Duktig Madde

Upd. 22.58
Massa tankar i mitt huvud...

Jag saknar något. Och jag undrar om du någonsin kommer kunna ge mig det...
Sedan undrar jag vad en viss annan person egentligen håller på med. Jag hoppas att det inte är som jag börjar tro att det är, snällla säg att det inte är så....

Men nu ska lilla jag sova.
Matteprov halv 10 imorgon. Yey.


17.52


Jag stannade hemma från skolan idag, och det var en jävla tur eftersom vi tydligen inte hade någon lektion! 
Bra gjort av mig att pricka in just den dagen tycker jag^^

Anledningen till att jag stannade hemma var att jag har så jädrans mycket annat att göra. Och jag har faktiskt spenderat dagen med att göra det också. Brukar inte få så mycket gjort annars, men jag gick t.o.m. upp tidigt för att hinna med allt. Så nu har jag tränat inför matteprovet imorgon, skrivit engelska, gjort körkortsteori, gjort klart mitt CV, städat och gått en promenad till macken för att fylla på mobilen. Jag har bytt till Halebop nu också btw, så dom som har halebop kan ringa mig gratis :) Och så har jag fria SMS i 30 dagar, göttans!
Nu kanske jag inte behöver lägga ut halva studiebidraget på mobil-konstnader längre.

Funderar på att va ännu duktigare och cykla och träna lite styrka nu. Sedan göra mat. Måste göra det själv idag, för mamma kommer hem seent =/ Men men.

Bye!

Nöjdast ever

YES, nu blir jag glad!
Neverstore kommer till Peace & Love i sommar. Så jag får se dom i alla fall =) Nu är det bara att hålla tummarna för att Kent kommer till Arvika också, så blir det heeelt perfa. Mamma köpte biljett åt mig till reggaefestivalen i Uppsala förut också, vi bestämde att jag får den i för tidig födelsedagspresent. Så jag är nöjd^^

Annars sitter jag och väntar på att en snubbe från USA ska ringa... Ska göra en intervju med honom, vi håller på att skriva reportage i skolan. Dock verkar det inte riktigt som om han tänker ringa... Men jag hoppas fortfarande. Vill få det överstökat >_<

Men nu blir det kvällsmacka framför TV:n istället, ciaao!

No motivation

Min andra körlektion är avklarad. Det var MYCKET svårare denna gången! Han drog med mig ut i centrum, och herre min gud vad mycket det är att tänka på. Han påstod iaf att jag var "snabb i huvet"... Det är ju bra. Eller nåt. Haha ;P

Annars har jag tränat och vart med Victor en liten stund idag. Sen pluggat, pluggat, pluggat... Har svenska-prov imorgon. Det kommer gå åt helvete. Jag är inte alls motiverad till skolarbete nu när jag har körkortet att plugga till också. Känns som om det är mycket viktigare. Fast det är det nog inte, egentligen. Inte just nu... Men whatever.
Bara 3 veckor kvar, sen ligger jag på en strand och steker med en drink i handen! 

Nu ska jag gå ner och göra mig en liten macka tror jag^^


Najsigt

Hade min första körlektion igår. Läraren tyckte jag var duktig :D Tihi. Kändes väldigt bra, nu vågar jag tro på att jag faktiskt kommer ha körtkortet i handen innan sommarn. Jag hoppas verkligen det.

Annars är det fortfarande väldigt mkt just nu.. Har suttit med multimedian i flera timmar idag, är fortfarande inte klar... Så får nog va kvar i skolan imorgon eftermiddag =/ Bajs. Sedan måste jag läsa ut en engelskabok, och så har vi två prov nästa vecka i svenska och matte. Jippi. Denna helgen blir en riktig plugghelg.

Har i alla fall hunnit se slutet av killarnas EM-final i konståkning idag. Lambiel och Joubert in my heart! <3 Christoffer och Adrian var duktiga också, som kom 7:a och 8:a. Längtar asmycket till mars när jag och Linnea ska ner till GBG med våra mammor och se konståknings-VM där =) Blir nog riktigt nice, då har jag fyllt 18 också. Wei.

Men nu måste jag verkligen sova. Godnatt folk!



image22

Stress, stress, stress

Jag är så jävla sur.
Kent kommer till Karlstad när jag är i Thailand, och Neverstore kommer när jag är i Göteborg.
Varför är det ALLTID så?! Jag får damp =/

Idag har varit en stressig dag. Liksom dom flesta dagarna, nu när jag fått börja träna igen... Undra vart tiden tog vägen när jag var borta egentligen? Jag förstår inte det. Och nu ska jag börja på allvar med körkortet också, vilket kommer ta ännu mer av min dyrbara tid... Gah.

Jag längtar verkligen tills vi åker till Thailand. Bara få komma bort från allt ett tag. Fy helvete vad skönt det ska bli!
4 veckor kvar nu. Yeah.

