Valborg

Oooowiiih, igår när jag kom hem från jobbet så sa Mattias att hans syster ringt och frågat om vi vill ta hand om en liten kattunge, som deras katt precis fått. Dum fråga att ställa till mig, klart jag ville! Så om ett antal veckor blir vi, förhoppningsvis om allt går som det ska, föräldrar till en liten Mango :D

Idag är det valborgsmässoafton, jag sitter på jobbet och tycker att jag egentligen borde få gå hem nu som alla andra typ, men nej inga halvdagar här inte... Sticker nog vid tre eller nåt i alla fall.
Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt, men jag och Mattias är båda rätt trötta på allt vad Valborgsfirande heter så troligen blir det lungt hemma. Han är dessutom sjuk och jag har varit förkyld hela veckan, så.

Vi började kolla lite på sista minuten-resor igår.. Blir nog så att vi sticker iväg någonstans nu innan sommaren, typ slutet av maj om vi hittar något bra. :) Skulle vara helt underbart.





Snartsnartsnart är det över...

Jag fattar inte varför jag alltid drabbas av ngt vår-depressions-liknande när det snart är sommar och man borde vara som mest lycklig... Men det är alltid så, det är därför jag hatar våren.

Jag är såååå sugen på att resa bort just nu alltså, någonstans där man bara kan få vila ut och slippa vardagen ett tag, utan några krav. Jag är så trött på att alltid ha ångest över någonting... Är det inte pågrund av jobbet så är det för att jag inte tränat på tusen år, för att det ser förjävligt ut hemma i lägenheten och ingen har ork att ta tag i det, för att jag aldrig hinner träffa mina kompisar och glider längre och längre ifrån vissa personer, för att jag inte bara kan åka och träffa min familj när jag behöver det för att dom bor 30 mil bort... Allt känns bara jävligt meningslöst just nu. Men jag får väl tänka så att det bara är 8 ½ vecka kvar nu, sen har jag hela sommarn på mig att göra vad fan jag vill.

Nu ska jag fortsätta boka möten i 4 timmar till, sen hem och skriva texter.





Romantisk middag och tårtkalas

 

Vårt "Halv åtta hos mig" blev väldigt lyckat, både på torsdagen när jag lagade och på fredagen när det var Mattias tur. :) jag bjöd på sallad med tzatsiki & bröd, fylld fläskfilé med mozarella, skinka, persilja och soltorkade tomater + klyftpotatis, och ungsstekta bananer med vaniljglass och mjölkchoklad. Riktigt stolt över mig själv faktiskt som aldrig lagar mat annars... Mattias gjorde skagentoasts, ungsstekt oxfile med potatisgratäng och någon rocky road-grej i glas med choklad/vaniljglass, maschmallows och rostade hasselnötter typ, uuurgott. Röda rosor hade han köpt också sötnosen! :)

Idag har lite släktingar till Mattias varit här och firat honom osv, vi bakade en jättefin tårta, den ni ser på bilden där uppe hehe.
Och nu har jag precis skrivit klart två texter, sitter och har lite söndagsångest. Mattias är och spelar med sitt nya band typ så jag är ensam hemma också buhu... Men han borde komma hem snart. Ska se om jag hittar någon mysig film att kolla på sålänge.



Halv åtta hos oss

Jag är så jävla mätt, åt precis lunch på restaurangen här nere - biffgryta med thaicurry, mmm! Får aldrig nog av den.

Har hjälpt till att regga ordrar hela förmiddagen, skönt med lite variation på jobbet. Men i eftermiddag blir det att boka möten igen...

Jag och Mattias har bestämt att vi ska ha ett eget "halv åtta hos mig" den här veckan, haha, så vi ska ta varsin dag och laga trerätters åt varann. Jag ska ta imorgon, såklart eftersom han fyller år då, och han ska ha antingen ikväll eller på fredag, får se hur det blir om vi sticker och tränar ikväll istället eller inte. Har fuskat alldeles för mycket den senaste tiden...

På fredag får jag lön och det ska bli riktigt nice, får ut ett par tusenlappar mer än vad jag brukar denna månaden ;D så då kanske jag har råd att unna mig något för en gångs skull.






Fredag och solen skiner :)

Denna veckan har också gått sjuuuukt fort, nu är det redan fredag igen!
Fattar inte vart tiden tar vägen, nog för att det är skönt att tiden går fort på vardagarna när man bara jobbar ändå men...

I helgen ska jag inte göra någonting tror jag, förutom att skriva några texter.
Kanske åka in till stan en sväng också, min kära pojkvän fyller år nästa vecka... Och jag är sämst på att komma på bra presenter, så har ni några tips säg gärna till ^^



Ser ljuset

Happ, så vart det helg igen. Veckorna går så jäkla fort... men det tur det! Snart är det sommar ;D

Jag har bestämt mig nu för att jag ska sluta på mitt jobb sista veckan i juni, pratade med chefen om det nu i veckan. Känns väldigt bra, då kan jag fokusera och bara köra på till 100 % nu sista tiden. Mycket lättare när man vet att det finns ett slut på det.. :)

Anledningen till att jag kände att jag ville sluta var inte bara att jag är sjukt trött på att sitta i telefon hela dagarna utan för att jag vill börja plugga till hösten. Ska läsa in naturkunskap B och sen hålla tummarna som fan för att jag kommer in på sjukgymnast till våren.

Nu i helgen ska jag mest ta det lungt, ska träffa Susanne ikväll och käka mat och kolla film typ, har aldrig varit hemma hos henne så det ska bli kul att se hur hon bor :) Mattias är och jobbar just nu men kommer nog hem närsomhelst tror jag. Borde gå och diska lite nu egentligen innan han kommer, men... det är så djävulskt tråkigt :P





Annandag påsk

Underbart med långhelg, nu är den dock slut snart tyvärr..

Har i alla fall tagit det rätt lungt hela påsken, eller ja på skärtorsdagen var vi ute och på långfredagen var vi på Stockholm Ice jag och Mattias. Han tyckte väl att det var sådär, eller "över förväntningarna", jag tyckte det var jättebra :) Fick ju se alla mina idoler nästan- (Stockholm Ice är alltså en konståknings-show där några av världens bästa åkare uppträder).

Annars har vi bara varit hemma resten av helgen typ och myst o suttit på balkongen och ätit glass i solen :)
Hade värsta vårkänslorna ända fram tills jag vaknade imorse och såg att det snöade som fan ute. Typiskt april!

Har inte så jättemycket mer intressant att skriva för tillfället faktiskt,
men jag har i alla fall lagt in bilderna från spa-hotellet i datorn nu så här får ni (Stockholm Ice glömde jag såklart att ta bilder på... var i så inne i showen :P)

Ska försöka uppdatera mer i veckan!


 

 






RSS 2.0