Valborg

Gött med sovmorgon idag, det behövde jag!
Ska dra till skolan om sisådär 45 minuter, för klassråd och textkommunikation. Mindre kul, men men.
Min valborgsmässoafton ser förövrigt ganska oviss ut fortfarande, har ingen aning om vad som händer ikväll, men det märks. Therese nämnde något om brännboll, får se om det blir det eller nåt annat festligt, eller om jag bara blir hemma. Funderar på att dra ut imorgon istället, någon som är på? :P



Fick ett litet pepp-sms från chefen igår. Sött!

Less

Woho, jag är uppe och iordninggjort fem timmar för tidigt...
Skulle egentligen åkt till skolan nu och gjort klart projektarbetet, men Linda är fortfarande för sjuk tydligen. Typiskt. Vad fan ska jag göra nu?
Kanske skulle ringa vårdcentralen ändå och gå dit och ta halsprov, bara för att ha nåt att göra... Fast näe.
Om min hals vore helt bra så skulle jag dragit och tränat, men det är inte värt om jag vill satsa på att bli frisk nångång. Och det vill jag, är sjukt trött på detta just nu.

Jag är trött på det mesta nu, faktiskt.
Jag vill bara att det ska bli sommar och studenten, och Hultsfred och Mallorca.
På torsdag är det valborg också, men jag har ingen lust med det i år. Är ju inte frisk heller, så det kanske får bli en hemmakväll för första gången på flera år. We'll see...

Halsfluss?!

Naturkunskapsprovet gick bra kändes det som, så nu kan jag andas ut ett tag. Puh.

Ska jobba ikväll, är osäker på om jag pallar att va där hela kvällen dock, eftersom min hals fortfarande inte mår bra. Pappa kom hem nyss och tyckte att det lät på mig som om jag hade halsfluss, det var inget bra tecken. Om nån vet hur det är att ha halsfluss så är det han...
Fast jag har ju inte feber längre och känner mig inte hängig. Och halsen är lite bättre idag än igår. Så har jag tur går det över av sig själv snart, hoppashoppas. Jag orkar inte åka till vårdcentralen.

Leksand

Fan vad jobbigt det är att komma hem och sätta sig vid datorn efter att ha vart borta en hel helg alltså, med en massa olästa mail, en jävla massa olästa blogginlägg och bilder på bilddagboken. Det är inte lätt :P jag måste skaffa en laptop sen när jag får råd någon gång.

Helgen har varit helt galen förövrigt.
Det började med att vi höll på att få en hjärtattack när vi kom fram till stugan och upptäckte att vi skulle bo tillsammans med Adrian Schultheiss, en av Sveriges och världens bästa konståkare! Det var hur coolt som helst.
Sen dagen efter när vi kom till ishallen så upptäckte vi att Lotta Falkenbäck (före detta svensk/nordisk mästare, vm-åkare och numera kommentator i SVT) var där och att hon skulle vara med som ledare på kursen. Sen bodde vi hur fint som helst, i en stuga som låg precis vid vattnet där det låg en lång strandpromenad och så underbart väder på det. Hade jag sluppit vara dyngförkyld och om tågen och bussarna inte hade krånglat så hade det varit en perfekt helg, verkligen. Ångrar att jag inte tog med digitalkameran också så att jag hade kunnat ta lite bättre bilder!

Nu måste jag gå och plugga igen, har prov imorgon på något som jag inte visste att vi hade förrän idag. Känns bra, IG here I come! Jag är så trött på skolan nu så jag tror jag dör. Jag försöker peppa mig själv genom att tänka att det här är det allra sista vi gör, sen behöver jag aldrig någonsin plugga mer om jag inte vill - men det hjälper inte. Jag orkar inte. Blä.






 

Snart åker jag

Blev hemma från skolan idag med, mår dock mycket bättre idag. Som tur är. Måste orka med tränarkursen i helgen, och sen hela veckan som kommer efter det. Kommer inte hem förrän kvart i tio på söndag kväll och ska upp halv sju på måndag. Så nu får ni stå ut några dagar utan uppdatering, hemskt va...:P



Hejdå!