Imorgon är det körlektion. Sedan ska jag plugga resten av dan. Kul.


Häcken full

Jag drömde att jag hade en jättesnygg rumpa inatt.
Bara så att ni vet ;P synd att den inte är så sexig i verkligheten.

Förövrigt känner jag mig ganska duktig idag.
Var till körskolan i förmiddags och bokade körlektion (på onsdag, gawwd jag är nervös:P) och så ringde jag till comviq för att fixa så att jag kan byta till halebop snart. Och så ska jag snart iväg på träning och sen baka muffins eller något tills imorgon ^^ Wie, I'm a busy girl. Måste nog sticka nu om jag ska hinna till ishallen i tid.

Hejhej!

En månad kvar

Jag trodde aldrig att jag skulle komma att känna såhär. Men nu gör jag det.
Å andra sidan har jag nog känt så hela tiden, innerst inne, och bara tryckt undan känslorna för att jag inte orkat. Jag orkar inte nu heller egentligen. Men jag tror det var inatt jag insåg att det jag trodde fanns där, faktiskt finns. På riktigt.
Och nu är jag bara jävligt rädd för att bli sårad (eller snarare lyckas såra mig själv...), igen.



Helgen har sett ut på följande sätt:
I fredags var jag först i skolan och sedan i ishallen en snabbis. Sedan åkte jag hem, åt pizza, och så kom Simon förbi. Följde med honom till elevhemmet och sedan till Patrik i typ 10 min innan jag skulle hem till Malin på filmkväll. Vi såg på Göta Kanal 2, sedan på första pirates-filmen och början på den andra innan vi somnade i soffan båda två.
Igår var jag på spelning på UNO med Therese och Jimmy. Ganska värt faktiskt. Sedan kom Simon och hämtade oss, skjutsade hem Therese och Jimmy till sig och jag följde med till elevhemmet och sov där.

Idag är det en månad kvar tills jag fyller 18 =)


   


Shayne Ward - No you hang up.
Älska  <3

Trött, trött, trött

Hmm, jag har suttit här i typ en halvtimme nu och skrivit om en massa olika saker jag gått och tänkt på idag. Men när jag skrivit klart och läst igenom så kom jag fram till att de var alldeles för flummiga för att publiceras här:P haha. I och för sig skulle det kanske behövas något flummigt bland allt seriöst känsloskit, men... Nej. Om det är något jag är riktigt bra på så är det att filosofera om konstiga och - egentligen - helt ointressanta saker.

Vad jag har haft för mig idag kanske inte heller är sådär överdrivet intressant, eftersom det är ungefär samma saker som jag brukar göra. Va i skolan, träna... och åka en jävlans massa buss. Det är sjukt hur lång tid det kan ta att åka från Våxnäs till Hammarö egentligen. Det var meningen först att mamma skulle komma och hämta mig kvart i 6, men eftersom jag var klar vid tjugo över 4 så tänkte jag att jag tar bussen hem istället. Vem tror ni kom hem först? Ja precis, min mor.

Sen hade jag såå fruktansvärt ont i huvet när jag kom hem att jag trodde jag skulle svimma när jag gick från bussen... Jobbigt värre. Dock har den nästan gått över nu, efter en ipren och lite mat. Som tur är. Jag hatar att ha ont i huvet.
Sen är jag så himla trött också. Skulle egentligen umgåtts med Robin idag men det blir nog inte så.. Jag behöver sova tidigt idag. Det är ju fredag imorgon och jag har inte planerat vad jag ska göra, däremot har jag bestämt att jag inte ska sitta hemma själv och glo på TV och sedan däcka i soffan... Vilket jag kommer göra om jag inte sover. Sedan måste jag skriva klart en grej till skolan imorgon också. Det som jag har skjutit upp genom att sitta här och blogga istället... Jag borde göra multimedia också. Jag borde verkligen, verkligen göra multimedia, men det är så inihelvetes jävla tråkigt så jag orkar inte. Jag skiter i att den ska va klar typ nästa vecka eller något, jag var ju faktiskt jätteduktig förra terminen och lämnade in allting i tid... Jag förtjänar att få va lite slö :P


Jag tror jag är glad

Jag åkte skridskor idag för första gången på 2 månader. Såå underbart var det!! =)
Får dock inte göra särskilt mkt... mest åka runt, göra lite bågar osv... Absolut inga hopp eller piruetter. Men ändå. Jag började nästan gråta på isen för att jag saknat det så jävla mycket.

Sen har jag övningskört med mamma till Bergvik. Träffade Simon där också =)
En ovanligt bra söndag detta med andra ord!
Sen börjar jag 12.20 imorgon också. Eller ja, varenda måndag framöver. Var hos syon i torsdags och ändrade mitt induviduella val, känns riktigt skönt faktiskt.

