GÖTT

Igår var jag på stan med mamma, tränade först och sen gick vi och käkade lunch på Nöjesfabriken. Mumsigt! Mjukglass till efterätt fick man också ^^
Sen jobbade jag mitt sista pass för den här veckan, det gick helt okej och det känns otroligt gött att ha det avklarat. Nu har jag lov på riktigt liksom :D

Så ikväll blir det mys, ska till Therese sen på någon slags middag. Blir säkert trevligt! På fredag blir det nog party också, det är ju halloween då. Hihi.

Nu ska jag i alla fall ta en liten springtur, sen väcka Victor som fortfarande sover i min säng och försöka mig på att laga spaghetti och köttfärssås till lunch. Får se hur det går, med mina matlagnings-skills... Hehe.

Wiie

NU vet jag exakt var jag kommer spendera min 19-års dag! På nöjesfabriken, Backyard Babies spelar nämligen där då. 20 februari alltså, yey :D

Ska snart iväg och träna med mamma, Bodybalance blir det. Avslappnande och skönt för musklerna. Tänker bara ta hand om mig själv idag och inte göra något annat särskilt, känner att jag behöver en sån dag. För imorgon ska jag upp tidigt igen, trots att det är lov, och träna småbarn och sen ska jag jobba hela kvällen. Samma sak på tisdag.

Kanske ska kolla på Sicko som jag har lånat hem också, sen är det ju Andra Avenyn ikväll. Inte missa! :) Har blivit helt beroende av det på sistone, jag.



Market2Member

Vill du tjäna enkla pengar, bara genom att ta emot reklam och erbjudanden? Klicka på länken nedan!
http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=25f76d33-aae9-4364-9b91-f3bc92f47be0

LOV

Fy satan vad skönt med lov!
Dock fick jag inte sova ut imorse eftersom det var ishallen som gällde, liksom som alla lördagar. Ska vara tränare några mornar under lovet också, så jag får inte vila upp mig så mycket som jag hoppats, men men. Pengar är ju bra... Jag fick mitt lönebesked från Dialon igår också, får ut nästan 1500 kr denna månaden, det var mer än vad jag vågat hoppas på. Så det kändes gött! :D

Ska nog dra till gymmet en sväng snart, sen blir det nog hemmakväll framför Stjärnor på is. Missade ju det förra helgen, illa :P haha. Ne men jag har ändå inte så mycket annat att göra, är pank nu fram till måndag då lönen sätts in på kontot, och jag lär ju somna innan elva som vanligt eftersom jag är så jävla trött. Kanske får sällskap av Victor i alla fall, om jag har tur ^^ Tycker han kan vakna nu btw, ska nog gå och hoppa på honom lite.

Sex

Usch, vad jag inte gillar min layout alltså. Men jag orkar verkligen inte ändra den nu, så försök hålla ut mina kära vänner.. :P

Idag har jag:
Varit på gymmet
Varit i skolan och jobbat med projektet + haft engelskalektion
Gått på stan med Linda
Jobbat. Och jag kom upp i provision idag. YEY!

Konstigt nog är jag inte trött nu. Men jag har ont i ryggen som tusan. Vetefan vad som har hänt med den alltså, haft ont i flera veckor nu... Får väl höra med sjukgymnasten nästa gång jag ska dit med knät om han kan kolla på den också.

Imorgon är det nån yrkesdag i skolan, men det blir nog redigering för min del istället. Fixa klart Vårruset och börja med reportaget vi gjorde i fredags (?), vi var och intervjuade en tant på Lustens oas då. Haha. Vi ska göra ett TV-program om sex och samlevnad, nämligen.


(undrar hur många läsare jag kommer få i detta inlägget om jag döper det till "sex"? :P)


FÖRRESSTEN! Vi var med i gårdagens avsnitt av Andra Avenyn, haha. Visst är vi snygga? (dålig kvalitet på bilden jag vet, men det syns ju näästan att det är vi iaf... :P)


Mycket nu..

