Life is good

Nu har jag varit dålig på att uppdatera bloggen, igen. 
Men vi var som sagt i Värmland över midsommar, det var supertrevligt. Åkte hem på söndagen för att jag skulle jobba på måndagen och nästan hela veckan, sen åkte vi till Blidö över helgen och kom ganska nyss tillbaka därifrån. 
 
Jag är ledig imorgon också, så skönt. Ska passa på att träna och ha lite hemmaspa (och testa ett par nya produkter, kanske lägger ut en liten recension på dem sen;). Sen jobbar jag tisdag-fredag! Gillar mitt liv just nu. 

Midsummer

Jag är ledig i sex dagar, lyx!  (två av dem har dock redan flugit förbi, tiden går läskigt fort) 
Idag har jag varit på massage. Jag gick till en tjej här i Täby som är både sjukgymnast och massageterapeut, riktigt duktig var hon. Jag har haft vääääldigt mycket spänningar i ryggen och nacken på senaste tiden, men nu fick hon bort det mesta i alla fall och gav mig lite bra tips vad jag ska tänka på för att undvika mer problem. :)
 
Imorgon åker vi till Värmland och stannar där tills på söndag. Ska bli skönt! 
 
Trevlig midsommar! 

Små saker

Vi har samlat på oss en väldigt lång "att göra/köpa/fixa-lista" här hemma, efter att ha haft det rätt tufft det senaste året... Men nu kan vi äntligen börja bocka av lite saker, det känns så bra!
 
I veckan har vi b.la. hunnit med ett besök på IKEA. Det blev en ny byrå, datastol och lite annat smått och gott, som dels var välbehövliga och dels hjälpte till att piffade upp lägenheten lite. Små saker kan göra himla mycket! Stannade och åt IKEA's sommarbuffé på restaurangen också efteråt, det var gott :) 
 
Ikväll ska jag iväg på middag med några gamla klasskamrater, det ska bli trevligt. Imorgon jobbar jag och sen tänkte vi åka till Blidö över helgen. Hoppas på fint väder! 
 
 
 
 
 

Nationaldagen

Mina lediga dagar hittills har bara flugit iväg känns det som. 
Idag är första dagen som jag faktiskt känner mig riktigt utvilad! Så jag tog mig iväg på ett skönt gympass + promenad imorse. Fick ännu mer energi av det, så när jag kom hem så rensade jag ut lite skräp ur lägenheten och sen drog jag med Mattias till Blomsterlandet och köpte lite fina blommor. Är så länge sen vi hade blommor hemma! Har saknat det, så tyckte vi kunde unna oss nu när skatteåterbäringen kommit också ;) 
 
Nu ska jag nog bara vara hemma och slappa resten av dagen, kanske baka något gott tills ikväll, det är ju trots allt nationaldagen :) 

Leeeeedig!

En månad med över 190 timmars jobb + en jobbhelg på det, är äntligen över. Herregud, inget jag kommer göra om frivilligt direkt... Det kändes värt den här gången att slita lite (mycket) för att komma på fötter igen ordentligt efter en otroligt fattig vinter och vår, för att ha råd med semester osv, men ja... Den sista veckan har jag bara tagit mig igenom på ren vilja. 
 
Nu kommer jag i alla fall vara ledig mycket i juni, jobbar bara ett par fredagar + några dagar extra dagar sista veckan. Och då är det på ett jobb som jag verkligen tycker om och som tar 10-15 min att gå till, känns helt ok! :) 
 
Ska ta en dusch nu, sen ta med mig lite kaffe + en tidning och gå ut i det fina vädret. :) 

RSS 2.0