Peace & Love

IMORN DRAR VI!!!
Ska bli grymt kul. Blir borta ända tills på söndag, så jag kommer inte va så aktiv här under veckan som kommer^^
Men tveka inte att ringa eller messa om det är nåt! :)

Byebye <3

Midsommardagen

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte...
Eller snarare, jag vågar inte. Helvete!


Gårdagens midsommarafton var helt okej.
Fikade med jordgubbstårta med familjen först, sen drog jag och Victor in till stan på kvällen och käkade pizza och drack öl. Sen drog vi till Malin och sedan bar det vidare till Max där dom hade grill/TV-spelskväll. Började väl gå väl hemåt vid halv 1-tiden nån gång och slocknade i sängen bredvid Victor nästan direkt vi la oss:P


Idag har jag vart duktig och städat mitt rum - grundligt! Det behövdes verkligen, kan jag ju säga... Har gått runt och nyst typ 24864 gånger om dan dom senaste veckorna, vilket troligtvis berodde på allt damm som fanns härinne. Men nu är det så rent det bara kan bli!

Ikväll ska jag bara lata mig, typ se film och äta chips. Och oroa mig inför mitt testjobb imorgon, som jag funderar helt seriöst på att skita i...




     

Snart festival

Suuuuuurt att Sverige åkte ur gruppspelet igår :/
Iofs var de inte värda att gå vidare, och dessutom kommer jag inte ens kunna följa EM speciellt mycket eftersom vi drar till Borlänge på måndag, men ändå:P

Det börjar dra ihop sig nu. 4 dagar kvar bara och jag har inte ens fixat alla grejjer jag behöver till festivalen än. Men jag har i alla fall kommit så långt att jag hunnit göra en packlista:

Biljett
Spelschema
Pengar + leg
Mobil + laddare
Kamera
Liten handväska
Kläder
Skor + gummistövlar
Sovsäck
Kudde
Liggunderlag´
Campingstol(ar)
Vattenflaska
Mat
Handduk
Toapapper
Vårservetter + sminkservetter
Solkräm
Solglasögon
Öronproppar
Neccessär med tandborste, tandkräm, p-piller, deo, tvål/schampoo, fickspegel och smink
Alkohol


Min väska kommer bli rätt tung känns det som (A)
Tur att Jimmy kör iaf, och att vi får låna hans tält :)


Imorgon är det midsommar, undrar vad som händer då.

Heja Sverige

Hade min näst-näst sista körlektion innan uppkörningen idag. Kändes rätt bra, snart är det över, snart har jag förhoppningsvis, äntligen, mitt efterlängtade körkort!
Sen har jag vart till Swedbank och fixat internetinloggning, kändes också rätt bra. Nu kan jag betala saker över internet helt själv utan att be mamma hela tiden :P plus att jag kan se alla överföringar, uttag, fonder osv.

Fick även ett SMS från Makalös idag. Dom ville att jag skulle komma på introduktion hos dom imorgon, så nu ska jag börja jobba som telefonförsäljare också. Rockigt värre! :P men behöver man pengar så...


Snart kommer Victor hit och ikväll är det fotboll som gäller, heja Sverige!!

Och Btw så hämtade jag ut mina glasögon igår, och eftersom det var väldigt länge sen jag la ut en bild så kan jag väl bjuda på en idag ;)


Skolavslutning

Jag har nog aldrig känt mig så jävla idiotisk förut. Fy fan vad jag hatar mig själv ibland.

Dagen har vart cp också. Morgonen framförallt. Jag hade sovit typ 2-3 timmar när klockan ringde, ville inte gå upp men gjorde det tillslut ändå, duchade, sen kom jag på att jag inte hade lust att gå till skolan på en helt onödig skolavslutning, så la mig i sängen igen. Sen fick mamma rådamp på mig när jag sa att jag inte ville åka med till skolan, att hon skämdes över mig osv, så arg och med tårarna rinnande gick jag upp ur sängen ändå och sminkade mig och fixade håret på tio minuter innan jag åkte. Har nog aldrig sett så jävlig ut på en skolavslutning förut.

