Muäh

Idag var en helvetesdag på jobbet. Det var länge sen det gick så dåligt, fy.

Fixade i alla fall gymkort påvägen hem, äntligen. Nu jävlar ska jag komma igång igen :)



Hmm

Jag tror att jag såg Markus Krunegård på tunnelbanan förut också, förresten.
Eller så var det nån jävligt lik...



Söndag igen

Jag har haft en jättebra helg.
Inflyttningsfesten i fredags var lyckad (lite urflippad kanske från min sida men, haha....), sen hade jag mys med Mattias hela lördagen. Och idag har jag och Linda vart i gamla lägenheten och lämnat tillbaks nycklarna och fått tillbaks depositionen, det känns bra. Nu slipper vi Fittja för alltid! :)

Nu ska jag bara ta det lungt resten av kvällen, för imorgon är det måndag och ny vecka igen. Suck...



Vad en liten solglimt kan göra

Lönen kom idag och solen tittade fram, äntligen!
Och så är det fredag imorgon. Vi ha inflyttningsfest här på kvällen, blir säkert skoj.

Jag har varit deppig hela veckan men nu börjar det vända igen känner jag ^^ skönt!
Ska ta mig en dusch nu och sen äta lite pepparkakor tror jag, se om det finns nån film eller program på web-TV:n att kolla på också.



Haha det är så synd om mig...

Jag är rastlös.
Det finns ingenting att göra.
Vi har ingen TV,
jag har inget gymkort och inga pengar.
Alla inklusive min pojkvän bor för långt bort.

Jag skulle kunna diska eller packa upp alla grejor som ligger ihoppackade överallt men jag orkar fan inte.

Ge mig bara helg och lön nu typ?



Förkrök

Fan vad vuxen jag känner mig nu.
Först trodde inte snubben på tvärbanan att jag var under 20 när jag skulle åka hem, o nu sitter jag här själv i vår älskade lägenhet med ett glas rött vin^^

Tess kommer hit snart iaf, ska förkröka lite sen dra vidare in till stan för en utekväll. Me like.


Kräsna unga

Sitter på jobbet nu, det går så jäkla trögt idag så det är helt sjukt. Får nog bli afterwork ikväll, tycker jag är värd det...

Måste bara skriva ett litet inlägg om det här med arbetslösheten och att det är så synd om alla unga och blabla, läste en insändare om det i Metro imorse och blev lite irriterad. För så jävla svårt är det inte att få jobb och lägenhet, om man verkligen vill och försöker. Se på mig - jag är 19 år och har redan fixat både bostad och ett heltidsjobb i Stockholm. Men så är jag inte så jävla kräsen heller. Jag kan tänka mig att stå ut med ett jobb som inte är så kul och att hyra en lägenhet i andra hand - det är värt det för pengarna och för att jag ska kunna bo i Stockholm. Sedan skulle jag aldrig stå ut med att bara gå hemma och mögla bort, heller...

Jag tycker bara det är så fel att säga att det är "omöjligt att få ett heltidsjobb" för unga människor idag, för det är det inte. Det handlar bara om hur kräsen man är.



Fem veckor

Fan vad skönt att det är fredag imorgon, den här veckan har vart fett jobbig.
O jag ska inte göra nåååånting i helgen. Förutom att städa ur gamla lägenheten på lördag.

Insåg nyss att det är exakt fem veckor kvar till jul också, sjukt!



Hej

Nu är jag hemma igen från kryssningen, det var galet
Fick i alla fall sova en del på nätterna vilket jag inte förväntat mig, så jag är piggare än jag trodde att jag skulle va idag, skönt.

Orkar inte skriva nåt mer idag, här får ni lite bilder istället ^^


 

 



*gäsp*

Dagarna bara försvinner. Det känns inte som om jag hinner med nånting. Fast det gör jag väl kanske egentligen men jag orkar inte när jag jobbar 9-17 varje dag och kommer hem vid sex-halv sju. Man blir så satans trött av dethär mörkret alltså, gah.

I helgen är det dags för reunion-kryssning med bartendergänget i alla fall, ska bli riktigt kul! Drar på fredag vid 15-tiden och kommer hem på söndag.

Nu ska jag nog göra lite te och kolla senaste Andra Avenyn-avsnittet som jag missade igår. :)



Stolt tjej

Oj, nu blire två inlägg på en och samma dag - det är inte ofta :)

Tänkte bara säga att jag kommit fram till Stockholm nu, välbehållen. Lite stolt över att jag kört hela vägen själv och hittade rätt nästan direkt!

Är lite halvdeppig just nu bara för att jag missar sista avsnittet av Ensam mamma söker, eftersom vi inte har tv3 (och just nu ingen TV över huvudtaget), men får väl kolla på webben imorgon eller ngt. Har precis pjöjt igenom de två senaste Andra Avenyn-avsnitten på playprima.se, som jag också missat eftersom vi inte hade ettan i vår gamla lägenhet.

Känner mig lite halvsjuk fortfarande också, har vart hängig hela veckan ju och fick vara hemma från jobbet i fredags p.g.a ont i halsen, jag hoppas att det är bättre imorgon för jag måste verkligen jobba. Får väl bli tidig kväll ikväll, är ändå jättetrött så.

Ska nog ta mig en till kopp te med honung nu och se om det finns nåt kul tv-program man kan kolla på webben.
Ciao


Värmland

Just nu sitter jag hos mina föräldrar på Hammarö i Värmland, har spenderat helgen här. Haft det jättemysigt, tiden har gått lite för fort, men nu samtidigt ska det bli riktigt kul att få komma tillbaks till Sthlm och nya lägenheten. Den är helt underbar :) Får låna med mig bilen också, that's pretty nice!

Igår när jag satte mig i bilen för första gången på tre månader höll jag på att köra på ett rådjur. Det var läskigt.

Nu håller mamma på att laga mat där nere, fläskfilé med kantareller tror jag det blir - mums. Ska nog gå och klä på mig nu och packa ner det sista så att jag kommer iväg sen.

Pusspuss på Värmland och alla godingar, ses igen till jul
(men jag skriver innan dess såklart :P)



Woopidoo

Imorgon skriver vi kontrakt på en ny lägenhet i Årstaberg, 7 min från T-centralen!
Underbart :D

Halloween

Igår kväll var det halloween-party som gällde! I (på?) Mälarhöjden, några t-stationer härifrån bara.
Det var helt ok, stannade inte så jättelänge dock, deandra skulle dra vidare till stan men jag var sjukt trött (som vanligt nu för tiden, vad händer liksom..) för det så jag åkte hem och sov. Sen visade det sig att Linda och Eleonor stött på Matte på Harry B så han åkte hem tillsammans med dom och sov med mig :) Hih.


 


Nu blire lite LA.inc och Ensam mamma söker!



RSS 2.0