Tjockis

Aw, nu har jag nyss sett på Patrik 1,5 med mamma. Mysig film, gillade den :)
Annars har vi haft kalas idag som sagt, käkat så mycket att jag tror jag håller på att sprängas. Blir att köra ordentligt på gymmet imorgon och försöka undvika att trycka så mycket tårta när resten av släkten kommer.... xD

Nu har jag bajsont i huvudet, så ska strax gå och lägga mig. Hoppas på en natt med bra sömn nu, I need that. Har planerat att ligga och dra mig lääääänge imorgon :)

Fredag, snart slut på lovet

Usch vad tråkig jag känner mig, har bara suttit hemma och degat hela kvällen. Var t.o.m bjuden på fest egentligen, men den var i Skoghall iofs och med en massa folk (drägg?) jag inte känner... Så ska jag upp tidigt imorgon också och jag har varit så sjukt trött denna veckan. Känner mig så jävla otaggad för att börja skolan igen nästa vecka, fyfan. HATAR att vara trött jämt, ge mig lite energi? Lite vår, sol och värme tack!

Imorgon och på söndag kommer det massa släktingar hit och ska gratta mig och mamma, sen måste jag hinna med att styrketräna också (och kanske unna mig en stund i solariumet) samt plugga lite så att jag slipper stressa med det till veckan... Blä. Jag skulle behöva några veckors lov till, jag.

Ensam hemma

Sitter och knarkar Mando Diaos nya album som jag fick av brorsan i födelsedagspresent, älskar't <3

Har vart ensam hemma nästan hela dan, hur gött som helst faktiskt. Var uppe och tränade två timmar imorse, sen drog jag hem och sov en timme, sen tog jag en promenad i det underbara vädret, käkade pannkakor och kollade på Semestersvenskar som mamma spelade in igår. Japp, jag är ganska bra på att sysselsätta mig själv hehe ^^

Ska snart dra till jobbet, känner mig inte alltför taggad. Skulle va jäkligt skönt att stanna hemma och bara glo på TV resten av kvällen, men men... Pengar är bra!

Igår var Malin och provjobbade på Dialon också, håller tummarna för att hon får jobbet =)

Försvinn ur mina drömmar, tack..?

Skönt att få sova ut imorse, det var ett tag sen nu. Men självklart sov jag jättekonstigt och drömde helt sjuka drömmar bara för det... Fick i alla fall några timmars mer sömn än vanligt = välbehövligt!

Har några timmar hemma nu att bara ta de lungt, sen ska jag iväg och jobba och sen iväg på träning direkt efter det. Måste fixa nåt att käka också, mamma är inte hemma. Gah, får bli kebab eller nåt tror jag ;P


Upptäckte att det var länge sen jag la ut bilder på bloggen, här får ni några inte alltförsnygga på mig när jag tränar, haha. Antionette som har tagit dem.


 

 


Godmorgon

Sitter och väntar på att Isabelle ska komma hit så vi kan planera inför Grease-numret vi ska ha på konståknings-uppvisningen den 12 mars. Hon och jag ska va Sandy och Danny och vår lilla grupp som vi tränar ska åka i bakgrunden, hehe. Det får ni inte missa :D

Funderar på om jag ska orka dra till gymmet en sväng sen, har slarvat jättemycket med styrketräningen de senaste två veckorna. Dock har jag ju träning varje dag nästa vecka, så jag kanske borde vila upp mig idag så att jag pallar med det? Jag vet inte... Nåt måste jag göra iaf, får se om jag åker till gymmet ikväll eller om jag tar en promenad istället.

Dagen efter

Min födelsedag igår var helt okej.
Förfest hos mig, typ hälften kom inte men det var mysigt ändå :P sen fick vi skjuts in till Nöjes, hann se lite av Bullet som tydligen var förband, och sen Backyard Babies. Ska jag va ärlig så minns jag faktiskt inte hur bra dom var, jag hade fått i mig liiiiite för mycket vin/cider innan >_< det var illa. Plus att det var massa killar i publiken som uppehöll mig med andra saker, heh.... Minns iaf att dom spelade Minus Celsius och Nomadic, låtarna jag helst ville höra :)

Imorse mådde jag inte så bra när jag vaknade. Lärde mig två saker av kvällen; att jag blir jävligt bakis av vin och att det inte är bra att dricka när man har huvudvärk.
Så jag har tillbringat dagen med att sova, käka pizza och glo på TV typ. O nu ska jag gå och lägga mig alldeles strax, så godnatt!

Förkyld + huvudvärk + mensvärk. Trevligt värre!

Skräll, säger jag bara. Ovanligt att jag blir sjuk lagom till lovet! Och så fyller jag år imorgon, faan.. Det har inte brytit ut helt än dock så jag tänker nog åka till skolan sen i alla fall och så måste jag jobba ikväll... Bara att hålla tummarna för att jag klarar mig igenom dagen och morgondagen utan att det hinner bryta ut, för jag tänker INTE missa Backyard Babies på Nöjes imorgon! Får knarka lite Ipren eller nått.

Trött som satan är jag också, drömde världens mardröm inatt så har sovit jättekonstigt. Plus att jag somnade alldeles för sent, pågrund av en viss person.... Gah.

Nu måste jag gå och göra mig iordning och försöka hinna plugga lite innan jag drar till skolan. Ciaaaao.

Ingen vila

Fick tränings-schemat för sportlovet idag, och jag kommer verkligen få ett sportlov bokstavligt talat! Har träning varenda dag utom söndag, ibland flera träningar om dan eftersom vi ska träna på uppvisningen också. Och så måste jag hinna jobba, gah. Ingen vila för mig inte =/

Efter studenten ska jag minsann ta några veckor där jag inte gör ETT SKIT. Ska inte söka nåt sommarjobb i år eftersom jag redan har mitt telefonförsäljarjobb och åker på bartenderkursen i augusti. Tycker att jag förtjänar det faktiskt.. :P

Nu ska jag ner och käka lite mellis innan jag drar till ishallen. Ciao!



