ÅNGEST

Mmm, fetångest är vad jag har efter den här helgen...
Känns som om jag gjorde bort mig rätt mycket igår.. Fy fan =/ Fast vissa saker ångrar jag inte heller. Men, ah.. skitsamma. Vi får se hur det blir med allt.

Nu ska jag nog dra igång en film eller nått. Victor ligger i min säng och väntar på mig. Ha en fortsatt trevlig första advent!

Helvetesdag/vecka

Som sagt, jag gillar inte denna veckan.

Igår var nog en av dom värsta dagarna på länge... Det var planerat att jag och Christian skulle filma skolsköterskan 11.30, och min morgon var förjävlig så jag hade ingen som helst lust att gå till skolan (speciellt inte när jag inte hade några andra lektioner förutom engelska på eftermiddagen). Men har man planerat något så har man, anser jag, så efter att ha missat bussen jag skulle ta så fick Victor tillslut skjutsa mig på CYKEL in till stan eftersom det inte gick några andra bussar och jag inte hade tillgång till bil.

Så efter en jäkligt kall cykeltur så var jag äntligen på skolan, bara för att upptäcka att skolsköterskan var sjuk. Så det blev ingen filmning, och min engelska började inte förrän några timmar senare så jag orkade inte vara kvar på skolan. Drog hem med Victor och sov istället, tills jag skulle åka och jobba senare. På jobbet gick det också dåligt, såklart.

Slutade klockan 21 och hade träning 21.30 så det blev att stressa som en galning för att hinna. Väl i ishallen fick jag i alla fall ett bra slut på min dag, eftersom dom skulle börja träna på uppvisningen. Det var inte tänkt att jag skulle vara med egentligen, men jag testade igår och upptäckte att mitt knä faktiskt klarade av det ganska bra, och det var HUR KUL SOM HELST! Mindes helt plötsligt vad det är jag älskar allra mest med konståkningen.
Så efter en helvetisk dag fick jag i alla fall somna med ett leende på läpparna.

Nu måste jag skynda mig till bussen, hejs.

Måste lära mig

Jag kommer vara fullständigt utpumpad efter det här året känns det som.. Konstigt att jag inte har blivit sjuk än, jag brukar bli det när jag stressar såhär. Jag har jobbat tre kvällar den här veckan (för att komplettera förra veckan då jag bara jobbade en) och så ska jag iväg och jobba tre timmar idag också... Roligt värre. Slutar i alla fall 17.30 och efter det tänker jag bara ligga i soffan och äta chips resten av kvällen. Var uppe klockan 8 imorse för att dra och träna också, först en timme själv och sen som tränare för småbarnen. Det gick rätt bra, men är trött som fan nu. Blä. Nästa vecka kommer inte bli rolig heller.. Vi har inlämning i engelskan, och jag har inte ens kommit halvvägs i boken som vi ska läsa och göra en recesion på, sen faller mina enda sovmornar i veckan bort p.g.a utvecklingssamtal, möten och filmning. Så måste jag ju jobba två kvällar minst också, och nästa helg kommer försvinna i ett nafs eftersom jag är i Sunne med jobbet då. Nu är det i alla fall bara två veckor kvar till GBG och efter det är det bara två veckor kvar till jullovet. Hoppas att jag får chans att sova lite då och slipper va i ishallen tidigt varenda morgon, för det pallar jag inte. Jag hatar att jag har så svårt att säga nej till saker, jag borde verkligen lära mig det.

Jobbjobbjobb

Gött att dom har ändrat arbetstiderna nu så att vi slutar 21.00 istället för 21.15. En kvart gör stor skillnad! För det första så är folk så jäääävla griniga när man ringer efter kl 21, och för det andra passar det mig bra eftersom jag hinner till konståkningsträningar som börjar 21.30 på onsdagar ;D

Imorgon ska jag till jobbet en halvtimme tidigare för att göra några extra sälj, alla ska tydligen göra det för att vi ska till Sunne nästa helg på konferans/firmafest... Är lite nervös inför det, jag känner typ ingen på jobbet och så ska jag dela stuga med nån som jag inte har nån aning om vem det är? :S heh.. förhoppningsvis har jag lärt känna folket efter den helgen i alla fall! Det blir nog kul.

Har asont i huvudet nu så ska gå och lägga mig snart. Borde göra engelskaläxan egentligen, men pallar inte det så fixar det imorgon istället. Jag börjar ju trots allt 13.40 =)

Smart

Usch, vad jag hatar den här känslan. Förstår inte egentligen varför jag ska behöva känna såhär när det är andra personer som har gjort "fel"... Men jag är väl sån. Får skuldkänslor för precis allt :/

Idag var vi och simmade på hälsopedagogiken, det var gött. Var vrålhungrig efteråt dock, så det slutade med att jag tryckte i mig allt jag kunde komma åt (i princip) när jag kom hem, så nu har jag asont i magen och dåligt samvete över det också. Smart Madde!

