Onsdag

Usch vilken konstig dygnsrytm jag har just nu.
Bara för att jag varit ledig hela sommarn så har jag vant mig vid att sova länge på morgonen, sen nu de senaste två veckorna typ så har jag varit tvungen att börja gå upp tidigt lite då och då men när jag inte behöver det så sover jag bort halva dagen som jag brukar... Vilket leder till att jag är grymt trött hela tiden. Så nu är det nog fan dags att skärpa sig!

Var uppe tidigt idag för att jag skulle iväg till vetrinären och vaccinera katten igen. Det gick bra, fast det kom in tre hundar i väntrummet på samma gång och hon är livrädd för hundar :P ska vänta en vecka nu sen ska jag börja lite smått att vänja henne med att gå ut i koppel.
Våra grannar som jag tror bor någon våning ovanför oss har en katt som dom låter vara ute och stå och vänta utanför porten tills dom öppnar varje dag... Lite konstigt när man bor i lägenhet, eller? I förrgår, tror jag det var, så plingade det på vår dörr och där utanför stod en annan granne med den katten och frågade om det var våran, för när han släppt in den så hade den sprungit raka vägen fram till vår dörr och ställt sig där :S haha..

Nu ska jag nog sätta på lite mer kaffe så att jag piggnar till. Måste plugga lite, sen ska jag iväg till mässan på ett infomöte och sen ikväll ska jag och Mattias iväg till SATS för att prova på ett nytt pass - SatsFlow. En blandning mellan thai chi, kampsport, dans och pilates tydligen. :) kan bli spännande!




Måndagskvällar = repkvällar = ensamhemmakvällar för mig

Brödet igår blev så bra att jag försökte mig på att baka ett fullkornsbröd idag med pumpakärnor i, det blev också lyckat! Jag kan allt ibland jag med! Har iofs inte smakat på det senaste än... men det ser väldigt saftigt ut och Mattias sa att det var gott, så ^^

Ikväll är jag hemma ensam, pojkvän är och repar.
Får sysselsätta mig med att kolla på premiären av Fångarna på fortet och äta vindruvor (och kanske lite bröd). Men det kan väl va skönt det med.. :P



Lalala

Wiie fick reda på att jag ska få stå i baren under mässan! :) Nice. Allt går verkligen som jag vill just nu haha.

Denna söndag har till stor del gått åt till att städa massor och möblera om sovrummet. Blev riktigt bra faktiskt!
Och nu håller jag på att baka bröd, för första gången i mitt liv typ. Formfranska blir det, eller jag hoppas på det i alla fall, just nu håller det på att jäsa..



Mina älsklingar




Jobbjobbjobb pluggpluggplugg

Jag har fått extrajobb på Täby Park Hotel!
Provjobbade i fredags i restaurangen och det gick bra och var kul!
Tackade nej till jobbet som sjukgymnastassistent dels eftersom det låg långt bort och dels för att arbetstiderna inte passade mig så bra. Det verkade visserligen som ett riktigt roligt jobb som skulle passa mig perfekt, men vad fan - det kommer fler chanser.. Bara det att jag sökte jobb aktivt i typ två veckor och sedan fick svar från tre arbetsgivare samtidigt (och inget av det handlade om telefonförsäljnng eller sälj över huvudtaget) visar ju på att det faktiskt inte är helt omöjligt att få jobb. :)

Nu ska jag nog ta itu med lite plugg, har tre inlämningar nästa vecka och en massa andra saker att göra..
Onsdag ska jag vaccinera katten igen, torsdag kommer mamma och mormor & morfar på besök, fredag ska jag eventuellt (fast troligen inte..) till Hammarö en sväng och sen åka tillbaks på lördag igen för att jobba på mässan i fyra dagar. Någon gång under veckan ska jag på information också om just mässjobbet, men jag vet inte vilken dag än och det är lite frustrerande. Får nog dra iväg ett mail nu innan jag glömmer!



The Studio och Collage

Det känns som att det är söndag idag men det är bara lördag! Sånt gillar vi!

I torsdags kom Malin hit och har bott här fram tills idag. På fredagen var hon jag och Susanne på The Studio och lekte modeller för en dag, det var varmt och mycket väntan mellan momenten men förutom det känner jag mig ganska nöjd såhär efteråt. Fick ett par bra bilder i alla fall, lägger in dem i slutet på inlägget! (klicka på dem för att förstora)

På fredag kväll drog jag och Malin ut, hamnade på Collage på Östermalm. Skakade rumpa i flera timmar och hade rätt kul, kom hem klockan tre tror jag och däckade typ direkt helt utmattade hehe.

Ikväll blir det luuuuuuungt, jag och älskling ska väl snart fixa mat och sen kolla på någon film eller nåt.








Det går bra nu

Vilken dag det varit hittills!

För det första fick jag reda på betyget på min första inlämningsuppgift i Naturkunskapen - MVG! :D

Sedan blev jag uppringd av en sjukgymnast på Södermalm som jag skickat in en jobbansökan till, hon sökte en assistent nämligen som kunde hjälpa henne med bokningar ta emot telefonsamtal m.m tio timmar i veckan, och hon ville att jag skulle komma på intervju på torsdag! :) så dags att hålla tummarna igen!

Sen nu precis så ringde dem från Svensk Mässbemanning också och frågade om jag ville jobba nu på torsdag och fredag, dock var jag ju tvungen att tacka nej till det tyvärr... Hatar att behöva göra det, men men.

Nu ska jag iväg till Täby Centrum en sväng och sen försöka hinna plugga lite till innan det är dags att åka iväg till vetrinären och vaccinera katten



Myshelg

Igår blev det tjejmys för hela slanten med min vän ute på Värmdö.
Satt nere vid bryggan och drack vin, tog ett dopp och sen cyklade vi hem till henne och såg på film tills vi somnade.

Nu är jag hemma igen och väntar på att min pojkvän ska komma tillbaks så vi kan dra och handla och sen blir det nog hemmakväll med honom ^^ Mycket mys denna helgen alltså, det gillar vi!



Wie

Jag fick jobbet!!
Tyckte inte arbetsintervjun gick så jättebra egentligen haha, så jag blev skitglad när jag fick veta resultatet :)

Nu är jag hemma igen, sitter med katten bredvid mig och väntar på att Mattias ska sluta så vi kan dra till SATS. Vi har varit riktigt duktiga på sistone faktiskt och tränat varannan dag i en och en halv vecka, antingen styrka eller kondition. I förrgår var vi ute och sprang/gick en mil (sprang ca 5 km och gick 5 km)! Känns bra!










Nu börjar det hända saker igen

Jag har en arbetsintervju på torsdag!
Ska ska eventuellt, förhopningsvis, få vara värdinna på en jättestor läkarkongress i slutet på augusti
Låter väldigt roligt, så håll tummarna för mig! Tycker jag förtjänar ett roligt jobb efter att ha lidit sönder det senaste året...

På måndag börjar min Naturkunskaps-kurs också, så ska försöka njuta så mycket jag bara kan nu av mina fem sista lediga dagar



RSS 2.0