Sol, frisk luft & motion

Lördag och jag har varit ensam hemma hela dagen, Mattias jobbar. Tog mig en cykeltur till Mörby centrum förut, strosade runt lite där och cyklade hem igen. Det blev väl drygt en mil totalt. Skönt med sol, frisk luft och motion! Älskar att ha en cykel.
 
Jag är lite virrig på dagarna just nu, då jag kommit in i en period med ganska lite jobb. Är lite osäkert fortfarande hur mycket jag kommer jobba under hösten, tydligen är september-november en väldigt lugn tid i vår bransch... Tråkigt, men men.
 
Nu kommer Mattias hem när som helst, ska åka och handla lite och sen blir det nog myskväll ikväll.
Trevlig helg!

Söndag

Gick upp vid halv 9 imorse och åkte iväg till gymmet för ett yogapass. Skön start på söndagen!
 
Den här veckan har det varit en del jobb, träning och sen har jag äntligen skaffat mig en cykel! Vilken frihet. Eftersom Mattias alltid har bilen till jobbet så blir det lite krångligt för mig att ta mig till t.ex. gymmet när jag är hemma själv, men nu finns det ingen ursäkt längre ;-)
 
 
 
Senare idag blir det storhandling, sen får vi se vad som händer. Imorgon ska jag jobba igen. 

Fransk manikyr

Fick hoppa in och jobba ett par timmar igår, det är väl det enda vettiga jag gjort denna helgen, hehe. Idag har vi bara varit hemma hela dagen. Nästa vecka jobbar jag onsdag-fredag som det ser ut, så jag är ledig i två dagar till. Lyx.

I fredags fick jag fina naglar också, är så nöjd. Fransk manikyr blev det :)


Förlovning och 70-års fest

Så var vi hemma från Värmland igen. Vi firade morfar som fyllde 70, och sen blev visst jag och Mattias också lite firade, då vi förlovade oss 26 juli. Tack för de fina presenterna!! ♥
 
Den här veckan blir ganska lugn. Jag jobbar bara onsdag och fredag, Mattias har egentligen semester men ska extrajobba någon dag bara. Får se om vi hittar på något skoj. I eftermiddag/kväll ska vi i alla fall åka iväg till gymmet och träna tillsammans, det var länge sen så det ska bli kul :)
 
 

RSS 2.0