Money money money

Yeah, nu har både studiebidraget och pengarna från i lördags kommit in på kontot. Så denna veckan blir det shopping :D
Det var faktiskt riktigt länge sen jag shoppade loss nu, så det är jag värd.

Nu ska jag snart iväg till gymmet, och ikväll blir det jobb.

Det känns så jävla bra

Varför känns det så konstigt i magen för? Det borde inte kännas så... Jag borde inte känna något över huvudtaget för en sån här liten grej. Inte så att det gör ont eller så, det känns bara väldigt konstigt.


Jag kom fram till en sak idag. Hur mycket jag har lärt mig att uppskatta livet på senaste tiden. 
Fram till förra hösten ungefär så blev jag deprimerad då och då - alltså verkligen deprimerad. Så deprimerad att jag ville dö. När jag tänker tillbaka på det så skäms jag nästan... Visst, jag mådde verkligen riktigt dåligt, men jag förstår inte hur jag ens kunde tänka tanken på att ta mitt liv. Det är ju underbart att leva! Idag är det snarare så att jag önskar att livet aldrig tar slut, för det finns så otroligt många möjligheter, så många saker som jag vill göra och uppleva. Så istället för att gå runt och vilja dö, är jag livrädd för att göra det. Livrädd för att allt bara ska ta slut.

Jag tror det beror på att jag inte tänker så mycket på vem jag är längre. Jag håller på att bli den personen jag vill vara nu. Och det känns så jävla bra!
Sen har det ju hänt en del grejer också, som fått mig att tänka till ordentligt. Inse vilket bra liv jag faktiskt har, hur lyckligt lottad jag är på nästan alla plan. Det är otroligt.



   


Idag hade vi friluftsdag med Hälsopedagogiken. Cyklade ut till Alster, åt mat och cyklade hem igen. Hehe. Inte det roligaste man kan göra kanske, men det var skönt att få vara ute ett tag. Och det var otroligt fint där vid sjön. Borde haft med mig kameran egentligen.

Sen åkte jag till skolan och lämnade tillbaka kameragrejjorna från i lördags, Victor följde med som bärhjälp :) Sen åkte vi hem till mig och kollade på film - Once. Jag har nog aldrig sett en sån dåligt filmad film förut! Fotografen hade nog aldrig hört talas om ett stativ förut, för det syntes att han höll i kameran och gick runt och skit, bilden skakade hela tiden typ. Hehe. Musiken i filmen var bra däremot!

Ta-hand-om-mig-själv-dag

Härlig söndag.
Var astrött imorse, var ju tvungen att gå upp klockan 8 för att dra till ishallen och träna barn. Men piggnade till lite av det, så var duktig och stack och tränade lite step/styrka efteråt. Sen åkte jag hem och åt och tog en uppfriskande dusch + att jag peelade och smörjde in hela kroppen och fötterna. Ska peela ansiktet sen också och lägga ansiktsmask tror jag :) Ska ha en liten ta-hand-om-mig-själv dag idag tänkte jag, tycker att jag förtjänar det efter den här veckan/helgen faktiskt. Hihi. Är sugen på att åka på ett riktigt SPA, det skulle va grymt härligt. Någon som vill haka på, någon gång under hösten typ? :)


Unionstravet

Igår var jag som sagt och såg Mirrors med Victor. Vidrig film måste jag säga! I alla fall en scen :P vågade inte kolla ens, och om inte jag vågar det så är det illa... Tyckte filmen var jättebra i början, sen blev den sämre och sämre. Så i helhet kan man väl säga att den var helt OK.

Sen idag var ju jag och Calle på Färjestad och filmade Unionstravet. Fick sitta och vänta mestadels av tiden, så det var lite drygt...  Men vi fick ju pengar för det, så ^^ Helt klart värt!

Nu ska jag bara slappa resten av kvällen, är för trött för att göra något vettigare :P var ju uppe tidigt imorse och tränade ungar i konståkning, och ska upp imorgon med så. Film och godis blir nog!




