Bildbomb från London

I fredags fyllde jag 25 och samma dag åkte jag till London med några arbetskollegor. Det blev en heldag på stan och sen en dag på skönhetsmässa. Väldigt lyckad resa, men nästa gång tar jag nog med mig Mattias och stannar lite längre då det finns sjukt mycket mer att se och göra där! :) 














Efterlängtad söndag och utvärdering av hemgjord deo

Helloo Sunday! Min första lediga dag sedan onsdag förra veckan... 
Har avnjutit en god pannkaksfrukost med min älskade imorse och sen var jag på ett skönt yogapass. Precis vad jag behövde. 


Tänkte jag skulle ge er en liten utvärdering på min hemgjorda deodorant som jag testat nu i ca två veckor. Behöver inte skriva så mycket egentligen mer än att den fungerar! Kan säkert vara olika för olika personer, men jag tror att jag svettas ungefär som en medelmåttig person (inte mindre i alla fall, och jag har ett fysiskt jobb så jag rör mig mycket). Och jag har inte känt mig blöt/kladdig eller märkt av någon svettlukt, så: alla tummar upp 😃 enda "nackdelen" är väl att man måste ta på den med händerna då konsistensen är som en kräm, så man kan inte bara ha med den i väskan och ta på när som helst eftersom man behöver tvätta händerna efteråt. Men för mig har det inte varit något problem.


Ha en fortsatt fin söndag 😘

RSS 2.0