Hejdå 2010

2010 har varit ett bra år. Klart det gått lite upp och ner med allting, men så är det ju... 2009 var ett extremt händelserikt år för mig så det går inte riktigt att jämföra med 2010, men det finns helt klart saker jag kommer minnas! T.ex:

* När jag hämtade Mattias på Arlanda i januari efter att han varit på Zanzibar i tre veckor. Samma dag blev
vi sambos!
* När jag fyllde 20 - vi hade en galen födelsedagsfest (slash inflyttningsfest) natten till min födelsedag och dagen efter var jag & Linda och såg Rammstein. Det var grymt.
* Roskildefestivalen och dygnet vi spenderade i Köpenhamn
* När vi skaffade Broccoli, världens sötaste goaste och spralligaste kattunge!
* När jag & Mattias firade ett år och drog till Tunisien en vecka på myssemester

Sen tror jag definitivt att Dubairesan och nyårsfirandet i Oman kommer bli ett minne för livet också,
men det får jag återkomma om när vi kommer hem. :) Gott nytt år!!




Dagen D

Julen har varit jättebra, firade julafton hos Mattias släkt på själva julafton och tog en dagstur till Värmland igår för att fira med min samt lämna katten hos mor & far. Vi fick många superbra och superfina julklappar, så jag är hur nöjd som helst! Tågen gick som de skulle också, det trodde jag aldrig med tanke på vilket kaos det varit senaste tiden.

Idag är dagen D, då vi drar till Dubai! Fattar det fortfarande inte nästan, om ett par timmar sitter vi på Arlanda :)
Så jag måste packa och fixa klart allting nu, mobilbloggar kanske eller uppdaterar från hotellet under tiden vi är borta. Annars, ha ett gott nytt år!!




Dan före dopparedan

Igår gick jag på stan några timmar, det var så jääääävla kallt! Fick för mig att gå från Slussen in till Sergels Torg vilket i vanliga fall inte är så jättelångt utan en ganska lagom promenad, men när det snöade som satan och mitt ansikte/mina tår/fingrar höll på att förfrysa på vägen kändes det som hundra mil ungefär..
Anyway, fick i alla fall tag i den sista julklappen samt en grej till mig själv (en leopardklänning som jag velat ha hur länge som helst nu, ska ha den på nyår tror jag :) då är jag förhoppningsvis liiite brunare också), hittade dock inget fint att ha på mig imorgon men jag får väl rota igenom garderoben ikväll det finns säkert något som jag glömt bort att jag äger.. :P

På kvällen åkte jag hem till Linda, vi gjorde knäck (tre satser varav den ena blev bränd, den andra blev stenhård och den tredje tillslut helt ok. anlita inte oss om du behöver hjälp med att göra knäck med andra ord, haha..) och pepparkakor.


Bild lånad från Linda :)

Imorgon är det ju julafton, tror inte jag kommer blogga något mer innan dess, så GOD JUL!


Julbak

Nu har jag jobbat mina sista dagar och är ledig resten av året, SKÖNT!

Imorse när jag vaknade så hade Mattias städat lägenheten och gjort jättefint, han hade gjort allt utom att dammsuga ("för jag ville inte väcka dig"). Aaww..

Nu har jag varit ensam några timmar medan han har legat och sovit, har hunnit med att baka bröd och gjort lite julgodis och nu sitter jag och halvtittar på Robinsonfinalen (blev erbjuden att följa med några arbetskollegor ut, men jag har haft huvudvärk hela jäkla dan och inga pengar heller, that sucks!).
Tycker Robinson har blivit mycket sämre i år tyvärr, tuffare kanske men det känns så himla långdraget när alla kommer tillbaka och det blir nya lag efter att de har blivit utröstade osv.. Men man kan ju inte missa vem som vinner... Och sen är det ju faktiskt en person från Hammarö med också :P



Längtar till onsdag/torsdag då jag får lön!
Då ska jag köpa alla ingridienserna till resten av julbaket (jag och Mattias har fått i uppgift att baka massa julgodis att ha med på julafton) och kanskekanske något fint att ha på mig på jul också... Resten köper jag ju i Dubai, har en lååång önskelista på vad jag skulle få med mig hem... :P lägger upp den innan vi åker.