Snart helg

Idag har jag haft möte med en backslick-snubbe från IF Göta. Jag och Linda filmade ju Vårruset i Maj och nu ska vi redigera filmen åt dem, så han var och skulle förklara hur de ville ha det och kollade på hur långt vi kommit osv. Han verkade hur nöjd som helst med det vi gjort hittills, så det var skönt! Sen är det mindre skönt att sitta själv och redigera dom här två sista APU-veckorna eftersom Linda är i Stockholm... men men.

Imorgon ska jag bara till skolan för att hämta kameragrejor som ska med till Färjestad på lördag, jag ska vara med och filma trav då nämligen. Jag och Calle tror jag det var, vi skulle tydligen få betalt för det också ^^ Passar rätt bra eftersom jag inte får ut särskilt mycket lön denna månaden.

Imorgon blir det nog bio (IGEN, känns som om jag är på bio hur ofta som helst nu för tiden) med Victor. Mirrors ska vi se, alla säger att den är läskig och jag hoppas det, är så trött på att aldrig bli rädd för skräckfilmer :P hehe.




Satt en stund vid älven innan jag åkte hem idag,
det börjar bli sådär fint nu som det alltid blir på hösten :)


På jobbet

På ett sätt är det rätt kul att jobba som telefonförsäljare; man får prata med så många olika människor och höra så många knasiga saker! Tänkte dela med mig av två lite knäppa konversationer från igår:


Jag: Jag söker Sigrid Barbro Margareta (eller vad hon nu hette..)
Gubben som svarade: Jaså du? Vem av dom vill du prata med?
Jag: Hmm, jag vet inte vilket hennes tilltalsnamn är?
Gubben: Men jag har ju tre fruar jag vettu, HEHE... Nej men hon är ändå inte intresserad!


Jag: (rabblar upp erbjudandet...)
Tanten som svarade: Jaha, ja det låter ju som ett jättebra erbjudande! Vad synd att du ger mig det per telefon, för jag köper inte saker av telefonförsäljare.
Jag: Nehe, inte ens den här gången?
Tanten: Nej, det är en princip jag har. Jag tycker det är ett sånt oartigt sätt att sälja saker på. Föressten är det ju bara lurendrejerier. Kan man inte ringa kundtjänst istället och få erbjudandet där?
Jag: Nej, tyvärr så har vi bara detta per telefon och det är vi som ringer runt till våra kunder. Men det är inget lurendrejeri det här!
Tanten: Jaha, men jag tänker i alla fall ringa till kundstjänst och fråga om jag kan få erbjudandet ändå!

Som om hon inte köper erbjudandet per telefon även om hon ringer till kundstjänst? Blåst tant :D

Paddling

Igår hade jag min första lektion i Hälsopedagogik. Jag bestämde mig för att inte byta kurs ändå, jag fick inte plats i Svenska C-gruppen och de ändrade tiden så att jag skulle kunna hinna dit, så det var skönt! Är glad att det fixade sig, för kursen verkar hur kul som helst. Blev lite skraj när jag kom dit igår bara och fick reda på att vi skulle PADDLA! Jag bara oh no, jag kommer fan ramla i eller något. Hade ju aldrig paddlat innan. Men det gick bra tillslut i alla fall. Puh ^^

Sen stack jag till jobbet, det gick åt helvete kan man säga. Gjorde ett sälj på fyra timmar, heh... Men det kan ju inte gå bra jämt heller.

Idag har jag hunnit med en hel del. Gick upp rätt tidigt för att dra in till stan och träna. Sen stack jag till Swedbank för att fixa VISA-kort, ska bli skönt att slippa mitt Maestro som inte går att betala med någonstans typ. Efter det drog jag hem, var med Victor en stund och käkade, och sen stack jag till ishallen för att träna småbarn. Och nu ska jag snart slänga mig i soffan för att kolla på Andra Avenyn och Maria Wern - främmande fågel! :)

Brittsommar

Var precis ute och sprang lite i solskenet, det var härligt.
Det har visst blivit "brittsommar" nu, varför heter det så egentligen? Jag tänkte först att det var något med Storbitannien, mamma trodde det hade med Brittas namnsdag att göra, haha. Vad tror ni?


