Snö

POFF sa det och så vart det riktig vinter! Från 7 plusgrader ena dagen till snö andra, lite sjukt. Men jag tycker det är mysigt, och precis lagom tajmat till första advent. :) 
 
Nu slutar Mattias snart jobbet, så jag ska börja förbereda lite middag. Sen får vi se vad som händer resten av kvällen och helgen!

Stressen

Just nu är jag ingen rolig person. Mitt humör svänger upp och ner som en riktig berg- och dalbana, pga stress. Blandat med lite PMS också blir det verkligen ingen bra kombination, haha.... Är imponerad av Mattias som står ut med mig fortfarande :)
 
Idag är det i alla fall lördag, Mattias är och jobbar och jag har passat på att få lite plugg överstökat, nu tar jag ledigt resten av dagen! Soffmys, kanske lite bak, god mat och Så mycket bättre på TV ikväll så kanske jag blir en lite roligare människa. Förhoppningsvis. 

Ljuset i tunneln

Äntligen helg!! 
Gick och la mig typ 21.30 igår (på en fredag), för jag var heeelt slut. Den här veckan har varit galen i skolan och jag tror nog att det är så det kommer vara nu resten av utbildningen.... Det är ju bara fyra veckor kvar! 
 
Nu känns det i alla fall som att det är värt att kämpa på, man ser ett slut på det hela och sen är det också klart nu att vi åker till Muscat, Oman, den 20 december två dagar efter min examen. Awesome! Sen vetetusan vad jag ska göra när vi kommer hem därifrån. Men det är ett senare problem... ;) 

Allt för hälsan

Idag har jag varit på Allt för hälsan-mässan i Älvsjö och stått i Elisabethskolans monter, delat ut lite broschyrer och gjort manikyr på folk. Kul! Gick runt en sväng inne på mässan efteråt också, det är dock inte så jättekul att vara där när man är fattig som jag är just nu... man vill ju bara ha allt..! Men lite ny inspiration fick jag i alla fall :) Och lite gratisprover hihi. 
 
När jag kom hem åkte Mattias till en kompis, så jag är ensam hemma. Ska fixa lite go middag snart och sen gosa ner mig i soffan resten av kvällen tror jag...  

Girly weekend

Den här helgen är jag ensam hemma, Mattias har åkt ut till landet för att jobba lite. 
 
Igår kväll hade vi avfirning (eller vad man nu säger) av en vän som flyttar tillbaks till Hammarö efter tre månader i Stockholm. Och idag ska jag inte göra så mycket alls tänkte jag, bara plugga lite och sen göra precis vad jag känner för! :) Troligtvis blir det hemma-spa, promenad/träning och äta något gott (typ pannkakor eller pizza) framför TV:n, hihi... Kanske baka också. Vi får se! 

RSS 2.0