Iphone

Idag gick jag och skaffade mig en Iphone, jag också.
Min mobil började nämligen krångla som fan helt plötsligt i torsdags. Så eftersom jag ändå var trött både på just min snart två gamla telefon och mitt jävla Telenor-abonnemang så passade jag på att byta hela kittet. Så har nytt nummer nu, de som vill ha det får säga till. ^^

Gårdagen, eller kvällen igår, var riktigt lyckad. Trevlig fest och trevlig utgång efter det, hade längtat länge efter att få shaka lite ass ;D

Nu ska jag fortsätta roa mig med min nya leksak tror jag, och sen försöka mig på att göra en lasagne.





<3

Full rulle

Hej, förlåt för att jag varit sämst på att uppdatera denna veckan, men har inte orkat. Varit sjukt trött och känt mig allmänt nere, det mesta har bara gått fel typ så det är så jäkla skönt med helg nu alltså. 

Födelsedagsfesten förra fredagen var lyckad i alla fall och Rammstein på lördagen var grymt bra. :)

Idag är jag ensam hemma hela dagen typ, Mattias jobbar. Så jag har varit duktig och städat, diskat, slängt in en tvätt och nu ska jag snart ta en promenad till Täby Centrum.

Ikväll ska vi på släktkalas typ och sen ska jag vidare på fest hos en arbetskamrat. Full rulle hela tiden...
 





Såhär fint blev vårt sovrum förressten efter att vi målat om (det var helt vitt från början,
borde tagit en före-bild egentligen så ni kunde sett skillnaden men)



Jag och M gjorde en jättefin tårta förra helgen^^



Och så fick jag en jättefin blombukett av mina föräldrar skickade, tack! :)

Imorgon...

Äntligen fredag igen :)

Kom typ 45 min sent till jobbet idag, det var vääääärldens bilköer och bussen jag brukar ta kom aldrig så var tvungen att vänta på nästa i 20 min, trodde jag skulle frysa ihjäl,  fyfan... kan det inte bli vår nu?

Ikväll är det fest, för imorgon fyller jag år! Har nog inte fattat det än riktigt... 20 är en vuxen ålder och jag känner mig inte vuxen, eller på ett sätt gör jag väl det men... Jag vet inte. Det känns inte sådär speciellt som alla säger.

Imorgon är det Rammstein i Globen också, kommer bli grymt tror jag.
Skriver igen på söndag om jag inte är för bakis/trött/död... :P



Ibland har man tur :D

Igår ringde en gubbe till min mobil och bara "Hej du hade tappat något va?"
Visade sig vara från Hittegods och de hade hittat min väska! Fatta vilken lättnad, ska åka och hämta den efter jobbet idag, hoppas jag kan smita lite tidigare. Känns rätt otroligt att väskan kunde komma tillbaks så lätt, jag trodde aldrig jag skulle få se den igen. Ibland har man tur minsann!

Idag är Mattias hemma och målar & tapetserar vårt sovrum. Blir spännande att komma hem och se hur det blev sen. Ska försöka ta en bild och lägga in så ni får se :) Tror det kommer bli skitsnyggt iaf, har valt en blå/turkos färg och så en mönstrad tapet med samma turkosa nyans i som fondvägg.

Nu måste jag strax sätta igång och jobba igen, wiiiiie.....



Alla hjärtans dag

Och som alltid när jag säger att jag ska ta en "lugn helg" så blir det precis tvärtom.

Blev en sväng till Studio 08 igår på Fridhemsplan. Sen skulle vi dra vidare nånstans men då upptäckte jag att jag inte hade någon väska längre.... Det var kul, not. Så nu har jag varken mp3-spelare, visakort, körkort eller plånbok över huvudtaget. Men man får väl försöka se det från den positiva sidan - jag blev inte knivhuggen iaf :P och det är bara materiella saker som går att fixa, även om det suger rätt hårt att bli av med sina personliga grejer.

Nu ska vi iaf snart mysa med fruktsallad & glass :) Och kanske lite geléhjärtan, såhär på alla hjärtans dag.



Zombie

Sitter ensam hemma i lägenheten och biter på naglarna, är sjukt rastlös och trött på samma gång. Har varit som en zombie hela veckan, somnade nästan på jobbet idag... :S tur att det är fredag imorgon!

I helgen ska jag nog inte göra någonting, behöver vila upp mig lite tror jag. För nästa helg, DÅ jävlar... Fyller ju 20 på lördagen, ska på Rammstein i Globen den kvällen, så det blir partyparty här på fredagen. Slår ihop födelsedagsfest och inflyttningsfest, kommer bli nice tror jag. ^^

Nu på söndag är det Alla hjärtans dag också, har alltid tyckt att det varit lite töntigt och ovärt, men vi får väl se vad som händer i år. Kanske kan passa på att mysa till det liite iaf... :)



Så perfekt

Mina föräldrar var här för en stund sen och käkade lite lunch + kladdkaka och firade mig lite, jag fick världens bästa present typ, det var så himla kul: Imorse kom det nåt reklamblad från Globen arena där det stod nånting om en konståkningsshow den 2 april och jag bara "ååååååh DEN ska jag gå på!". Och vad får jag i födelsedagspresent av mamma och pappa, om inte biljetter dit? Så perfekt :D

Nu sitter jag och Mattias vid varsin dator och tar det lite lungt, ska möta upp päronen snart och dra in till stan för att käka osv. Mysigt.



Fredaaag!

Tre timmar kvar, sen tar jag helg. Sjukt skönt.

Blir att storhandla, städa och fixa massa grejer i lägenheten ikväll för imorgon kommer mina kära föräldrar och hälsar på nämligen, det ser jag fram emot! :) Dom ska fira mig också tydligen, lite i förskott sådär... Fast det är iofs bara två veckor kvar nu, tills jag fyller 20. Galet.

Men nuuu - back to work, hejdå



RSS 2.0