Lämnade i alla fall in stativet som jag var tvungen att göra idag, så det kändes ju gött att få gjort. Men blev ännu surare när jag insåg att avslutningen var onödigare än vad jag trott, vi fick ju inte ens några betyg. Men men. Nu är det sommarlov i alla fall!

När jag kom hem igen låg Victor och väntade på mig i sängen <3
Så la mig med han och somnade en stund, sen stack jag och tränade och nu sitter jag här och väntar på att Victor ska komma tillbaks. Blir myskväll med han sen, känner verkligen inte för att släpa mig ut och dricka som alla andra förmodligen kommer göra... Sparar mig till midsommar och alla festivaler istället!

Fick ett mail från en arbetsgivare i Danmark förut också som skrev att jag kunde få jobba där om jag kunde börja vecka 27... problemet är att jag är i Arvika den veckan! :/ Så jävla typiskt. Såna chanser får man ju inte så ofta liksom... Men men, håller tummarna för att jag får jobba på Gardemoen i Norge istället. Annars vetefan hur jag ska spendera mitt sommarlov :S

Student

Förlåt.
Förlåt för att jag alltid gör såhär, förlåt att jag alltid förstör (du säger att jag inte gör det men jag vet att det är så.)
Jag försöker verkligen, jag har försökt hela dagen idag att vara glad och jag klarade det ett tag, men sen gick det bara inte längre...
Och jag vet inte ens varför. Det jag vet är att jag inte har någon anledning att vara ledsen/sur/orolig/svartsjuk eller whatever, ändå blir jag alltid det. Det har gått 4 år nu och man tycker att jag ska ha lärt mig att du går att lita på, men nej. Kanske har vissa saker satt djupare spår i mig än vad jag trott...




Idag var det massa personer som tog studenten.
Började min dag med att åka till Lillerud och ta emot Linnea, sedan bar det vidare direkt till Älvkullen där Victor och Ida gick ut.
Imorgon är det skolavslutning, den sista riktiga skolavslutningen, för nästa år är det ju vår tur att ta farväl av gymnasiet och alla classmates^^ Det är lite småskrämmande faktiskt, jag vet att trean kommer gå så jävla fort... Helt plötsligt står man där och ska "slungas ut i verkliga livet", liksom. Usch.

Statist i Andra avenyn

Idag har vart en väldigt intressant och rolig dag, även om jag var tvungen att gå upp klockan 5. Det var nämligen dags för mig, Sandra och Elli att åka iväg till GBG på inspelningen av Andra Avenyn :D
Vi anlände runt 9-halv 10 nån gång kanske och fick gå runt och titta lite och hälsa på folk. Vi träffade nästan alla som är med i serien och pratade och skakade t.o.m. hand med vissa av dem, det var lite coolt :) Maja ( som spelar Liv) var den vi pratade mest med, eftersom hon kände Robban och Ola och var den som fick visa oss runt i studion osv. Hon kommer ju från Karlstad också och gick Sam-media på samma skola som oss för några år sen, så^^
Sen fick vi va med som statister också, i två scener också. Hihi, dom avsnitten får ni inte missa när dom sänds i höst :D 

Nu är jag så trött så jag tror jag dör. Ska alldeles strax gå och sova, därför blir dagens inlägg inte längre än såhär, tyvärr. Godnatt!

Bröllop & fotbolls-EM

Idag skulle jag och Elinor filma bröllopet då. Tror det gick rätt bra faktiskt :) Bröllop är fina. Hoppas att dom blir nöjda med materialet nu bara och att dom inte glömmer ge oss betalt för det (A).

