Jobb

Jag har jobbat idag. Eller testjobbat, på Dialon. Det gick okej... Telefonförsäljning suger, men jag behöver pengar och man får en rätt bra timlön där (jävligt bra om man jämför med Makalös), plus att personalen är hur trevlig som helst, så jag hoppas att jag får jobbet. Vet nog på tisdag hur det blir, då jag ska dit igen.

Sen tränade jag med mamma och Linda, dock började jag må illa efter ett tag för att det var så jävla varmt i gymmet och jag hade ätit för lite. Men men.

Det blir nog sängen tidigt idag. Börjar skolan 8.20 imorgon och slutar typ 5. Härligt värre... Måste ta ett snack med syon nån gång under dan också för att få veta vart tusen jag ska ha mitt individuella val. Om jag ska lyckas ta mig till Tingvalla på en 10-minuters rast så måste jag nog byta, för det funkar ju inte.


Igår köpte jag ny mobil också, I love it <3


Skolstart och läger i Grums

Skolan har dragit igång och det känns rätt skönt faktiskt. Bara ett år kvar - eller 176 skoldagar om man går efter rektorns uträkning - till studenten :D

Igår var jag i Grums och testade att åka lite skridskor. Har fortfarande inte fått tag på sjukgymnasten, så jag visste inte ens om jag skulle klara av att åka över huvudtaget men det gick ganska bra. Så idag ska jag dit igen och träna själv en timme och sen hjälpa till som hjälptränare för en annan grupp :)
Sen blir det en sväng till mormor och sen till Victor för att sova där.

Nu ska jag kolla lite på damernas höjdhoppsfinal i OS innan jag drar iväg.

Sömnrubbningar

Jag har verkligen sovit skitdåligt hela sommarn...
Inatt blev det ungefär tre timmars sömn. Trots att jag både gick upp och gick och la mig tidigt igår :S gash, jag tror jag lider av sömnproblem faktiskt... Det mest underliga är ju att jag inte blir trött fastän jag sover så lite. Eller , jag blir trött på kvällen men det går ändå inte att somna. Det är riktigt jobbigt. Går det inte över snart så får jag köpa insomningstabletter eller gå till farbror doktorn =/ vet inte hur jag ska överleva när skolan börjar annars.

Idag var jag på informationsmötet om det där jobbet, som dock inte var något för mig. Det verkade vara ett rätt bra jobb där man hade chans att tjäna en hel massa pengar, men det var tydligen bara heltid på dagar, och det går ju inte när man har skola. Jag undrar varför dom ens tog dit mig när jag skrev att jag bara kunde jobba kvällar och helger? :S
Well well.

Nu ska jag gå och ringa min sjukgymnast igen, han är typ omöjlig att få tag på den jäveln :P

Yummi

Igår fyllde min älskling 19 hela år, så jag har bott hos honom hela helgen :) Blev en massa mys med film, glass och godis. Mums.

Idag fick jag ett mejl om att jag ska på informationsmöte på tisdag hos 118 700 Sms web och telefon AB. Jag kanske ska få börja extrajobba där. I hope so, för jag behöver verkligen pengar nu, och sen måste jag spara till sommaren efter studenten, för jag har kommit fram till vad jag vill göra då ;P hihi. Men det kostar ju pengar dårå.

Imorgon blir det nog en sväng till stan, köpa hårfärg bland annat.
På tisdag åker mor och far till Mallorca och lämnar mig och bror ensamma hemma. Rätt gött om jag får säga det själv! :D speciellt när dom lämnar ena bilen hemma till mig också. Åka bil till skolan är ju inte helt fel, med tanke på busstiderna. Då gör det inget om jag ligger och drar mig lite för länge, vilket jag garanterat kommer göra i början ;P

Apropå det kanske jag borde gå och lägga mig snart och försöka vända rätt på dynget litegrann...

Oh yeah...

