Yeay

Vart och tränat med Linda idag :)
Fick mig lite gratis-coaching av Urban också, som var i gymmet. Haha :p Alltid bra.

Imorgon kommer mina kusiner från Göteborg som tydligen ska ockupera mitt rum i helgen, så jag ska flytta hem till Victor^^

Fitforfight

Fy fan vad sur jag blir!
Jag har väntat i åratal på att Melody Club ska komma till Karlstad igen, för dom har spelat på Nöjesfabriken flera gånger innan jag fyllde 18 och inte fick komma in... Nu skulle de spelat på Hamnfestivalen på lördag, men vad händer? Det blir inställt, så klart. SUR, är vad jag är!
Iofs så finns det värre saker... jag ska nog dit ändå och se The Bryte och kanske ta ett par öl. Om någon vill hänga på så är det fritt fram ;)

Annars känner jag mig väldigt duktig.
I över två veckor nu har jag styrketränat varannan dag och vart ute och sprungit resten av dagarna. Jag hade nog aldrig varit så hurtig om det inte vore för mitt knä... Mem det känns bra i alla fall! Då är man i form till skolan börjar igen ;P och tills jag får börja med konståkningen. Tyvärr är ju konståkning en sån sport som man måste hålla igång med rätt mycket och rätt regelbundet för att kunna bli bra i... och jag är rädd för att jag inte kommer kunna någonting längre, när jag väl får börja igen. Jag har ju inte hoppat sen i november förra året, liksom... Det kommer bli tufft =/  men "vill man så kan man", som jag brukar säga. Hinner jag bara med att gå på alla träningar så är det lungt (frågan är hur i helvete jag ska hinna det om jag får ett extrajobb också, men det löser sig väl det med... eh)

...

Fy fan. Jag hatar när sånt här händer... Som tur är har det inte handlat om någon person jag känner, hittills, men däremot om personer som personer jag känner, känner. Lite konstigt formulerat kanske, men ni förstår... Bara tanken på att det händer här på Hammarö är skrämmande och får mig att skaka och rysa och bli förbannat jävla rädd. Jag kan inte föreställa mig hur det känns för alla i personens familj och umgängeskrets just nu... Men jag förstår att det inte finns ord för den smärtan, och jag önskar innerligt att jag aldrig någonsin kommer behöva uppleva den själv.

R.I.P

Nattliga funderingar

Det här är fan helt jävla sanslöst..
Jag vet inte hur många nätter jag har legat och vridit mig nu fram till 3-4 tiden utan att kunna sova.. Varenda natt hör jag postbilen komma utanför innan jag somnar, vilket betyder att jag verkligen inte borde vara vaken. Men det är jag, hur jävla trött jag än är. Det går inte att somna, för så fort jag sluter ögonen så börjar jag fundera kring saker och få en massa minnesbilder från otrevliga situationer.

Jag hatar min hjärna.

Inatt (alltså för en liten stund sen innan jag inte orkade ligga och vrida mig längre och gick upp igen istället) så började jag tänka på oss igen. Eller snarare på dig. Allt som du har gjort som fått mig att må dåligt...
Det värsta är ju att jag borde ha förträngt allt det för länge sedan, jag har redan tänkt på det för alldeles för mycket och det har redan förstört mellan oss flera gånger. Och nu är det ju äntligen bra igen, riktigt bra till och med. Jag borde inte bry mig om det längre. Det är såna löjliga saker så folk skulle tycka att jag var en idiot om de fick reda på att det är det som får mig att börja skaka och gråta på nätterna...
Men jag är väl lite känsligare än andra personer, kanske.. Vilket också har sina orsaker.

Det är lustigt egentligen hur lite folk vet om mig.
70-80 % (kanske ännu mer?!) av alla mina vänner vet inte ett skit om hur jag hade det för ett par år sedan. I och för sig är det inget som är värt att veta heller egentligen, säkert inget som någon vill veta ens. Och på ett sätt är det jävligt skönt att ingen vet, eftersom jag ändå helst av allt vill lägga allt det där bakom mig. Men ändå.
Ibland funderar jag över vad som skulle hända om jag dog och folk hittade alla mina gamla dagböcker. Hur de skulle reagera... För det är ingen, ingen på hela jorden som vet om allt jag skrivit om där. Det är verkligen straight from heart, hela sanningen om mig. Och folk skulle bli förvånade om de fick reda på allt som försigått i min hjärna, det vet jag. Riktigt förvånade.

Nu ska jag nog göra ett nytt försök att sova... Har i alla fall fått ur mig en del nu^^ Sorry om det här inlägget blev helt knasigt och oläsligt, men det var nog mer menat till mig själv än till en massa folk där ute.
Godnatt!

