Fri dag

Idag har jag varit ledig och bara "koset meg" som man sĂ€ger i Norge 😊 trĂ€nat, fĂ„tt hĂ„ret slingat, handlat lite mat och blommor till hemmet och tittat pĂ„ konstĂ„knings EM. 

SĂ„ nu Ă€r jag redo för 10 dagars jobb i strĂ€ck.... 😉



Naturlig deodorant

Som ni vet Ă€r jag intresserad av allt som har med hĂ€lsa, detox m.m. att göra och en sak jag tĂ€nkt vĂ€ldigt lĂ€nge pĂ„ Ă€r att börja anvĂ€nda naturlig deodorant. Varför? Jo för som jag nĂ€mnt tidigare sĂ„ rensar vi ut gifter och slaggprodukter genom att svettas. En vanlig deo, som kanske dessutom Ă€r antiperspirant, hindrar oss frĂ„n att just svettas och innehĂ„ller dessutom en massa konstigheter som inte Ă€r sĂ„ bra för oss.
Ni kan lÀsa mer om detta pÄ Organic Makers blogg (http://blog.organicmakers.se/gor-din-egen-ekologiska-deodorant), DÀr stÄr det ocksÄ hur man enkelt gör sin egen deo vilket jag gjorde igÄr (Vill man inte göra sin egen sÄ finns det sÄklart fÀrdiga, naturliga och ekologiska deodoranter att köpa!)


Ska testa denna ett tag nu och se om det fungerar, Ă„terkommer med resultat 😃

God hÀlsosam fortsÀttning

TvĂ„ veckor in pĂ„ det nya Ă„ret, tiden gĂ„r fort. 

Jag var helt sĂ€ker pĂ„ att det var mĂ„ndag nĂ€r jag vaknade idag, men det Ă€r ju torsdag haha... Men jag var ledig igĂ„r sĂ„ det Ă€r vĂ€l dĂ€rför. Man blir lite virrig pĂ„ dagarna ibland nĂ€r man inte har ett "vanligt" mĂ„n-fre,9-17 jobb... 

Ska jobba nu i helgen, var ledig förra och dĂ„ Ă„kte jag och Mattias till ett köpcentrum och köpte b.la. en ny juicemaskin. Blev en s.k. Slow juicer, som kallpressar frukt och grönt sĂ„ att vitaminer och mineralerna bevaras och juicen hĂ„ller lĂ€ngre. Nöjd :) ska bli bĂ€ttre pĂ„ att ta vara pĂ„ juicepulpan som blir över ocksĂ„, sĂ„ nu i veckan gjorde jag falaflar pĂ„ juiceresterna av grönkĂ„l, Ă€pple, selleri, mynta och ingefĂ€ra. Mixade den bara med kikĂ€rtor, lite mandelmjöl och kryddor. Gott, enkelt och nyttigt! 



Nu ska jag strax bege mig till SATS och testa ett nytt pass innan jobbet, piloxing som Àr en blandning mellan boxning och pilates. :)


Hej 2015

Gott nytt Ă„r!




RSS 2.0