Det känns som om jag har gjort bort mig jättemycket dom senaste veckorna. Det har hänt småsaker lite då och då, men idag hände det värsta av allt. Ska inte skriva om det ens, det känns för pinsamt, haha. Vissa personer vet nog vad jag menar ändå.

Annars är jag trött som vanligt, jag har så jävla mycket att göra jämt. Om det inte är skola så är det jobb, är det inte jobb så är det träning, eller sjukgymnasten eller läxor eller whatever... Det ska bli riktigt skönt med höstlov kan jag säga! Bara tre skoldagar kvar nu, yey.

Snart ska jag iväg till ishallen träna barn. Sen borde jag plugga engelska, men jag fattade inte läxan vi fick, så jag skiter i det. Kanske hinner va med Victor en sväng istället. Så är det ju Andra Avenyn ikväll också, jag tror att jag och Astrid och Elinor kommer synas som statister snart :D därför är det bäst att inte missa något avsnitt. Visserligen kan man se det på internet om man missar, men ändå.

Tjockisar

Uppe med tuppen idag med! Det var jääävligt jobbigt att åka till ishallen halv 8 imorse kan jag säga, fy fan... Men kul när man väl kom dit förstås.

Igår hade jag och Malin filmkväll. Tjockade oss massor, med godis, glass, ostbågar och dricka. Men det var värt, vi tog väl igen lite tid eftersom vi inte träffats på länge, hehe :P

Egentligen borde jag plugga idag, men jag glömde böckerna i skolan så det sket sig (A). Ska ringa och väcka Victor snart istället och åka dit en stund tror jag, sen måste jag se reprisen av Stjärnor på is också som jag missade igår ^^


Fan, jag börjar få ont i halsen också, det blir trycka C-vitamin och esperitox igen... Jag får inte bli sjuk nu.

Helg

Var uppe idag och tränade småbarn i skridskoskolan, som vanligt. Det gick bra, dom blir bara duktigare och duktigare :)
Sen var jag ute och sprang i en halvtimme, medicin för själen säger jag bara. Älskar't! Speciellt härligt nu på hösten när det är så fint ute.
Efter det var jag till Ö&B med mamma och pappa och shoppade lite billighets-skit :P lite godis till ikväll bland annat, för då ska jag umgås med Malin :) Det var länge sen, så det ska bli mys <3

Våra nya träningsdressar kom idag också, jag älskar min. Den är jättemysig, så jag tror jag ska behålla den på resten av helgen faktiskt :D



Träningsdressen. Ursäkta håret och mitt sletna fejs... :P






Artikeln från i torsdags

Inget vatten

Vattnet här hemma är avstängt, för några snubbar är här och grejjar med nån ledning eller nåt... Kul. Jag hade tänkt gå ut och springa idag egentligen, men eftersom jag inte kan duscha efteråt så sket det sig. Yeye.

Idag var vår bild med i Karlstads-tidningen, från presskonferansen ni vet. Ska lägga upp artikeln här senare, så ni får se. Orkar inte just nu :P tjejen som skrev artikeln hade i alla fall vinklat den på ett mycket bättre sätt än SVT-snubben!

Ska dra till bussen om en halvtimme, egentligen borde jag ta bussen som går nu om jag ska hinna till klassrådet, men då får jag vänta i stan i 40 minuter (jävla hammarö-bussar alltså). Då är det bättre att komma 5 min försent i så fall..

Haha

HAHA, jag tror jag dör. Surgubben från SVT vinklade reportaget om Webb-TV:n helt fel, precis som vi misstänkt att han skulle göra. Här är länken för er som är intresserade:

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1278426


Skola, jobb, träna, skola, jobb, träna...

