira julen i Göteborg i år också, me like.

Mu

Jag har ont i magen.
Kan inte sluta tänka på en sak. Förstår inte att det är så svårt att få ut ur huvudet. Men jag är ju sån, hakar upp mig på en massa skitsaker jämt... Som bara får mig själv att må dåligt :/ så dumt, dumt.
Men jag förstår verkligen inte varför du var tvungen att säga saker som du inte menade över huvudtaget....?

Dagen har vart helt ok iaf. Skola och sedan ishallen för att träna småbarn. Jag borde pluggat en massa egentligen, men jag har verkligen ingen ork till det. Som vanligt... Historieprovet nästa vecka kommer gå åt helvete >_<


Undra vad jag ska hitta på i helgen...



Lite bilder från GBG:

 
 

Ont

Varför säger alltid hjärtat en sak medan hjärnan säger något annat...?
Det är jävligt jobbigt, och förvirrande.
Jag vet inte om jag har gjort rätt eller fel nu, men jag har i alla fall tagit ett beslut. Det kommer göra ont som fan ett tag, men förhoppningsvis mår jag bättre när det är över. We'll see...

Har spenderat min helg i GBG med Malin, Linda och Calle för att se Bullet for my valentine. Dom var underbara. Det går tydligen inte att ladda upp bilder här nu men det kommer så fort det funkar. :)
Nu måste jag försöka sova, natti.

Julen kan dra

Seriöst, jag orkar inte med julen i år..
Den kan bara dra. Jag har ingen lust. Gick runt på stan igår för att försöka komma underfund med vad jag ska köpa till folk i julklapp, men jag vet knappt ens vilka jag ska köpa julklappar till. Det känns bara meningslöst alltihop. Jag ska nog bli muslim eller nått och sluta fira jul.

Imorgon drar vi i alla fall... Äntligen!

Fucked up

Det är typ kaos i mitt huvud just nu. Jag kan inte tänka klart, jag vet inte vad jag håller på med, vad jag vill... Allt är bara helt fucked up. Och så har jag tappat matlusten helt och hållet. Great.

Idag ska jag till sjukgymnasten för sista (?) gången. Det har gått åtta månader på min rehabilitering nu. Ska bli spännande att se vad han säger, om knät är helt normalt nu igen.
Sen ska vi på teater på engelskan och sen vet jag inte om jag, Linda och Eleonor ska jobba med projektet. Känns som om det är rätt fucked up med det också, vi har inte kommit alls långt. Men det löser sig nog..

Sen har jag träning ikväll. Förra gången kom Linnea dit :D hon har vart på Malta i tre månader eller nått, så det var jättekul att träffa henne igen.
Vår uppvisning i ishallen är den 13 december kl 15.45 btw, för er som är intresserade ^^

RSS 2.0