Ne, jag orkar inte sova

Nu känns det sådär jobbigt i magen igen... Det var ett bra tag sen nu.. För första gången på länge så har jag verkligen ingen lust att gå och lägga mig, dels för att jag vet att jag inte kommer kunna somna och dels för att jag inte vill att det ska bli morgon - eller en ny vecka för den delen.

Är bara helt förvirrad just nu. Förvirrad, orolig och stressad = not good.
Känner bara hur den där välbekanta höstdepressionen börjar infinna sig... Men det ska inte få bli som förra året, oh no. Värre än så kan det ju faktiskt inte bli? För nu har jag Victor hos mig igen, och om någon kan få mig att må bra så är det han <3


Jag har bestämt mig för att bli duktigare på det här med bilder, har upptäckt att bloggar blir såå mycket mer intressanta om man har bilder i inläggen! Tycker inte ni det också?



Söndag

Det var en trevlig kväll igår :) den spenderades på Score med en massa folk, öldrickande och bowling. Hoppas du fick en bra födelsedag, Linda! :D

Idag är det jättehärligt väder ute, dumt av mig att sitta här inne egentligen. Men ska dra till gymmet om en stund i alla fall, sen måste jag vänta på att Victor vaknar också, han ligger fortfarande och sover i min säng...

Ikväll är det säsongspremiär för Andra Avenyn, det ska jag se! I typ mitten av säsongen är ju jag, Sandra och Elinor med som statister, hihi.


   


Sjukligt trött?

Jag såg hemsk ut när jag vaknade imorse. Ett tecken på att jag sovit alldeles för lite denna veckan, eller i alla fall dom senaste två-tre nätterna... Det är rätt illa när man kommer till skolan och en kille påpekar att man typ ser sjuk ut. Haha.

Jag och Linda gjorde en kortis-dag i skolan idag, redigerade i drygt en timme, sen orkade vi inte mer så vi bestämde oss för att gå hem. Fast jag stack till gymmet först och tränade en sväng först. Det var skönt. Nu väntar jag på mat och sen ska jag in till stan en sväng på Kulturnatten. Blir nog ingen lång stund där dock, jag har som sagt sovit alldeles för lite den senaste tiden så jag behöver komma i säng i rimlig tid. Ska ju ut och fira Linda imorgon också, och då vill jag gärna känna mig någorlunda pigg och fräsch =)


Helt underbart

Stockholm var underbart. Coldplay var underbara. Jag har aldrig sett något liknande, det var helt crazy. Sättet de la upp konserten på, deras energi på scenen, deras musik... De spelade alla låtar jag önskade att se skulle spela. Och det var bra rakt igenom, verkligen. Får ni chansen att se dessa grabbar, så gör det!! Bättre livband får man leta efter.

Idag kom jag hem med tåget kl 11.30, för att sedan dra nästan raka vägen till Bibliotekshuset där vi mediafolk skulle spela in Webb-TV för Karlstad Kommun. 4 timmar stod jag och filmade när politikerna pratade! 4 timmar! Det var jobbigt, jag har sååå ont i fötterna nu. Och jag är förjävla trött... Så därför ska jag hoppa i säng nu tror jag. Gonatt!


 
Coldplay

 
Jag och Victor

 
Globen

Vårt budgethotell


Victor, i nån galleria

Stockholm imorgon

Jobbet gick finfint igår med, jag kom upp i provision igen ;D såna stunder, när man får känna sig lite duktig, så är det faktiskt kul att jobba.

Idag vaknade jag bredvid Victor, han sover fortfarande, men jag har redan ätit frukost och sånt för jag tänkte vara hurtig och sticka ut och springa snart. Sen ska jag till ishallen och träna små barn i konståkning, och sen blire hem och (för första gången på väldigt länge) spendera kvällen framför TVn. Packa måste jag göra också, för imorgon drar ju jag och Victor till den stora staden för att se Coldplay! :) <3



Provision

Helgen försvann visst i ett nafs.
Har spenderat tre dagar i Sandviken på en tränarkurs i konståkning. Jag och Isabelle drog dit på fredag kväll och sedan kom vi hem inatt. Det har vart hur bra som helst, lite jobbigt med teori i flera timmar om dan men det funkade tack vare att vi hade världens bästa kursledare :) <3