Jag vaknade av mig själv halv 8 imorse och var utvilad. Det händer verkligen inte ofta! Har ju sovmorgon till 13.40 (eller halv 11 egentligen eftersom jag, Linda och Eleonor ska snacka projektarbete då) så jag hade kunnat sova till typ halv 10-10... Men jag hade sovit rätt bra i 9 timmar eftersom jag slocknade klockan 23 igår, direkt jag lagt huvudet på kudden typ. Hehe. Man blir rätt sliten av att gå i skolan och sen jobba hela kvällen.

Jag förstår inte riktigt hur folk klarar sig utan att jobba. Eller, klarar sig gör man ju, men då har man inte råd att unna sig någonting. Än mindre att spara till saker... Om jag inte skulle lägga undan hälften av pengarna jag tjänar varje månad så skulle jag inte ha råd att göra det jag vill direkt efter studenten. Och jag skulle knappt ha nånting kvar efter att ha betalat telefonräkningen... Jag måste nog faktiskt dra ner på ringandet från mobilen, det har blivit lite väl mycket på sistone...

Jaja. Idag ska jag i alla fall prata projektarbete som sagt, sen blir det dra till skolan på engelskalektion och någon föreläsning i aulan, och efter det träna. Sen kanske jag sover hos Victor inatt, har ju sovmorgon imorgon med =)

Förressten så var vi på presskonferans igår, vi som är med och gör Webb-TV för Karlstad Kommun. Så ni som har Karlstad-Tidningen kan ju hålla utkik efter en bild på mig, Elinor och Sandra ^^ Haha. VF och SVT kanske vi hamnar på också.

Klockrent

Sitter på jobbet nu och har rast. Det hände en såndär klockren grej förut som jag måste skriva lite kort om bara:
Jag ringde hem till ett par och sökte en Karin, presenterar mig som vanligt som Madeleine från IcaKuriren. Så svarar en sur gubbe (som fattar att jag vill sälja) att "nä, hon är inte hemma!". Och en sekund senare så svarar någon i en annan telefon i hemmet: "Hej det är Karin!"
Haha :D så kan det gå! Man ska inte ljuga för telefonförsäljare. :P

Nu ska jag gå och ta lite varm choklad. Ciao.



Gammal tant

Fy satan vad skönt det var att få sova ut imorse. Har inte gjort det på evigheter känns det som, även om jag är ledig på onsdag och torsdag förmiddag så har jag varit tvungen att gå upp och köra rehab-träning för knät eller något annat, och på helgerna har det vart konståkning. Men inte idag :) SKÖNT!

Jag har varit så otroligt trött på sistone så jag har inte ens orkat göra något på helgerna. Känner mig som en gammal tant som bara sitter hemma med Victor och glor på TV, men så är det just nu... Och det är faktiskt inte helt fel heller om jag ska vara ärlig. :P "stjärnor på is" förgyller ju lördagskvällarna i alla fall, om man är som jag och älskar konståkning.

Idag måste jag ta itu med svenskan och historian som ska vara klart imorgon. Blä :/ det suger verkligen att behöva plugga på helgerna. Men det går nog ganska fort i alla fall, hoppas jag.
Sen tänkte jag gå på BodyBalance sen i eftermiddag (en blandning mellan yoga, pilates och thai chi), tror det kan vara bra för mig att få slappna av och sträcka ut musklerna lite :)



Styrka

Kom hem från ishallen för en liten stund sen, har varit där och tränat småbarn. Det var kul. Lite förvirrande när en italiensk tjej dök upp från ingenstans och skulle vara med, och man var tvungen att prata engelska bara :S hehe, men men! Barnen var jätteduktiga idag, dom lär sig otroligt fort. Jag önskar att jag också hade fått chansen när jag var så liten...