Sen när jag kom hem satt jag ute och åt och myste på altanen i några timmar, helt otroligt att det kan va så varmt ute ända till halv tio på kvällen :) Sen resten av kvällen kollade jag på fotbolls-EM med mor och far, Portugal - Turkiet. Tro det eller ej, men jag tycker det är skitkul att EM har startat nu :D ska verkligen inte missa Sverge-Grekland matchen på tisdag, nån som vill med till Score och kolla på den kanske? ^^ Skitsamma att jag ska med tåget till Göteborg klockan sex dan efter liksom.. :P

Nu blir det nog sängen snart tror jag. är så satans trött. Imorgon ska jag åka och bada med Victor och träna lite och sen på kvällen ska vi ha pyjamasparty hos Linda :D mys!


Ledig

Se vilken snygg layout jag lyckats göra ;) haha, eller inte. Men den får duga ett tag nu iaf.

Ledig idag, väcktes dock halv 9 av att sjukgymnasten ringde. Lite störande, eftersom jag aldrig kan somna om när jag blir väckt sådär... Men nu har jag i alla fall en ny tid på KMTI, och det var faktiskt rätt skönt ändå att gå upp tidigt så att man kunde ta vara på det fina vädret^^ Har legat ute och stekt i solen i nästan två och en halv timme nu. Hur gött som helst!

Nu väntar jag på att pappa ska komma hem och skjutsa mig till skolan så att jag kan hämta kamerastativ och göra klart det sista på multimedian. Sen ska jag nog förbi Swedbank en sväng om jag hinner, och så träffa Victor :)

Glassigt

Var på sjukhuset idag på återbesök hos läkaren som opererade mig.
Han sa att det såg förvånansvärt bra ut för att bara ha gått åtta veckor. Det har läkt ihop perfekt och allt sitter som det ska. Kändes otroligt bra att höra, faktiskt! Då kanske jag inte behöver va überorolig längre, inför sommarens bravader :)

Annars idag har jag spenderat en massa tid med Linda. Först åkte vi till skolan för att redigera klart vår dokumentär, sen in till stan för att glassa vid pråmen en stund och sedan till gymmet för att träna lite :)

(Sen mötte jag dig också, som alltid lyckas få mitt hjärta att bulta alldeles, alldeles för snabbt. Varför? Du är inte ens fin längre, utan faktiskt riktigt ful. Ful ful ful! Så det så.)

Och nu är jag hemma och funderar lite på hur jag ska fördela allt under långhelgen jag har framför mig. Skulle va jäkligt skönt att bara kunna slappa när man är ledig, men det har jag inte tid med =/ På lördag ska jag och Elinor filma ett bröllop, så imorgon måste vi åka till skolan och hämta kameror. Jag borde få en eloge för att jag är i skolan så mycket när jag egentligen inte behöver! Var ju faktiskt ledig idag med, egentligen.

Måndag

Hektisk dag...
Först vaknade jag vid 6-tiden och kunde inte somna om vilket var otroligt irriterande eftersom jag inte behövde gå upp förrän vid 10 egentligen. Sen vid halv 12 åkte jag till skolan, bara för att få reda på att jag fått VG i Matte B vilket jag redan visste om så det kändes ju också väldigt värt.
Sen flöt dagen på bättre i alla fall, hade körlektion klockan 2 som gick GALANT för en gångs skull :D har t.o.m. bokat uppkörning nu, så om en månad har jag förhoppningsvis körkort.

Sen häktade jag tillbaks till skolan för att sätta mig i redigeringsrummet med Linda och fixa dokumentären och skriva idéskiss till projektarbetet. Sen efter det drog vi och tränade en stund:)
Sen kom jag hem, åt mat och kom på att Coldplay-biljetterna ju släpptes idag så jag skyndade mig upp till datorn för att hinna få några. Det var såklart på gränsen till slutsålt, så jag fick två sittplatser högt upp med kanske inte alltför bra sikt. Men jag får se dom i alla fall! Vem som följer med är dock inte klart än, men troligtvis blir det Victor ;)

RSS 2.0