Min dator är helt cp, så jag sitter på päronens nu. Min får för sig att stänga av sig varannan minut, troligtvis är det vattenkylaren (heter det så?) som krånglar igen, får se när bror min har tid och kolla på den för själv är man ju helt inkompetent när det gäller såna saker.. :P

Släktkalas

Så var det söndag igen, då. Helgen bara swischade förbi som vanligt.

Har umgåtts med släkten mest hela tiden, mina kusiner från Göteborg var här för att fira bror min som fyllt år och mormor och morfar som firade 45-årig (?) bröllopsdag. Så igår fick jag agera chaufför och skjutsa hem en massa folk, tjänade lite pengar på det så det var gütt! Min mage mår inte så bra nu dock, det var blivit på tok för mycket kakor och grejjer. Usch.

Tränade ju konståkning själv igår också, det var hur skönt som helst. Knät kändes rätt stabilt och jag kunde göra ganska mycket utan att känna någon smärta alls, så jag håller tummarna ordentligt nu för att jag ska kunna komma tillbaka till formen jag hade innan jag skadade mig.. Även om jag vet att det blir tufft. Måste ju fortfarande köra rehab ett par gånger i veckan, så jag ska dra till gymmet lite senare idag tänkte jag. Får se om jag hinner va med Victor sen stund sen också. :)

Fredag!

Soft skoldag idag. Först hjälpte jag till att fixa bilder till vinjetten till våra TV-program och äta godis, sen bar det av till IKEA för att shoppa grejjer til TV-studion. :) Så slutade vi för en halvtimme sen typ, gött!

Ikväll ska jag nog umgås med Malin, kolla på film och ta de lungt. Ska ringa henne snart och se om vi ska käka mat också, pizza vore (A)
Imorgon ska jag vara i ishallen klockan 9 istället för 10, för jag ska vara med på träningen för min grupp för första gången på länge. Har bestämt mig för att komma igång med konståkningen nu igen, jag har verkligen saknat det. Hoppas att mitt knä håller för det nu bara!

*happy face*

Åh, ett par ord från en viss person gjorde min dag idag tror jag! Nu kanske jag överlever skolan och webb-tv inspelningen som vi ska ha hela kvällen :P

Jag vill för mycket

Jag gillar inte den här veckan.
Idag skulle jag jobbat, men avbokade mig för att jag hade fetont i huvudet när jag slutade skolan. Imorgon ska jag träna småttisar i ishallen, onsdag ska jag jobba och på torsdag ska jag vara med på Webb-TV inspelningen för Karlstad Kommun. Fullspäckat schema med andra ord...

Det suger att jag inte har någon tid över att göra allt jag vill. Jag hinner inte träna konståkning så mycket som jag kan/borde göra och jag hinner nästan aldrig umgås med någon. Och när jag väl har tid så finns det ingen ork kvar :(

Antingen får jag sluta jobba och satsa på träningen eller tvärtom. Men jag vill ju göra båda delarna. Jag behöver egentligen göra båda delarna, men det går ju inte.
Det känns som om dom flesta velar runt just nu och har panik för att dom inte vet vad dom vill göra och vad dom ska hitta på efter studenten, men jag är tvärtom. Jag vill alldeles för mycket!


Konståkning

Huh, bion igår var äcklig. Som väntat iofs då men... :P fattade faktiskt ingenting av själva handlingen, utan den var mest bara äcklig. Så gillar man inte vidriga filmer så är Saw 5 inget jag rekommenderar.

Annars var jag i ishallen kl 10 imorse igen och tränade småbarn. Tog beslutet idag att börja ta tag i konståkningsträningen själv igen, tror jag ska åka dit en timme tidigare på lördag och köra lite. Känner att jag börjar lita lite mer på knät nu, och sjukgymnasten säger ju att det inte är farligt med vändningar och sånt längre, så jag får väl dra dit och känna efter lite. Tyvärr kommer jag inte ha tid att vara med på alla träningar i veckan ändå, eftersom jag jobbar vissa kvällar. Men men. Kan vara kul att träna litegrann för skojs skull bara ^^ Och inte minst att träffa allt folk igen. Saknar det!

Efter ishallen var jag med mamma till stan och fixade fars dag-present samt en löparjacka till mig själv. Planerar att inviga den om en stund, ska se om jag lyckas få med mig min käre far till spåret också.

Ikväll blir det slappa, äta pizza och kolla på Stjärnor på is typ. Göttans :)

Helg :)

Konstigt att jag inte känner av någon träningsvärk idag. Spinningen igår var jobbig som satan! Men det var gött efteråt i alla fall.

