Ledig helg

Äntligen helg, och jag är ledig både idag och imorgon - lyx!
Har tvättat och fixat lite här hemma och nu ska jag ta en lång skön dusch och sen bara slappa och mysa järnet ikväll. Det är jag värd. ;)

Nästa vecka ser hyfsat lugn ut vad gäller skola och sånt, så då ska jag komma igång ordentligt igen med träningen har jag bestämt!

Livet just nu

Nu är jag nästan frisk (får väl leva med lite hosta och snuva i några veckor till antar jag), och det firade jag med att tacka ja till att jobba kväll de tre sista vardagarna den här veckan.... haha. Skola 9.00-16.00, sen jobb från 17.00 till stängning - tror ni jag kommer sova bort hela helgen sen?


Har inte direkt något spännande liv för tillfället, men det jag gör största delen av tiden är faktiskt saker som jag tycker är roligt, så.... Det får vara såhär just nu :)

Snart back on track

Äntligen börjar man känna sig som människa igen, efter fyra dagars konstant vila typ.
Jag tror faktiskt aldrig att jag haft influensa förut, i alla fall inte på så många år att jag minns det - och jag inser nu hur priviliglerad jag varit, för det har fan inte varit någon rolig upplevelse...! Jösses vad dåligt vi mått här hemma. (mest Mattias då kanske som åkte på mykoplasma också, stackarn!)


Jag är fortfarande förkyld, men febern och värken är borta så imorgon kan jag nog gå till skolan igen tror jag. Lite ipren och halstabletter så... :) Imorgon fyller jag faktiskt år också!

Sjukstuga

Var tvungen att gå hem från skolan i förmiddags. Sen jag kom hem har jag nog lätt snytit upp 50 näsdukar...

Mattias har varit sjuk sen i helgen och jag trodde att jag skulle klara mig, men icke sa nicke. PANG sa det och nu sitter vi på varsit håll i lägenheten och hostar och snorar och försöker tänka bort huvudvärk och feber... Fy! :(

Ny vecka

Den här veckan måndag-onsdag är vi på Dermarome med skolan (ett stort företag som äger Elisabethskolan och är en agentur för alla produktmärken vi använder oss av) och lär oss om Decléor. Idag hade vi teori om produkterna hela dagen vilket var lite småsegt - speciellt eftersom jag haft konstant huvudvärksen jag vaknade imorse - men intressant. Imorgon ska vi dock mest ha praktiska övningar tror jag, lägga lite masker på varann och sånt :) Blir skönt.

Imorgon är det ju Alla hjärtans dag också, ska ni göra något?
Jag och Mattias tycker det är en lite överskattad dag så vi ska göra något som inte kostar, hehe, typ laga nån god mat och bara mysa lite :)

"Slapp" vecka

Freeeedag!
Den här veckan har varit ganska slapp faktiskt, hade ju hemarbete i måndags, började kl 13 i tisdags och fick sluta vid lunch idag (ska egentligen göra en uppgift hemma dåra men).


En lite komisk/konstig sak är ju att om man pluggar på ett vanligt universitet/högskola så är det typ såhär veckorna ser ut i vanliga fall... man har några enstaka lektioner/föreläsningar här och där, vad jag förstått. Varför klämmer man inte bara ihop allting istället så att man är färdig på ett eller två år istället för tre-fyra-fem år, undrar jag? Någon som vet, eller som funderat på samma sak?

Godislukande kropp? nej tack

Sist jag var inne på The Body Shop så fick jag med mig ett litet prov av budybutter från den nylanserande serien Chocomania, alltså produkter som ska dofta choklad.
Såhär tyckte jag:
Själva produkten i sig är det inget fel på, den går in i huden, mjukgör och fuktar som den ska. Men jag var lite skeptisk vad gäller doften redan från början och nu har jag fått det bekräftat - jag gillar inte att gå runt och lukta godis. Tycker inte det känns speciellt fräscht. Doften, som jag uppfattar som en blandning mellan choklad kola och vanilj, får det bara att vattnas i munnen på mig.... Så min slutsats blir att det är en väldigt söt och fin idé, och som sagt inget fel på själva produktkvaliteten - men inget för mig. Choklad ska njutas av oralt och inget annat! :)

Långhelg!

Eller ja, långhelg och långhelg... vi har specialarbete på måndag som får göras på valfri ort, så behöver alltså inte komma till skolan. Men ändå, känns såå skönt att inte behöva gå upp klockan 7 imorgon! :) Idag kommer mamma och pappa hit på besök, de ska till Sri Lanka och tittar förbi på vägen till Arlanda. Är inte alls avundsjuk på dem.... Hur som helst, ska strax slänga ihop en banankaka och sen hoppa in i duschen innan dom kommer!

RSS 2.0