Nu funderar jag på att dra och träna själv en stund, fast på gymmet. Har fuskat lite med styrketräningen på sistone faktiskt... Inte bra. Men det är svårt att hinna när man både går i skolan, jobbar och är tränare i konståkningen =/ och när man dessutom har både idrott och hälsopedagogik i skolan så orkar man inte dra till gymmet 3-4 gånger i veckan. Musklerna i det opererade benet har i alla fall växt rätt mycket, så det syns inte så stor skillnad mellan låren längre. Det är bra. Och den helvetiska rehabiliterings-tiden är snart slut, det har gått precis 6 månader nu. Bara 2 månader kvar alltså, yey!

Tröstshopping

Okej, nu verkar datorn funka någorlunda normalt igen... Den har i alla fall inte stängt av sig själv på ett tag :P så nu gör jag ett nytt försök här.

Igår hade jag en lektion - engelska - på eftermiddagen, vi skulle göra en diagnos och sen fick vi gå hem typ. Slutade strax före kl 15, men sen skulle jag vara på jobbet kl 17, och eftersom hammarö-bussarna aldrig går som jag vill så blev jag fast i stan i två timmar. Najs! Det resulterade att jag först tryckte i mig en hamburgare MED POMMES (äter aldrig det annars, spec inte på bk) och sen gick runt på stan och slösade en massa pengar. Två linnen, en bok och två par örhängen blev det. Sen när jag kom hem (kl 21.50 på kvällen efter jobbet) så upptäckte jag att mina grejer från H&M kommit också. Haha. Så det blev mycket nytt igår! Men HM-paketet hade jag ju redan betalat som tur var.

Nu sitter jag här och dricker kaffe, börjar skolan 12.30 idag. Men jag gick faktiskt upp 8.30 ändå och stack ut och sprang ^^ Det är skönt att springa på morgonen, det känns som om man orkar mer resten av dagen då. Och dessutom har man träningen avklarad redan, så man behöver inte tänka mer på det.


(och jag vet att min tillfälliga design inte är överdrivet snygg, jag ska ändra den igen snart. När jag har lust och ork till det :P)

Historia

Igår satt jag hemma och pluggade historia. Jag hatar hitoria, just därför satt jag hemma och jobbade eftersom jag absolut inte kan koncentrera mig i skolan. Det kunde jag visserligen inte hemma heller, men jag vaknade till lite när jag kom till detta stycke:


"Homosexualitet bland män var spritt och ansågs inte alls förnedrande, men det krävdes att åldersskillnaden var stor. Den unga, muskulösa och nakna ynglingakroppen dyrkades av de vuxna männen. Idrottstävlingar var populära och där tävlade männen alltid nakna. Det var vanligt att unga män hade en äldre vän som vägledde honom och säkert delade med sig av sina sexuella erfarenheter".


Jag bara what the fuck :P groos, haha!


För övrigt är jag jäääävligt trött på min dator. Den dampar och stänger av sig själv hela tiden, så jag har börjat om på det här inlägget tre gånger nu. Har en massa mer att skriva egentligen men jag tar det en annan gång...


Jag är duktig



Hehe wow, jag hade visst rätt många besökare igår. Trevligt! :)

Igår blev det som sagt en hemmakväll framför TV:n och "Stjärnor på is". Det var ungefär lika intressant som jag trott, lite imponerad var man allt av hur bra dom lyckats bli på bara sex veckor ^^ Eller ja, vissa var väl bättre än andra då men... Rätt person åkte ut också.
Efter programmet skulle jag och Victor kolla på National Tressure 2, jag somnade rätt skönt efter sisådär en halvtimme-tjugo minuter... Hehe. Men det var nog lika bra eftersom jag skulle upp kl 8 imorse för att träna småbarn.

Annars har jag vart på ett step/styrka-pass med mamma idag, och sen städat en massa. Gjort rent fågelburen, dammsugit, dammat av och rensat ur lite i rummet. Känner mig riktigt duktig nu faktiskt. :P
Nu blir det snart lite fika, och sen drar jag nog till Mörmohallen en sväng, Victor ska spela match idag tydligen.