Jävla hals

Alltså min hals gör så jävla ont, har inte kunnat sova inatt för att jag inte kan svälja. Vilket innebar att jag fick stanna hemma från skolan idag. Behövde nog det iofs, egentligen borde jag stannat hemma hela dagen igår och förrgår också, då kanske jag hade varit frisk nu. Men så är det... Slipper i alla fall kommunfullmäktige ikväll, yey.

Stress, stress, stress.. då blir man sjuk

Jag har visst inte uppdaterat på tre dagar... Men jag har mått jäkligt dåligt med huvudvärk, feber, illamående och ont i halsen. Igår mådde jag så illa så att jag knappt kunde sitta upp och hade samtidigt spränghuvudvärk, så jag klarade inte av att sitta vid datorn.

Idag är det lite bättre, dock är jag helt svullen i halsen och kan inte svälja + att jag inte har någon matlust över huvudtaget, så det blir inget jobb ikväll heller. =/
Släpade mig i alla fall iväg till skolan en sväng för att fixa klart projektarbetet, så nu har vi lämnat in projektrapporten, men självklart skulle datorn krångla så vi inte kunde redigera klart filmen. Får göra det imorgon istället.

Nu måste jag skriva klart mitt psykologiarbete, har inlämning på måndag och jag är i Leksand hela helgen på tränarkurs. Och imorgon är det kommunfullmäktige på kvällen, blä.



Såhär ser jag ut i håret nu btw


Nerklottrad almanacka, jag hatar denna veckan...

Slut på det roliga

Idag har jag:
* Städat rummet
* Städat fågelburen
* Pluggat
* Kollat på Pride & Predjucice (egentligen skulle jag läst boken på engelska men jag pallar inte)
* Tränat

Känner mig riktigt duktig, faktiskt.
Imorgon börjar skolan igen, suck. Men det ska bli skönt ändå, lika bra att ta tag i skiten liksom - det är bara åtta veckor kvar till studenten!! Galet nästan.

Projektarbetet ska vara inne på onsdag också, börjar få lite panik. Vi är fortfarande ganska långt ifrån klara, så vi lär få jobba järnet imorgon och på onsdag typ.

Imorgon ska jag klippa mig också, vet inte riktigt hur men det lutar åt att spara längden på håret och klippa snelugg. Egentligen vill jag testa att klippa av håret i en page, men jag vågar inte riktigt det just nu så det får nog bli till hösten istället.  Kommer troligtvis en bild på resultatet imorgon eller övermorgon eller nått ^^

Nu ska jag borsta tänderna och plugga lite till innan jag somnar. Puss!

Happy face again

Jag kanske ska få ett playstation!! Äntligen! :D
Så nu är jag glad igen, haha. Tre glas vin gjorde kanske sitt också iofs..

Blä

Varför är alla så konstiga?

Jag mår inte bra idag, orkar inte förklara varför.
Inte ens The Killer's Mr Brightside gör mig gladare, då är det nåt fel.

Vårvårvår <3

Vilket otroligt underbart väder det är ute, satt på altanen förut och pluggade psykologi och jag svettades så att jag fick ta av mig till linne. Blev nog litelite brunare pågrund av det :) Hoppas verkligen att resten av våren/försommaren blir lika fin nu så att man kan se fräsch ut till studenten och balen, utan att fuska så mycket med solarium ^^

Om nån timme ska jag iväg på ett boxningspass, ska bli skönt. Tyvärr är det inte söt-Johannes som har det idag utan någon tjej som jag inte vet vem det är, men det blir nog kul ändå. :)

Ikväll hade jag egentligen velat gå ut, det är skumparty på Arena bland annat, men alla verkar va upptagna på annat håll. Så vi får se vad som händer...

Underbart

Idag var en bra dag! Allt har gått min väg för en gångs skull, om man bortser från att jag cyklade in i en gubbe imorse... Heh.