Det regnar ute.
Min dataskärm har lagt av.
Min mobilskärm gick sönder efter att ha blivit tappad i golvet en gång för mycket.
Mormor och morfars hemnyckel är borta pågrund av mig.
Jag är trött som inihelvete efter att ha blivit väckt av en telefonförsäljare.
Vilken underbar dag!!!

Tufft

Har precis vart ute och sprungit, och fy satan vad trögt det gick idag. Trodde inte jag skulle orka hela vägen, men jag gav mig fan på att jag skulle det så det gick ändå.  Skulle ju kännas liiite pinigt att inte orka springa färdigt samma spår som jag sprungit ett antal ggr nu utan problem :P

Jag undrar om jag kommer kunna vara med på uppstartslägret med konståkningen nästa helg. Får ringa sjukgymnasten till veckan och fråga vad han tror. Jag hoppas att jag kan, jag saknar att åka skridskor. Fast jag anar att jag inte kommer få göra något mer än just åka skridskor, tror det är för tidigt att försöka sig på några steg eller andra konster. Men vi får se..

Nu hoppas jag att mamma gör mat till mig snart, för jag är huuuungrig!


Och jag försöker, försöker, försöker att inte tänka.
Jag vill inte gråta pågrund av någon som jag inte haft något att göra med, men kan inte låta bli att lida med alla andra... Det är för sorgligt.

Tomat

Aooo, jag har träningsvärk. Det är inte ofta jag får det, men nu har jag rejäl sådan... Min sjukgymnast kör med mig han!

Idag vaknade jag 14.20 av att Victor ringde... Han var vaken före mig :O då är det illa kan jag lova! Dock sov jag inte så mycket igår natt, så jag hade väl en del att ta igen I guess.

Sen var jag i alla fall duktig och stack ut och sprang. Jag ser fortfarande ut som en tomat i ansiktet, en timme senare... Så jag körde rätt hårt. Men det var skönt ^^

Sen la jag in bilder på mina tavlor i datorn, så här får ni se ifall ni är intresserade.
Kom ihåg bara att jag fortfarande är amatör :P


   


Förresten så var maskeraden i lördags väldigt kul :) Här kommer lite bilder därifrån också!

   

      

Fest

Var på födelsedagsfest hos Linnea igår, det var trevligt :)
Hon flyttade det till igår istället för idag så att hon skulle kunna följa med på maskeraden ikväll, hihi. Bra tycker jag!

Kom hem vid 1-tiden inatt men somnade inte förrän vid 6-halv 7. Hade så jävla ont i magen :S
Så vaknade vid 2 idag och var fortfarande trött. Hade bestämt mig för att gå ut och springa också, men det regnar som fan ute så jag får väl skippa träningen idag med =/


Nu ska jag ringa Linnea och sen hoppa in i duschen. Hejdo.


(Har jag sagt att jag köpt biljetter till Bullet for My Valentine i Göteborg den 6 december, förresten? Med Linda, Calle och Malin :D längtar ja, wie!)


Allt händer alltid på samma gång

Gick upp tidigt idag (okej, halv 12 kanske inte är så tidigt men för mig är det det just nu eftersom jag lyckats vända på dygnet) för att dra till Bergvik med mamma. Skulle inhandla presenter till mina små kusiner som fyller år. Sen blev det även en jacka och ett par joggingbyxor för min del^^ Käkade på Max också, för första gången, det var gott.


Ikväll blir det Måndagsklubben och pyjamasparty på Arena, det låter najs, återstår väl att se om det är det också^^


På lördag är jag bjuden på två partyn - maskerad hos Therese och födelsedagskalas hos Linnea. Så typiskt att allt alltid är på samma gång :( Och eftersom jag väldigt gärna vill gå på båda så får jag väl försöka varva lite ;P tur att båda är i Skoghall.


Nu ska jag gå och försöka komma underfund med vad jag ska ha på mig ikväll.  Tjipp.


RSS 2.0