Idag har jag vart i skolan och jobbat lite med TV-programmet, sen gick jag på stan en timme och brände pengar medan jag väntade på bussen. Det är sjukt hur pengarna kan rinna iväg sådär... Köpte inte ens mycket, utan mest nödvändigheter, men nu är snart pengarna för den här månaden slut igen. Måste ge 400 kr till mamma imorgon också nämligen, för hon hjälpte oss att boka en stuga i Göteborg till den 6 december. Snart åker vi, wie!

Ikväll ska jag på bio med Victor, premiären på Saw 5 ^^



Oasis och Labero

Trött, trött, trött.... Fattar inte hur jag kan vara så trött jämt? Har gått runt som en zombie hur länge som helst nu känns det som, trots att jag sover 6-7 timmar varje natt, tränar och äter någorlunda bra så orkar jag ingenting. Eller kroppen orkar, men huvudet hänger inte med för fem öre. Jobbigt.

Unnade mig en sovmorgon imorse. Eller ja, jag HAR ju faktiskt sovmorgon på torsdagar annars också, men då har jag vart duktig och gått upp tidigt ändå för att köra rehab. Idag tänkte jag köra lite spinning istället, kl 19 på Livskraft. Ska nog sola lite innan också tror jag, så ska åka in snart.

Funderar på att köpa biljetter till Oasis i januari. Och så vill jag se Joe Labero också, som kör shower i Stockholm i januari-februari. Skulle va jäkligt coolt ju, synd att allt ska kosta så mycket jämt =/

Rehab

Blö. Känner mig rätt nere idag.

Skönt att ha det muntliga svenska-provet gjort nu i alla fall, även om det inte gick alltför bra. Jag hatar muntliga redovisningar, blir så skakig och nervös jämt. Och stressad.
Vi håller på och lär oss om stress i Hälsopedagogiken nu. Känns ju bra att jag går runt och är überstressad typ jämt, måste nog ta tag i det där..

Var hos sjukgymnasten idag igen också, det kändes sådär. Knät och musklerna såg bra ut och så sa han, men jag har låååångt kvar på den mentala biten... Måste lära mig nu att lita på knät, det kommer inte att hoppa ur igen, det är hur stabilt som helst efter operationen. Men det är så jävla svårt. Liksom, TÄNK OM knät skulle fucka sig igen, snacka om att jag skulle bli deprimerad och bryta ihop totalt då. Jag pallar bara inte det.
Det kändes värt att göra operationen eftersom knät var otroligt instabilt och en operation knappast kunde göra saken värre utan snarare mycket bättre, men ibland tappar jag hoppet helt och hållet ändå. Jag kommer aldrig våga spela fotboll fullt ut, och kanske aldrig åka skidor heller, för jag vet hur jävla ont det gör att slita av korsbandet och jag vet hur jobbigt det är att behöva gå på rehab jämt och ständigt... Fy fan.

Var bara tvungen att få ur mig det där, det är tankar som jag ständigt har i huvudet. Men nu har jag fått ner dom här så då kanske jag kan börja lite på nytt och tänka positivt istället ^^

Ska iväg till ishallen alldeles strax och träna småbarn, så ska gå och dra på mig träningsdressen nu. Tja.

Sista lovdagen

Nu har mina släktingar precis åkt härifrån efter att ha firat Christoffer med middag och fika. Det var trevligt och mumsigt, men har lite dåligt samvete nu för att jag lyckats gå upp 3 kilo. Har en känsla av att en stor del av vikten är muskler, men ändå... Känns ändå inte dierkt kul, så nu ska jag åka till gymmet igen snart och bota ångesten. Sen blir det myskväll med té framför TV:n tror jag, och tidig sömn eftersom skolan börjar igen imorgon. Jag hade verkligen inte tackat nej till en veckas lov till, kan jag säga. Känner mig inte alls utvilad =/

Längtar som tusan till Bullet for my valentine i Göteborg nu, har börjat lyssna igenom deras senaste skiva och jag gillar den starkt! I alla fall vissa låtar. Så nu hoppas jag bara att de är lika bra live.. :) Annars är det värt en helg i Göteborg ändå, det var länge sen jag var där och jag älskar den staden.
Bara 5 veckor kvar nu ^^

Lyckat

Höh, misslyckad kväll igår... Tur att jag inte gick och köpte någon shysst, dyr halloween-dräkt, kan jag säga.

Sen gick jag upp tidigt helt i onödan imorse också. Kl 8 imorse var jag uppe och skrapade rutorna på bilen, för att sedan bege mig till ishallen där det inte fanns några barn. Alla var sjuka eller nåt? Jag vet inte... i alla fall så fick jag vara med och träna en annan grupp istället, som bestod av tre barn som redan hade två tränare. Lyckat. Tur att jag får betalt för att vara där iaf!

Idag kommer tydligen mina kusiner från Jönköping hit. Dom ska fira min bror som fyller år på måndag, så ska dom sova här inatt. I min brors rum, vilket innebär att han ska sova inne hos mig. Kul!

RSS 2.0