Jag var i alla fall förbi Nöjes innan jobbet och kollade om dom möjligtvis hade fått in en upphittad kamera, och ja då det hade dom! Och det var min kamera! Fatta hur lycklig jag blev, och lättad framförallt. Puh!
Sen fick jag lite plugg överstökat, känner mig duktig. Och jobbet gick bra idag med. En viss person pratade med mig också och det kändes bra, han gör mig glad jämt på nåt konstigt sätt. Vet egentligen inte om det är så bra, men det känns bra i magen just nu iaf... och det är huvudsaken :P

Allt jobbigt denna veckan är överstökat nu (förutom lite mer psykologiplugg som måste göras) och imorgon har jag min massage och ansiktsbehandling att se fram emot. Underbart! :)



Mina och Lindas festivalbuss-biljetter till Hultsfred kom idag också, tillsammans med ett rabatt-kort på kondomkungen.se. Haha ;D

Blä

Gud vad allt är rörigt i mitt huvud just nu.
Jag önskar att jag hade koll på vad jag vill och vart jag har folk, det skulle underlätta en hel del, men det har jag inte... Trodde det ett tag men icke sa nicke.

Och det här påsklovet kommer gå åt att få en massa viktiga saker överstökade, vilket suger. Tur att jag har bokat in ansiktsbehandling och massage på torsdag, där får jag åtminstone två timmar att bara koppla av ^^

Idag har jag iaf fått en av dom jobbigaste grejerna överstökad, det känns bra. Sen gick det bra på jobbet också för en gångs skull, eller iaf bättre än på länge.
Imorgon ska jag till apoteket, sen förbi Nöjes och se om min kamera är där (har fortfarande inte hittat den!) och sen blir det jobb igen. Måste börja plugga på psykologin också, vi har prov måndagen direkt efter lovet :(

Usch nu ska jag försöka stänga av hjärnan och sova. Och hoppas på att jag inte drömmer om dig inatt igen...
Puss!


Bjuder på en inte alltför snygg bild på mig själv... Älskar skinnjackan iaf, bästa köpet någonsin :)


Let's fall in love?

Jag vill bli kär igen.

Framtidsplaner

Nyss hemkommen från Göteborg, har spenderat dagen hos mina kusiner. Hann tyvärr inte gå nåt på stan, men det gjorde faktiskt ingenting... Vädret var ju helt underbart iaf, det har redan börjat bli knoppar i buskarna där nere. Love it!

Jag älskar Göteborg, har alltid gjort och nu är jag nästan säker på att det är dit jag kommer flytta så småningom. Det beror sjävlklart på vad som händer i mitt liv - vad jag ska plugga till, jobba med, om jag träffar nån kille som också vill bo där osv osv... Men ja, jag har min lilla plan i huvudet iaf och det känns bra :P

Nu ska jag alldeles strax sova, egentligen har jag en massa mer att berätta men är för trött nu så det får bli en annan gång ^^ Natti!

Glad påsk

Kvällen igår var nice, kände att det blev lagom mycket av allt för en gångs skull^^
Slutade iofs med att jag grät en liten skvätt innan jag somnade men ah... Det berodde mest på att jag tänkte för mycket. Och att jag fick ett fint sms av en person....

Jag kom fram till en hel del saker igår... Min hjärna känns lite urrensad nu vilket är skönt. Jag behöver inte ha ont i magen för vissa saker längre, jag vet (eller är åtminstone liite mer på det klara med) vart jag har folk... Så nu är det bara att gå vidare, I guess. Bort med alla personer som bara rör till mitt liv, som bara vill ha mig till vissa saker och som jag bara duger för i vissa situationer... Jag är värd mer än så, det vet jag :)

Efter påsk måste jag börja leva lite sundare igen känner jag, jag har ätit skitdåligt och knappt hunnit träna alls under dom senaste veckorna. Det är iofs inte så lätt när man har praktik (på ett cafe/restaurang dessutom där man får gratis mat) hela dagarna och jobbar på kvällarna. Men nu är det lov och sen rullar allt igång som vanligt igen och då ska jag ta tag i det igen!

Imorgon drar jag till Göteborg, hinner troligtvis inte skriva mer här innan dess så ha en glad påsk allihopa! :)



LOV!

Då var sista dagen på praktiken avklarad. Det har gått jättefort verkligen och har vart hur kul som helst, så det var lite sorgligt att gå därifrån förut... Men samtidigt rätt skönt för nu är det äntligen LOV! Behöver verkligen det nu känner jag.

Ikväll blir det utgång med Linda och Therese, nice!
Ska gå och göra mig iordning strax och ta bussen till stan.