Tur att jag är ledig från skolan idag, hade aldrig pallat det tror jag. Gick upp vid halv 10 imorse i alla fall och stack och tränade, och nu väntar jag på att Victor ska komma. Om han nu hinner det innan jag drar till jobbet vid halv 5... det märks.
Sist jag jobbade gick det hur jäkla bra som helst, förstår inte hur jag lyckades sälja 16 tidningar på 4 timmar, men på något sätt gick det och jag kom upp i provision (93 kr/tim). Me like! :D hoppas det går lika bra idag. Förväntar mig inte det dock, jag hade nog mest tur sist. :P

Jag älskart!

Igår var jag hos sjukgymnasten, han fick mitt humör att toppas rejält ;D jag får både börja åka skridskor (utan att hoppa eller göra nåt avancerat dock) och gå på grupp-pass! Så nu ska jag testa på allt det där på Livskraft som jag har velat testa så länge - spinning, boxning, yoga...

Igår hade jag, Linda och Astrid klädbytardag också :) Det är en trevlig grej tycker jag. Sen stack jag och jobbade mellan 5 och 9 på kvällen, det gick också bra. Allt känns bra nu, jag älskart!

Om man ska klaga på nånting så är det väl att jag börjar bli förkyld... Det började igår och var värre när jag vaknade förut, så nu har jag tryckt esperitox och c-vitamin i hopp om att bli friskare :P
Ska nog dra och träna snart ändå, styrka blir. Men tar det nog rätt lungt I guess.

Ikväll blir det bio med mamma och mormor också, Mamma Mia ska vi se. Så nu är det upp till bevis om den är så bra som alla säger!



Utrota mensen?

Det har spöregnat typ hela dagen hittills, det är rätt mysigt faktiskt. Hihi. Orkar ändå inte göra nånting p.g.a huvudvärk och mensvärk (mindre mysigt)...
Fast jag var faktiskt på Bergvik en sväng med mamma förut. Köpte två par skor - ett par nya träningsdojjor och ett par höstskor/stövlar.

Igår bokade jag och Victor hotell och tågbiljetter till Stockholm, den 17:e september drar vi ju dit för att se Coldplay. Jag längtar :)
Igår var även sista skoldagen innan vår 4 veckors praktik, dock ska jag vara på skolan en del ändå eftersom jag och Linda ska redigera Vårruset-filmen till IF Götas hemsida. Men är ledig på måndagar och tisdagar ;D sen ska vi vara med och sända Webb-TV för Karlstads kommun på torsdagskvällar också. Blir nog spännande! Testade att spela in i TV-studion i skolan igår, det var stressigt och rätt jobbigt (speciellt eftersom jag inte mådde särskilt bra) men kul. Jag tror resultatet blev rätt bra tillslut också faktiskt.

Nu ska jag snart göra en blåbärs och-hallonpaj, sen sticker jag nog till Victor ikväll och myser lite. Och imorgon blir det jobb!

Mjaao

Idag var jag hos syon och bytte individuellt val. Vet inte om bytet har godkännts än, men.. Valde svenska C, låter inte som en rolig kurs men den gav tydligen meritpoäng så därför tog jag den. Det är ändå bara denna terminen så skitsamma.

Nu är jag jättetrött (igen). har inte ätit mat på hela dagen så jag hoppas att mamma kommer hem och gör mat snart, annars får jag ta tag i saken med egna händer >_<

Victor kommer hit snart också. Trevligt trevligt ^^


Jag borde nog ändra designen på bloggen också tror jag, men det orkar jag inte just nu, och kommer förmodligen inte orka på ett bra tag heller. Men jag spånar på ideér i alla fall ;P


Trötthet

Jag känner mig väldigt duktig, var uppe imorse och tränade vid halv 9 ^^ Linda var med också. Sen åkte vi till Eleonor och jobbade lite med projektet, sen drog jag till skolan på engelska-lektion och sedan vidare till Dialon för att jobba. Kom hem för en timme sen typ. Är dötrött nu så ska nog sova strax, tänkte vara duktig och gå upp och springa imorgon också faktiskt, innan jag drar till skolan.

Natti natti!


RSS 2.0