Adventsmys

Ja igår var det ju som alla redan vet om första advent, så i helgen har vi passat på att baka pepparkakor och lussekatter här hemma. Jag har plockat fram mina röda juldukar, en liten tomte och några ljus samt ställt två hyacinter i köket - mer än så får det tyvärr inte bli i år pågrund av vår söta men dumma kattunge som verkar vara inne i någon slags trotsålder just nu... Hon tuggar på allt och puttar ner saker i golvet hela tiden, så det känns mest onödigt att ha massa saker framme då. Får bli mer nästa år istället. Men det är coolt ändå att så lite saker kan ge så mycket julstämning! :)








Julkänslor

Jag är fortfarande förkyld, trots att jag har sovit vilat sovit och käkat c-vitamin och druckit massor av te. Suck. Det är i alla fall rätt bra tajmat eftersom jag inte ska jobba igen förrän nästa fredag.

Ikväll blir det Idol och glögg, och resten av helgen blir det julbak och julpynt eftersom det är första advent på söndag :) Julkänslorna börjar komma lite smått nu!



Förkylning på G..

Jag fick jobba igår kväll. Stod i Garderoben på Folkets Hus, SEB hade någon mingelkväll där för dina förmånskunder. Ganska roligt faktiskt! Skönt att få de där extra hundralapparna också inför Dubairesan :)

Dock har jag varit på G att bli förkyld ett tag nu och att jobba igår (+ gå runt i stan i minusgrader och isvindar) gjorde väl kanske inte saken bättre direkt... Pendlar just nu mellan att vara täppt i näsan och snuvig. Hade egentligen tänkt åka till gymmet idag men vi får se hur det blir, kanske kör en liten stund och tar det väldigt lungt bara.

Ikväll kommer Linda kommer hit på lite vin, blir trevligt!



Oljud

Nån i vårt hus har hållt på och borrat, eller något, sen klockan 8 imorse. Det låter så inihelvetes jävla (ursäkta) högt så jag håller på att bli galen! Och stackars Mattias som har jobbat inatt och ligger och sover/försöker sova.. Men men det är väl inte så mycket att göra åt, jag antar att det är just denhär tiden på dygnet som det är som mest tillåtet att låta så... Får se om jag hittar några hörselskydd eller något att sätta på mig :S haha

Ikväll kanske jag ska få jobba, hoppas på det, får väl svar om någon timme eller så.
Annars vet jag inte vad som händer riktigt.



Nyinspirerad

I helgen har jag varit på kryssning, Rock on Sea och Svenska Hjältar, en slags progg-kryssning alltså.
Progg (stavas det med ett eller två g?) är ju inte direkt min musiksmak så jag följde egentligen mest med för Susannes skull, men måste erkänna att det faktiskt var rätt bra ^^ Ibland lönar det sig att åka på kryssningar och festivaler med band man inte känner till, eftersom man ofta upptäcker nya band eller ändrar uppfattningen om band som man inte trodde var bra.. Sen att det i princip bara var män i 50-60 års åldern med på kryssningen är en annan sak haha :P men, det var kul i alla fall.

Har sovit i typ 12 timmar inatt, alldeles för mycket så nu är jag bara ännu mer trött..
Men ska iväg till gymmet snart och köra SatsCorePuls, det borde få mig att vakna till!



Mina stackars muskler

Herrejesus vilket jobbigt pass jag var på igår på SATS,
jag brukar ju gå på Core annars men börjar känna att det inte ger sådär jättemycket längre så jag tänkte prova ett annat pass som heter SatsCorePuls. Tänkte att det är väl säkert lite aerobics som uppvärmning eller nåt så man får upp pulsen litegrann innan själva styrkan börjar, men det visade sig vara ett superintensivt militärstyrkepass rakt igenom, typ! Är förvånad över att jag inte har mer träningsvärk än vad jag har idag ;P

Just nu håller jag på att tvätta, ska snart ner och slänga in det sista i torktumlaren och sen ska jag nog kolla på de två senaste avsnitten av Bartenderskolan som jag missat. Det är ett rätt dåligt program egentligen men tycker ändå det är lite kul att se, dels eftersom jag känner igen mig lite från när jag gick min bartenderutbildning och dels för att vissa i programmet verkar så blåsta att man undrar om det verkligen är på riktigt eller om de skämtar :P det är konstigt med såna program, det är samma sak med Svenska Hollywoodfruar. Man blir typ förbannad på alla som är med men kan ändå inte låta bli att titta! Fast det kanske bara är jag?