Fick en present från mat&muffins, sött tycker jag :)

En vecka kvar

Egentligen kunde jag varit ledig imorgon. Och hela nästa vecka. Idiotiskt av mig egentligen att skaffa praktik en extra vecka! Fast å andra sidan... det är för min egen skull. Jag får mer arbetslivserfarenhet och vilket gör det lättare att få jobb sen. Och så är det ju faktiskt bara fyra dagar också, eftersom fredagen är röd ^^ Det fixar jag, jag är bra!

Slutar ganska tidigt imorgon också, så det är skönt... Blir nog en sväng till gymmet efter det. Har tillgång till bil denna veckan också, gött! :) Allt blir såå mycket enklare då.

Nu ska jag nog gå och lägga mig snart, om jag ska orka upp i tid.
Pusss

Återhämtning

Det blev en lugn kväll igår. Eller ja, jag jobbade (praktiserade) ju fram till halv nio som sagt och efter det så kom mamma och pappa och hämtade mig, dom hade vart på bio nämligen. Fick med mig muffins och kaffe hem :) Min handledare är så gullig så.

Ikväll blir det nog också lungt tror jag, är så satans trött. Var och tränade och handlade med mamma förut, funderar på att ta mig en liten powernap nu innan maten >_<

Män som hatar kvinnor

Idag när jag var påväg till jobbet så mötte jag nån italiensk snubbe (han pratade svenska dock, med brytning) som frågade vart Arena låg, han skulle dit och fota sa han. Jag förklarade och pekade och sen när jag var klar så kollade han på mig och sa "Du, du ser riktigt fin ut. Du skulle inte vilja tjäna lite pengar?" Haha. Jag som modell?! Skulle inte tro det va... Dessutom nämnde han aldrig vad för sorts bilder han skulle ta och han såg lite för sliskig ut för att jag skulle våga tacka ja. Tänkte direkt på dendär Beck-filmen om en liten tjej som blir lurad av nån fotograf... :P Hehe så det slutade med att jag sa nej tack och sprang därifrån typ.

Sen var det praktik och sen efter det bio med rörlig bild-gruppen. Så nu har jag äntligen jag också sett Män som hatar kvinnor, och ja - den var bra. Inte så att det är min nya favoritfilm, men den motsvarade helt klart mina förväntningar iaf ^^

Nu ska jag nog gå och lägga mig snart, är skittrött. Imorgon börjar jag inte förrän 14.30 =) Fast då jobbar jag kvällen också vilket kanske är mindre kul, men har ändå inget vettigare för mig... :P sen kan det vara bra att få känna på hur det är att va på en restaurang på kvällen, det blir nog massor att göra så tiden lär gå fort. Slutar vid 9 nångång så jag hinner ju faktiskt gå ut på kvällen också om det skulle va så. Får se imorgon hur det blir helt enkelt.

Justde jag drömde en helt crazy dröm inatt, igen haha. Orkar inte dela med mig av den nu dock, får bli en annan gång... Kanske. Godnatt!


Full fart

Nu är halva veckan avklarad och det känns jäkligt skönt. Praktiserade och jobbade efter det både igår och idag, det gick faktiskt bättre än vad jag förväntat mig, men jag kommer nog ändå va död när veckan är över... Det brukar komma efteråt sådär, medan det är full fart så flyter man bara med och går av sig själv och sen när det är slut så däckar man ihop typ. Eller i alla fall jag :P

Fick iaf sluta en timme tidigare från jobbet idag, det var skönt även om vi inte fick betalt för den sista timmen... Datorerna, eller dialersystemet, krånglade nämligen. Så jag och Malin gick och satte oss på McDonalds en timme istället, käkade hamburgare och glass, det var mysigt :)

Pappa kom hem från Norge idag också, han har vart borta i typ två veckor nu så det var lite skönt att se honom igen faktiskt ^^

Imorgon börjar jag 11 och slutar kl 17, sen efter det ska jag på bio med skolan :)
Ska försöka hinna träna imorgon innan jag drar till praktiken också har jag tänkt, för nu har äntligen min förkylning gått över! Nästan iaf...

RSS 2.0