Underbart

Så var man hemma igen då, efter en helt underbar hotell/spa-vistelse.
Både hotellet och spat (spaet, spa:t, hur skriver man?) var hur bra som helst, det första vi möttes av när vi kom in i rummet var en flaska mousserande vin, godis och ett stort fruktfat. :)
Sen åt vi middag på en restaurang som låg precis bredvid hotellet, nu minns jag inte vad den hette såklart... italiensk var den i alla fall och med sjuuukt god mat! Billigt också, fick tre rätter för 269 spänn/person!

Sen idag var vi på spa-behandling - kurbad och massage. Kurbadet var alldeles för varmt för mig som är överkändlig typ, men säkert jättebra och välgörande om man kan slappna av, massagen däremot var jättebra. Köpte med oss en och sjukt dyr (men säkert kanonunderbar) massageolja hem ^^

Nu har Mattias åkt iväg till en kompis och jag sitter hemma, är jättetrött och har huvudvärk, så tror det får bli en lungt tv/film-kväll för mig.. Lite tråkigt men samtidigt tror jag att jag behöver det lite..

Jag tog lite bilder på hotellet som jag lägger upp om en stund, ska bara hitta sladden först..! :P



Ledig dag

Usch igår hade jag en sån där dag när man bara vill gå och dö eller i alla fall lägga sig under täcket igen och gråta. Vet inte varför det var så... Lite för mycket att tänka på den senaste tiden, kanske. Plus att vissa planer har gått lite i kras. Men men,

Fick ledigt från jobbet idag i alla fall, så var och tränade på morgonen och åkte förbi Täby centrum en sväng efter det, satte mig på ett café med en latte och en bok (snabba cash, har äntligen läst ut den nu så nu blir det bio nästa!). Och nu är jag hemma och väntar på att Mattias ska sluta jobba så vi kan åka in till stan och First Hotel där vi ska ha vår spa-vistelse. :) Han borde komma typ NU, btw, ska va där om två timmar... hmm aja



Spa

I lördags kom Mattias mamma hem från Oman, hon ska bo hos oss i en vecka (åker hem i övermorgon).
Så vi var ute och käkade med henne och gick på bio, såg Alice i underlandet. Den var bra.
Sen i söndags var vi ute och åt med släktingar och såg Electric Boys spelning på Rival. Också bra.

Nu sitter jag på jobbet och längtar efter att det ska bli helg igen, för på fredag ska jag och M åka på SPA (hans födelsedagspresent till mig). Så jäkla härligt, fredagen har vi hyrt relaxrummet och på lördagen ska vi få massage. Och så ska vi bo i ett jättefint romantiskt rum och dricka champange och gå runt i morgonrock och tofflor, hih :)

Jag har rätt mycket att se fram emot just nu, älskar det.




Jobb,jobb,jobb!

Vilken jävla vecka det har varit.

I onsdags gick bilen sönder. Eller batteriet, så vi var tvugna att köpa nytt, bra att det händer precis när man verkligen inte har råd. Men men nu går går bilen prima igen iaf!

Sedan fick jag agera frilansande skribent hela onsdag- och torsdagkvällen, fick tre texter skickade som skulle vara klara på två dar (och då jobbar jag med annat 9-17). Lite stressande, men jag tror det blev bra tillslut.
Sen som om det inte vore nog så fick jag samma dag ett erbjudande om ett annat extrajobb som jag troligtvis ska börja med om en och en halvvecka, eller jag ska provjobba då iaf och se efter hur det känns, jag vet egentligen inte om jag pallar att jobba mer än vad jag gör nu men jag ska ändå börja plugga lite till hösten tänkte jag och då är det bra att ha pengar. Kan va värt att slita ut sig totalt under några månader då.
Det känns ju lite dumt att tacka nej när man blir erbjuden ett jobb (utan att söka det t.o.m) i dessa tider.. !

Nu ska jag snart slänga i mig lite mat, boka i några timmar till och sen ta HELG - underbart.



Solsken!

Det blev en lugn helg i alla fall, eller ja, vi var åtminstone inte ute.
Däremot tog vi en sväng till IKEA och MediaMarkt, där jag hade presentkort. Införskaffade mig en epilator, som visade sig vara ett av dom bästa köpen på länge. Perfekt för mig som är van vid att vaxa benen och inte har riktigt råd att göra det på salong längre (när mamma inte betalar....)..

Sen var vi och tränade i söndags och F*UCK vilken träningsvärk jag hade i ryggen igår, kunde inte gå utan att det gjorde ont. Men det var skönt, jag gillar att ha träningsvärk på ett sätt, då känner man att man varit lite duktig i alla fall...

Nu har en ny vecka rullat igång, lite jobbigt men men. Skönt att solen skiner i alla fall, det är såå mycket lättare att gå till jobbet på morgonen då! :)




Vit helg (?)

Om ett par timmar är det helg, igen.
Jag och Mattias har planerat att ta en vit helg för en gångs skull, det var ett bra tag sedan nu. Får väl se hur det går, kanske inte det lättaste när man har kylskåpet fullt med öl....
Men det känns som om jag iaf verkligen behöver vila ut både fysiskt och psykiskt, och just nu är det mer lockande att ligga och mysa framför en film än att dra ut och shaka ass, faktiskt. Har noll energi alltså.

Nu, ett sista ryck innan jag drar från kontoret



Vuxenpoäng

Jag köpte en bil igår!
Så nu fattas bara villa och vovve så har jag tjänat ihop alla vuxenpoäng som går att få, typ... Nästan. Barn också kanske.

Imorgon drar vi till Karlstad/Hammarö över helgen, det ska bli skönt :)



RSS 2.0