Perfekta extrajobbet

HUNDVAKT TILL JACK RUSSEL I TÄBY 13-20 SEPT

Canis Familiaris

Publicerad: 2010-07-30, Annons-ID: 1733561

Täby  (Kommuninformation), 1 plats
Sista ansökningsdag: 2010-09-10

Canis Familiaris är ett företag som erbjuder hundägare hjälp med att ta hand om deras hundar när de själva inte kan. Vi finns till för att förenkla vardagen och minska stressen hos hundägare samtidigt som vi fokuserar på att få fler harmoniska och välmående hundar i vårt samhälle.

Just nu söker vi dig som vill vara hundvakt till Fluffy, en jack russelltik i Täby. Fluffys familj ska resa bort och vill därför ha ett mysigt ställe att bo på under den tiden (13-20 sept). Önskvärt är att du bor i eller i närheten av Täby.


Lönen för detta uppdrag är 168 kr/dygn (inkl semesterersättning).


Du får fortlöpande utbildning av utbildad och erfaren hundpsykolog som även finns som handledare under din anställning.


För att söka tjänsten vill vi att du har fyllt 18 år och är mycket ansvarskännande. Givetvis har du ett brinnande intresse för hundar!




Såg den här annonsen på platsbanken precis, låter det som jag eller? Synd att vi precis har skaffat katt.....

På G

Nu har Broccoli bott här i ca fem dagar, hon är så jäkla busig! men samtidigt jättekelig och mysig. Tror hon börjar känna sig som hemma här nu och förstå att det är jag som numera är hennes mamma hehe. Är så glad över att få ha lite sällskap på dagarna när min andra älskling är och jobbar :)

Tror btw att min andra älskling är på G hem snart, vi har planerat att dra till gymmet när han kommer. Var så jävla länge sen jag var där nu så det nästan känns pinsamt att visa upp sig där, haha! Närå.. Jag är taggad nu, när det faktiskt är mulet och ganska svalt ute. (nästan lite fööör svalt, kan det aldrig vara lagom någon gång?)






Broccoli

Vi fick en ny familjemedlem igår...! :D


 

 



Det låter kanske hemskt...

...men idag längtar jag nästan lite efter hösten. Eller åtminstone efter lite moln och svalare temperatur.

Egentligen hade jag tänkt åka till gymmet och köra bodypump nu, men jag bokade av (fy! dåligt samvete). Dels råkade jag sova alldeles för länge, eller snarare jag låg och vred mig i värmen ca fyra timmar efter att Mattias åkt till jobbet vid 7 för att försöka få lite mer sömn men misslyckades. Sedan känns det inte så lockande heller att först ta en kokande bil utan ac till gymmet (min cykel ligger i delar i vardagsrummet och jag är för ohändig för att bygga ihop den själv..vet inte ens om det finns någon cykelbana till sats härifrån? :S) och sedan träna inomhus. Får gå ut och ta en promenad/springa lite sen istället. Har lite annat att göra idag också, ska bla träffa Linda :) vi har inte setts på jättejättelänge så det ska bli kul!




Sista dagen

Imorgon åker jag hem igen, känns både bra och dåligt. 
Jag har i alla fall haft en väldigt bra vecka här! Hunnit träffa dem jag velat träffa osv, samlat på mig både träningsvärk, solbränna och en miljard myggbett känns det som :P

I måndags tog jag mitt första dopp denna sommaren också, riktigt sent för att vara mig, men tror jag har blivit en badkruka! Tyckte det var rätt kallt i vattnet faktiskt även fast det var 22 grader enligt NWT :S kan ha att göra med att jag fortfarande är förkyld iofs...







Värmland

Jaa nu sitter jag här ute på Hammarö...
Känns som det är åska i luften ute och enligt väderprognosen ska det bli åska också, det var kul när de sa imorse att "det kommer bli fint väder i hela landet förutom i Värmland". Haha, så jävla typiskt... Men i Stockholm är det ju tydligen på gränsen till för varmt, så jag vet inte vart som är bäst egentligen?

Igår var jag med mamma och pappa ut till Borgvik utanför Grums på någon marknad/bilutställning där, det var lite mysigt. Förutom det har jag hittills hunnit umgås med Malin, hälsat på mormor & morfar, gått lite på stan och tagit det lungt. Är fortfarande förkyld vilket är rätt störande, hoppas det går över snart...

Börjar sakna mitt gos där hemma lite också, fyra dagar kvar... :) <3


 

 




Testar att mobilblogga, vet inte om det fu...

Testar att mobilblogga, vet inte om det funkar. Jag sitter i alla fall på tåget till Karlstad nu, har en och en halv timme kvar typ. Sitter och snorar och hostar som fan, det är lite pinsamt, måste ha något att göra så jag glömmer bort att jag är sjuk... Vi åkte förbi Svenska häftstiftsfabriken nyss haha, det var lite kul, visste inte att det fanns en sån :)


Sushi

Måste bara visa sushin också som jag och Mattias gjorde helt själva i måndags (tror jag det var..?).  Tyckte det blev väldigt bra för att vara första gången, och det var sjukt gott!

Jag vet inte om ni hört att sushi inte smakar så bra förrän tredje gången man äter det - hursomhelst så stämmer det faktiskt! I alla fall för mig, jag har ätit det typ fem gånger nu och har börjat gilla det jättemycket :)








PS. Mattias du är världens finaste, underbaraste och bästa pojkvän och sambo! DS.  

Roskilde

Klockan är 07.30, jag är ledig och VAKEN!
Det har typ aldrig hänt förut tror jag....

Anledningen är, förutom att det är sjukt jävla varmt i lägenheten så att man inte kan sova för det, att jag bara ligger och snorar och hostar hela tiden. Har dragit på mig någon rolig förkylning efter Roskilde..

Vi kom hem därifrån i söndags kväll. Skulle åkt hem i måndags egentligen men vi vaknade på natten mellan lördagen och söndagen av att någon idiot hällde alkohol över hela vårt tält så att det inte gick att vara där inne längre - då tröttnade vi. Missade tyvärr Prince som avslutade fesivalen på söndagkvällen, men sånt är livet. Det var faktiskt ganska skönt att komma hem ändå.

Förutom den lilla grejen på slutet så har det varit bra därborta, vi hann se Muse (sjukt bra!), Paramore, Them Cocked Vultures, Teddybears Sthlm, Messuggah och något mer som jag inte minns namnet på.
Sedan tog jag och Mattias en tur till Köpenhamn tisdag-onsdag och myste lite för oss själva, bodde på hotell och gick på Ströget. Sjukt värt måste jag säga! :) Speciellt eftersom han inte kommer vara ledig något mer i sommar.




   

  


Idag ska jag sysselsätta mig med att tvätta, kanske vara en snäll flickvän och städa lite, ringa några samtal och leta tågbiljett till Karlstad. Blir troligen så att jag åker dit imorgon och stannar till nästa torsdag.



RSS 2.0