Freeeedag...

Eftersom jag oftast jobbar till kl 20 på fredagar samt de flesta lördagar, så får jag tyvärr inte någon riktig fredagsfeeling längre. Idag var jag dock på kurs och slutade kl 16, men tror ni inte att Mattias jobbar kvällen då istället? Haha typiskt. 

Den senaste veckan har varit rätt katastrofal på många sätt, skulle kunna dra en låång historia om allt som hänt men det struntar vi i. Kan berätta det som är positivt istället, och det är att Mattias äntligen flyttat in till mig i Oslo. Bor dock tillsammans med en till person just nu, så det är lite trångt och jobbigt då vi bara har två nycklar, men hon flyttar ut om en vecka. Så då återstår bara att få hit alla våra saker som står hos mina föräldrar just nu, sen kan vi förhoppningsvis börja leva ett normalt liv igen. <3 

mini-SPA med bastu

Från och med nu kommer jag vara ledig på onsdagar och jag älskar det! Känns så lyxigt att ha en fri dag mitt i veckan (sen att jag jobbar lördagar istället är väl mindre lyxigt men jaja...). Har precis varit och tränat och bastat lite efteråt.

Jag har egentligen aldrig gillat att basta, tycker att det sticker så i näsan när man andas haha, MEN : att basta är fantastiskt bra för huden! Värmen sätter igång blodcirkulationen och öppnar upp porerna, vilket hjälper huden att göra sig av med slaggprodukter och bli mer mottaglig för serum/oljor och cremer (glöm inte smörja in dig efteråt, annars blir du som ett russin istället...). För bästa effekt kan man också peela huden innan bastun.

På ett av centerna jag tränar på finns det ångbastu, som inte är lika varm som vanlig bastu. Ger lika bra effekt men är mycket behagligare. Det räcker gott med 10-15 min. Har du ett gymkort så har du förmodligen tillgång till bastu också, så passa på att utnyttja det till en gratis mini SPA-behandling vettja! ;)


Bild lånad från Google

RSS 2.0