27 september

 

Mamma och pappa är på Kreta i en vecka, så jag och Mattias bor i deras hus under tiden. Idag åt vi frukost i solen på altanen, hur underbart att kunna göra det 27 september? 

Igår firade vi 5 år som par förresten. Lite galet att vi varit ihop så länge, och ännu mer galet att vi fortfarande är lika kära! 
Livet har varit en bitch mot mig senaste tiden och jag har velat lägga mig ner och bara gråta och skita i allt, men så tänker jag på hur mycket jag har att vara tacksam för ändå.. <3

Hösten är här

Hello september. Min favvomånad, som ni säker vet :) älskar hösten.

Har haft en väldigt jobbig första september-vecka dock... Mycket som rör sig i mitt huvud, känner mig väldigt orolig över en sak som händer nästa vecka och hoppas verkligen att det slutar med att jag kan pusta ut och känna mig dum istället över att ha oroat mig i onödan.. Jag tycker att jag förtjänar lite tur nu. Detta året har varit ett av de tuffaste åren för mig, med sjukt mycket omställningar. Läste ett årshoroskop för 2014 där det stod att detta året kommer jag behöva tänka om och ändra planer flera gånger än vanligt - och ja, det stämmer ju verkligen!

Denna söndag försöker jag peppa mig själv och tanka på med så mycket bra saker och positiv energi som jag bara kan. Har ätit en god frukost, städat lägenheten så den är ren och fin, ska göra bananpannkakor till lunch och sen ta en promenad till gymmet för 90 minuters yoga. Och kanske ha lite hemmaspa sen när jag kommer hem. 

Det blir bra.





RSS 2.0