Ännu en tråkhelg

Det blev visst en lugn Alla hjärtans dag, inget party som jag hoppats på (inte helt oväntat). Men men...
Mina små kusiner från Göteborg kom hit och hälsade på så jag kollade på Melodifestivalen med dom, det var faktiskt helt okej bidrag idag tyckte jag. Heat's låt var riktigt bra, tur att dom och Måns gick vidare till finalen.

Imorgon ska jag upp tidigt och träna barn. Sen ska jag fira kusin som fyller 20, träna, plugga och förbereda mig mentalt för den kommande veckan... Känns som om den kommer bli jobbig =/ Har iaf helgen att se fram emot denna gången, den LÄR bli bra eftersom jag fyller år och ska se Dregen på fredag xP wiho.

Nu blir det sängen. Natti!

Fredag den 13:e...

...är det idag, men särskilt olycksdrabbad har jag inte varit vad jag märkt. Igår däremot gick allt emot mig kändes det som, i alla fall på förmiddagen när jag var ensam hemma. På kvällen var det kommunfullmäktige och Webb-TV dags, tydligen fastnade jag på ett hörn i SVT:s kamera och var med i Värmlandsnytt :P ska gå in och kolla på webben sen om jag hittar klippet, hihi.

Ikväll blir det lungt. Slappa framför TV:n och typ... käka chips? Har inga hemma dock, får nog dra till affärn och köpa i så fall. Jobbigt värre.

Imorgon är det tidig träning som vanligt, o på kvällen hoppas jag på utgång. Måste hitta nån som är på bara, fan alla har ju skaffat pojkvän nu >_< bara för att jag är singel, typiskt!


Soft dag

Tänk om man kunde läsa folks tankar ibland alltså, vad enkelt det skulle va då.
Massa folk gör mig förvirrad just nu. Fast mest är det nog jag själv som gör mig förvirrad. Men ah...

Idag har jag bara en lektion och sen inget mer att göra på hela dan, förutom träning ikväll 21.30. Känns rätt gött... Dock borde jag verkligen försöka ringa någon och bestämma tid för intervju till reportaget vi ska skriva i textkommunikationen, men jag vet inte vem jag ska ta och jag hatar att bara ringa folk som jag inte känner sådär. Ett skäl till att jag nog inte kommer jobba med media i framtiden....
Aja.

På lördag är det Alla hjärtans dag och det är första gången på typ 5 år som jag är singel. Känns lite... jag vet inte. Konstigt. Några fler singlar som har lust att dra ut på kvällen kanske?

....

Fan, säger jag bara. Fan fan fan...



Tråk

Vilken ovärd helg...
Hade hoppats på lite party eftersom jag inte har tidig träning imorgon (söndag) för en gångs skull. Men bara för att jag kan så kan ingen annan =/ så typiskt... Får fortsätta att längta ihjäl mig till min födelsedag om knappt två veckor helt enkelt, för DÅ smäller det minsann ;P

Imorgon blir det massa plugg. Och kanske lite träning och kanske stan en sväng och umgås med Chris ^^
Får se vad som hinns med, jag ska sova jävligt länge också har jag planerat eftersom jag har en massa sömn att ta igen som vanligt...

En ledig kväll woho

Jag har fått IG på ett prov för första gången i mitt liv! Fick reda på det i engelskan idag, haha, blev inte så förvånad dock... Fattar typ ingenting av den kursen, men tydligen hade jag fått VG på en uppsats i alla fall så det vägde upp till ett G. Nu gäller det bara att få godkänt på nästa prov, annars är jag lite körd...

Har vart sjukt trött idag, även om jag hade lite sovmorgon. Skulle va på museét 10.30 för att se nån utställning om Förintelsen, det var rätt intressant. Sen gick jag på stan och käkade innan jag åkte till skolan för min engelskalektion, o nu är jag hemma. Fryser som en dåre och har ont i stortån, det var nån idiot som trampade på den med sin klack förut i trängseln vid busshållplatsen =/

Har isträning 21.30 ikväll men ja vetefan om jag orkar gå på den... Kan ju alltid skylla på min onda tå (a)
Känns konstigt att inte jobba, jag brukar alltid jobba onsdagkvällar. Men just nu får vi inte det eftersom heltidarna ockuperar platserna några veckor framåt... Rätt skönt ändå, även om min mars-lön kommer va kass.

Upptäckte förresten att Kicks har börjat ta in fler ekologiska grejer nu, bland annat produkter från Björk&Berries! Så nu vet alla vad ni kan ge mig i födelsedagspresent ;)

Söndag

Jag är stolt över mig själv, för en gångs skull har jag faktiskt pluggat när jag sagt att jag ska det. Gjort både historia, religion och textkommunikation denna helgen. Creds to me!

Nu sitter jag här och är totalförvirrad över Dialons intranät. Dom har gjort så att vi deltidare inte kan anmäla oss till passen på onsdagar och torsdagar :S det är ju jävligt bra för mig som bara KAN jobba onsdagar och torsdagar vissa veckor... Gah, får ringa imorgon och ta ett snack med dem!

Annars ska jag dra och träna snart, ska bli skönt! Mitt knä har gjort ont denna veckan, troligtvis pågrund av att jag fuskat med styrketräningen, jobbigt det där... Jag hoppas att det inte ska behöva va så resten av livet :S

RSS 2.0