Måndagsklubben

Igår tog jag mig  i kragen och började använda min farfars gamla målargrejer som jag ärvde av honom för några år sen. Jag har pratat jättelänge på att jag ska börja måla men det har aldrig blivit av. Men nu har jag faktiskt målat nästan en hel tavla på egen hand!  *stolt* Jag kommer förmodligen aldrig bli en lika bra konstnär som farfar var, men ändå... Jag kanske lyckas åstadkomma något iaf ;P kom fram till att jag faktiskt gillade det väldigt mycket, det är riktigt kul att måla. Kanske blir ännu en hobby:P

Sen drog Malin med mig på Måndagsklubben på Arena igår kväll. Fick fribiljetter, så vi kom in gratis^^ Rätt gött. Kul var det också! Även om det började lite segt med dåligt med folk osv.. så blev det bättre framåt kvällen :)
Kom hem runt 3 inatt, så sov rätt länge idag.. Sen drog jag och tränade och sen kom Victor hit:)

Tydligen så har lilla jag namnsdag idag också^^ hihi.



My weekend

Söndag igen, och helgen har vart kanon :)

I fredags drog jag och Victor till Arena på skumpartyt, träffade lite folk, det var kul. Ända tills jag ramlade och höll på att drunkna i skummet vill säga ^o) haha. Fråga inte hur jag lyckades.
Sen igår åkte jag in till stan för att se visningen av dokumentärfilmerna som sommarpraktikanterna på Film i Värmland hade gjort. Skitbra filmer, verkligen! Så träffade man lite sötnosar från klassen också :D
Sen blev det filmmys med Victor när jag kom hem, låg och kollade på skräckfilmer hela natten typ (Y)

Idag ska jag åka och träna med mamsi. Sen blir det nog slappa framför TV:n resten av dan och kvällen, i alla fall om det fortsätter regna som det gör nu.


Hat?

Jag undrar om man egentligen kan hata någon utan att ens ha träffat personen i fråga?
Hata är ju ett starkt ord... Men finns det någon jag verkligen hatar så måste det vara du. Du får mig verkligen att må dåligt. Varenda gång jag hör ditt namn eller ser en bild av dig så börjar hela jag skaka och tårarna tränger nästan fram. Jag vet inte varför, men ja, det är så illa. Jag hatar dig kanske inte, men jag tycker förbannat jävla illa om dig.
Så, nu har jag fått ur mig det också^^

Medicin

Nu har jag fan gått runt och hostat i två veckor. Börjar bli rätt jävla trött på det :(


Igår var jag hos sjukgymnasten och han sa att jag får börja springa nu :D jag blev glad! Löpning är min egen medicin mot deppighet, så jag har verkligen saknat det. Frågan är hur bra kondition jag har nu mera, den lär ju ha försvunnit helt och hållet eftersom jag inte har sprungit sen i november förra året :S men men!

Imorgon är det skumparty på Arena. Funderar på att dra dit, det låter kul ^^

Myshelg

Igår var det myskväll hos Victor, hans familj hade åkt bort så vi hade huset för oss själva. Gjorde tacos och såg på film, och sen sov jag där. Ûbermysigt :) Fast på morgonen så vaknade jag och kunde inte andas som vanligt pågrund av förkylningen, förstår inte att den aldrig går över! Grr.

Ikväll ska jag va med Malin, blir nog att käka pizza och glo på film som vanligt :P hehe. Men det är alltid trevligt.
Sen ska jag skjutsa brorsan till stan och skjutsa hem mormor och morfar till Norrstrand också, man får mycket att göra när man tagit körkort! :P Men det är lite kul också.

Ska nog gå och fixa håret nu, som btw har lyckats bli blont utan att jag färgat det. Haha. Två veckors festival utomhus är tydligen ett bra knep om man vill bleka håret (och har naturligt mörkblont, lättblekt som jag har). ;)










Fettförkyld

Gött att man har åkt på västa förkylningen :/
Inte så konstigt med tanke på att jag campat ch festat i nästan två veckor, men ändå. Det är fett jobbigt att inte kunna sova pågrund av en massa hosta, riv i halsen och snor som rinner.. Blä.

Idag kommer älskling hit och myser med mig i alla fall. Sen hade jag tänkt försöka ta mig in till Skoghall och hämta ut körkortet som kommit. Spännande att se hur det blev.. :P Får se om jag kan få låna bilen när mamma kommer hem, men det är ett antal timmar kvar dit. Blir nog att lägga sig framför TV:n fram tills dess och dricka varm O'boy eller något (:


Hem ljuva hem, med dusch och en riktig säng!




Så, nu var man hemma igen efter två veckors festivalande.
Först Peace&Love i Borlänge, och sen Arvika direkt efter. Har vart jättebra :) Är dock grymt trött nu, och är inte sugen på mer festival i år , så jag sålde biljetten till Uppsala Reggae som jag skulle åkt på i augusti egentligen. Satsar på nån större festival nästa år istället, typ Roskilde eller Rock am ring^^

I onsdags tog jag körkort också, äntligen! Grymt härlig känsla alltså, jag har nog fortfarande inte fattat det riktigt :P



     
     
   

RSS 2.0