Stjärnor på is

Idag började skridskoskolan, och eftersom det är jag och Isabelle som har hand om den så var vi i ishallen klockan 10.00 imorse. Jävlar vad många ungar det var! Och ändå var det flera stycken som var borta denna gången... Vi lyckades i alla fall få någorlunda struktur på det hela och alla verkade glada och nöjda efteråt. ^^

Sen var jag till Bergvik en sväng och strosade runt lite, hittade en skiiiitsnygg tröja på JC som jag ville ha, men den kostade 800 nånting... Och sån nörd är jag faktiskt inte att jag lägger ut 800 spänn på ett klädesplagg. Inte så rik heller för den delen :P så det blev en liknande tröja från Stadium istället, för 249 kr, och ett par välbehövliga träningsbrallor.

Ikväll tror jag Victor skulle komma hit igen, jag tänker i alla fall bänka mig framför TV:n eftersom "Stjärnor på is" har premiär idag :D kändisar som ska försöka sig på isdans, det kan nog bli intressant... Hehe. 



Mysigaste tröjan.

Beslutsångest

Sov hos Victor inatt :) mews. Nu är jag hemma och ska dra och träna om ett tag, sen kommer han hit och myser igen. Hihi. Blir nog en lugn kväll, mina föräldrar är borta så vi har huset för oss själva.

Alla pratar om att pierca sig och tatuera sig nu... Det tjatade jag också om när jag fyllde 18. Men har jag fått tummen ur röven än? Nej. Kan ju inte bestämma mig, fast sen kom ju operationen i vägen också och gjorde att jag inte fick pierca mig p.g.a. infektionsrisken. Men nu är jag sugen igen. Frågan är om jag ska pierca naveln eller läppen? Eller om jag ska tatuera mig, och i så fall vart. En liten i nacken eller skulderbladet eller längst ner på smalbenet eller insidan av handleden? Jag har beslutsångest som fan, hjälp mig!



Hemmadag

Jag beslutade mig precis för att inte åka till skolan idag. Egentligen hade jag tänkt göra det (annars hade jag inte vart vaken nu), men medan jag stod och sminkade mig kom jag fram till att jag redan har gjort väldigt mycket själv med filmen, så det sista kan jag gott spara tills Linda är hemma igen... Och dessutom har jag mensvärk.

Dock måste jag åka till skolan en sväng ändå sen och låna en engelskabok, men det kan jag göra innan jag drar och tränar.

Frågan är vad jag ska hitta på nu istället... Jag kan ju inte gå och lägga mig nu igen när jag redan har gjort mig iordning och ätit frukost och allt. Kanske skulle ta och måla lite? Jag börjar komma igång med det nu. Snart kan jag öppna ett eget galleri hehe :P


  
Art by moi

Yeye

Gick upp kl 8 idag och sprang en runda. Jag är duktig. Imorgon blir det spinning, jag kommer dö :P aldrig testat det förut men har hört att man får snygg rumpa av det så ;) haha!

Sen var jag till skolan en sväng och redigerade litegrann.. Orkade bara sitta där i två timmar, sen blev det tråkigt så jag drog hem och åt mat. Sen tillbaks till stan för att jobba. Fick prata med en massa jobbiga personer idag, en massa utlänningar som inte kunde svenska och en massa folk som blev sura när man ringde till dom på kvällen. En bara "vet du vad klockan är? Skaffa dig ett liv för fan!" (klockan var 20.40, det är väl ändå inte jättesent). Då hade jag gaaaaanska god lust att skrika tillbaka...

Yeye,
Är trött nu, så ska nog sova snart. Måste bara bestämma mig för om jag ska orka åka till skolan imorgon och i så fall vilken tid... Hmm.

Beställde lite saker från HM igår också, egentligen ville jag ha två tröjor till men dom lyckades ta slut samma dag som jag tänkte beställa! Så jävla störande. Men hittade en liknande på Vero Moda förut, så jag kanske tar en sväng förbi där imorgon ^^ We'll see.


RSS 2.0