*pustar ut*

Äntligen är dessa fyra jobbdagar på mässan över!
Vi har slitit som tusan och fick t.o.m jobba över idag för att fyra i gänget var sjuka.. Men det är bra, det är pengar, och nu känner jag fan att jag är värd att vara ledig några dar.

Hann i alla fall gå en sväng på alla tre mässorna (Scandinavian Boat Show, Det Goda Köket och Allt För Din Hälsa), tyvärr hade jag inte råd att köpa så mycket men jag kom med lite nya tidningar och provsaker + att jag fick tillbaka lite mer träningsmotivation av att gå runt på hälsomässan.

Så imorgon blir det gymmet! Efter att jag sovit ut :)





Regn - snö!

Nu snöar det här också, wie ^^

Tisdag

Känner mig helt vilsen på dagarna nu eftersom jag jobbat hela helgen + igår.
Är ledig nu i två dagar, sen är det dags att jobba igen torsdag-söndag på mässan. Hade tur och fick jobba fyra dagar istället för två som jag skulle först, och sen fick jag Allt för din hälsa som mitt område också - den mässan jag tycker verkar allra mest intressant av de tre som kommer pågå under helgen. Lyx att få komma in gratis och få betalt för att vara där, nog för att jag kommer få slita järnet i sex timmar per dag men ändå. :)

Idag ska jag iväg till gymmet en sväng har jag tänkt, sen får vi se vad som händer.
Har sett att det ska bli massa snö i vissa delar av landet idag, men här är det bara regn. Tråkigt!





Det gör ont men går ändå

Hemma från jobbet, är lite trött men på förvånansvärt bra humör ändå. Dagen har flutit på och det var inte ens speciellt jobbigt att gå upp imorse - förutom att lämna min lilla älskling då förstås.

Det som suger lite just nu är att enda natten i veckan Mattias är ledig är mellan fredag och lördag, och nu ska jag jobba denna helgen + nästa helg, och helgen efter det åker jag iväg på kryssning. Så vi kommer alltså inte att få spendera ett helt dygn tillsammans på tre veckor minst...
Hela december kommer vara jäkligt jobbig också då han jobbar natt och jag ska jobba kväll på Täby Park (han har ju ett jobb på dagen också så kvällen är typ enda tiden på dygnet vi ses), MEN vi får vår "belöning" efter jul i alla fall då vi åker till Dubai och Oman för att hälsa på hans mamma i 9-10 dar. Jag har aldrig varit där så det ska bli riktigt spännande! Försöker hålla i pengarna ordentligt nu eftersom typ världens största köpcentrum ligger i Dubai, det är svårt men det ska gå ;P



Ny frill

Jag tog besultet igår att klippa av håret till axlarna, och jag blev faktiskt rätt nöjd med resultatet :) Jag vet inte om jag tycker det är snyggare än vad det var innan, men det känns bra i alla fall, jag trivs med lite kortare hår eftersom det är mer lättskött och får mitt tunna fina hår att se lite tjockare ut (sen att jag aldrig kommer lära mig att styla det lika bra som frisören är en annan femma :P).



Idag har jag varit duktig och städat hela lägenheten NOGA!
Kan tänka mig att Mattias är jäääkligt trött när han kommer hem sen, efter att först ha jobbat inatt och sen åkt iväg till sitt andra jobb och varit där hela dan, så jag tänkte vara gullig och fixa allt så att han slipper tänka på det. :)

Är ledig imorgon också, sen ska jag jobba på Täby Park lördag-måndag. Känns sådär faktiskt, men det är bara att göra!



Hårdilemma

Helgen i Värmland var härlig, lugn och skön. (förlåt om det var någon som blev arg för att jag inte hörde av mig när jag var där, men jag kände verkligen inte förrän att göra något annat än ta det lungt)
Nästa gång vi åker dit blir inte förrän till jul. Eller efter jul t.o.m, eftersom vi ska vara med Mattias släkt på julafton, det kommer nog kännas lite konstigt eftersom det är första gången jag firar jul borta... Men det blir väl spännande också ^^

Idag har jag jobbat på mässan, och nu är jag ledig i fyra dagar för att sedan jobba på Täby Park till helgen igen. Ganska skönt, då kanske jag kan hinna med lite saker denhär veckan, som att klippa mig till exempel som jag inte hann i fredags. Vet dock inte hur jag ska klippa mig, om jag kanske ska våga ta av det en bit den här gången... Men det det vore mycket enklare att bestämma sig om håret växte fortare så att man inte behövde vara rädd för att ångra sig. Tror knappt jag har haft såhär långt hår någon gång förut, så det är därför det känns lite scary. Men men, vi får se hur jag gör.









RSS 2.0