Nu ska jag sätta mig framför TV:n och bara gosa ner mig i soffan resten av kvällen. Ciao!

Vad är en vän för dig?

Detta känns inge bra. Absolut inge bra alls. Men jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra åt det.

Jag vet vad alla andra tycker att jag ska göra... Och jag vet vad jag själv borde göra. Jag vet även vad jag är kapabel till att göra, och det är inte särskilt mycket för tillfället eftersom vilket beslut jag än tar så blir det fel.

Jag vill ju inte såra någon... :(
Speciellt inte dig.


Inatt så låg jag och funderade över en sak som jag ganska ofta funderar på - hur folk egentligen definerar en vän. Jag menar, en riktig vän. För vissa personer verkar en vän inte ens behöva vara någon man står nära, eller över huvudtaget umgås med, medan andra endast ser de personerna som står en riktigt nära som sina vänner. Jag själv tillhör utan tvekan den senare kategorin.

Det är ganska få personer som jag räknar som mina vänner.
Om jag säger till någon att den är min vän så kan personen ifråga skratta sig lycklig, eftersom det innebär att jag bryr mig otroligt mycket om den.

Tänk om jag skulle räkna varenda person jag pratar med ibland, och sedan lägga till hela min klass och alla i konståkningen som mina vänner - jisses vilken stor vänskapskrets jag skulle ha helt plötsligt! Det är en ganska bra metod att ta till ifall man känner sig ensam ibland, faktiskt. Men jag ser ändå alltid den där tydliga gränsen mellan mellan en "vän" och "någon jag känner".

En riktigt intressant sak vore att se vilka som egentligen räknar mig som sin vän.
Jag tror visserligen att det är ungefär samma personer som jag räknar som mina, men man vet aldrig. Tänk om jag har jättemånga vänner utan att veta om det?


Tuffa tider

Okej... nu har jag missat skolan två dar i rad.
Igår orkade jag bara inte gå upp eftersom jag somnade typ en timme innan klockan ringde.
Idag var det precis samma sak, PLUS att jag spydde imorse... Har ingen aning om varför, men nu mår jag bra igen iaf, så det är väl bara att hoppas på att jag kan sova inatt. Annars vet jag inte vad jag gör =/

Har skjutit upp en hel massa grejjer nu... Jag måste gå till syon, prata med multimedialäraren, ringa ungdomsmottagningen, gå till körskolan... Gah. Mycket nu.

Ny termin

Usch, imorgon börjar skolan.
Det enda jag planerat till lovet var att SOVA, och det har jag minsann inte gjort...!
Okej, vissa dagar har jag gått upp runt 3-4 tiden på dan, men det har mest vart för att jag inte kunnat sova på natten. Hatar att behöva känna mig så jävla trött jämt och ständigt... Tror jag ska gå till läkare nån dag och försöka få sömnpiller eller något. Annars vet jag en termin till som kommer gå åt helvete...

Sen känns det ganska värdelöst att gå till skolan imorgon halv 9 när jag ändå tänker hoppa av den kursen... Men eftersom jag inte var smart nog att prata med syon innan lovet så får det väl bli så.

Efter skolan får jag iaf träffa Simon igen =)
Sen på tisdag ska jag gymma och sen leka med Victor, tror jag. Onsdag ska jag nog till körskolan och torsdag till sjukgymnasten... Sen är det typ helg igen =)

Förhoppningsvis går veckorna fort nu fram till min 18-års dag den 20 februari ^^

In my mind

Jag har brist på ord för tillfället.
Det har hänt så jävla mycket denhär veckan.
Till största delen inuti mitt huvud, men ändå...

Värt att nämna är i alla fall att jag förmodligen lärt känna världens snällaste person. Tack, för att du kom in i mitt liv.


2008

Nyår vart lyckat i år med =)
Var lite trögt att komma igång, då vi inte var så många först, men sen kom det fler och fler folk. Tror jag hade träffat kanske hälften förut xD men det är alltid trevligt med nya bekantskaper! Alla andra verkade rätt nöjda med.

Enda negativa var bakfyllan.
Jag brukar inte bli särskilt bakis, men idag... Uh. Men det kanske inte var så jävla konstigt med tanke på att jag började dricka typ kl 18.30 och slutade runt 07.00. Gick och la mig typ 07.30, sen gick jag upp igen två timmar senare för att det var så jävla varmt och trångt mellan Malin och Robin :P haha.

Denna dag (eller gårdag egentligen, men whatever) har till största delen spenderats framför TV:n. Victor kom förbi och gjorde mig sällskap några timmar också. Mys mys...

Imorgon ska jag iväg och träna en sväng, annars händer inte mkt. Ska försöka sova och må så gott jag kan dom sista dagarna på lovet nu!


image17

RSS 2.0