Dubaidubaidubai

Har jobbat nu i två dagar och börjat kl 07.00, det är hemskt när man är så morgontrött som jag är..
Blev skitglad idag när jag fick höra att jag kan börja 09.00 imorgon, det är nog första gången i mitt liv som jag tycker det känns lyxigt att få sova till klockan åtta, haha.

Just nu sitter jag och halvtittar på Leilas Home delivery jul och dricker te, ska alldeles strax gå och lägga mig bredvid min älskling som sover redan.. Vi har helt olika dygnsrytm just nu (igen) vilket är jäkligt tråkigt, men som tur är har vi ju något att se fram emot - DUBAI!! (förlåt att jag har nämt detta typ en miljon gånger dom senaste veckorna men det äri princip det enda jag kan tänka på just nu och det som får mig att ta mig upp på morgonen) Nu är det bara en och en halv vecka kvar tills vi drar.

Och om 9 dagar är det julafton, herreguud.




Tredje advent

Idag är det exakt två veckor kvar tills vi drar till Dubai!! :)

Igår var jag i Södertälje och firade Tezz som fyllde 21. Hade aldrig varit i Södertälje förut och inte träffat Tezz på typ ett år, så det var roligt! Åt tårta och förkrökade hemma hos henne och sen drog vi ut på krogen, dock hann jag inte vara med ute så länge eftersom jag var tvungen att passa in sista pendeltåget hem.. Och det tar ju sin lilla tid att åka mellan Södertälje och Täby om man säger så...

Denna söndag, tredje advent (!), ska jag nog mest spendera i soffan tror jag hehe, är för trött för att orka göra nåt annat.. Sparar energin tills imorgon då jag tänkt gå och köra SatsCorePuls. Sen ska jag jobba på Täby Park igen tisdag-fredag.



Jag & Tezz i Magaluf sommaren 09, det var på Barskolan
jag träffade denna fina lilla vän :)




Kontrollfreak




Jag har en väldigt gullig mamma. Helt plötsligt kan det dyka ner ett paket i brevlådan med massa presenter, utan någon speciell anledning. Som idag till exempel så fick jag och Mattias lite "förjulklappar" bestående av godis, trisslotter och esperitox (förkylningspiller). Det satt ganska bra, för dels börjar jag känna mig förkyld (IGEN! :(, fast i halsen denna gången) och dels fick jag ett litet tråkigt besked från Antagningen idag och därför är jag värd lite godis som tröst... :P

Står nämligen just nu som reserv på alla utbildningar jag sökt till våren. Så nu måste jag vänta till efter den 20 december igen när det slutgiltiga resultatet kommer... Och kommer jag inte in på något då heller så måste jag vänta i typ en månad till för att veta helt säkert om jag kommit in eller inte. Det är rätt frustrerande, när man som jag alltid har allting planerat lååååångt i föreväg och HATAR att inte ha koll på läget.




Fit for fight igen

Dygnet är i princip rättvänt igen och jag känner mig äntligen helt frisk från förkylningen!
Så idag har jag varit och tränat för första gången på nästan 2 veckor, det var riktigt skönt.

Imorgon blir det kanske en tur till stan eller ngt köpcentrum och köpa julklappar. Vi lyckades sälja vår ena, helt värdelösa bil igår så fick några välbehövliga extra tusenlappar att handla för! :)





Tid att tänka

Både jag och Mattias har varit väldigt förkylda hela denna veckan hittills, så vi har mest bara varit hemma och degat, sett X antal avsnitt av Six Feet Under och gjort lite julgodis. Vänt helt fel på dygnet också, tur att jag ska jobba kväll imorgon och största delen av resten av december ^^

Idag känner jag mig ganska frisk igen dock, så tog mig en liten tur till Täby Centrum. Inhandlade lite nya akylfärger och dukar (blev plötsligt väldigt sugen på att börja måla igen och har fått massa ny inspiration dessa dagar då man haft väldigt mycket tid över till att bara tänka), julgrejer/klappar m.m. Det har varit väldigt lätt i år att komma på julklappar till folk, vet inte varför, jag brukar ha jättesvårt för det annars! :) Kan iofs också bero på att jag haft ganska mycket tid över..

Men nu är det snart slut på "latandet", nästa vecka och veckan därpå har jag mycket jobb. Eventuellt veckan efter det också. Sen är det jul och sen drar vi till Dubai!!! Och efter det börjar jag, förhoppningsvis, plugga igen :)




RSS 2.0