Gott nytt år

Nu är vi hemma igen från Oman och åh vad mysigt vi haft det. :)  
 
Vi har; 
- solat och badat massor
- blivit dunderförkylda av AC:n (som vanligt) och legat inne och kollat på film en hel dag
- shoppat en hel dag, typ den enda då det var dåligt väder
- bott en natt i en supermysig bungalow 
- gått på 3Dbio i lyxvariant med justerbara fåtöljer och servitriser 
- legat på stranden på julafton
- ätit en helt galen god buffé sista kvällen på Crown Plaza hotel 
 
 
Imorgon åker vi vidare till Värmland och myser med min familj! 
Gott nytt år på er allihopa. 2013 tror och hoppas jag kommer bli ett grymt år! :) 

CIDESCO

Igår hade vi avslutning med diplomutdelning i skolan och sen middag med klassen. Jag klarade CIDESCO (internationella examen) också som jag gjorde i måndags. Var sååå himla nervös innan jag öppnade kuvertet, så det var en sån lättad att se att jag hade fått godkänt på både teorin och praktiska provet!
 
 
Jag har dock fortfarande inte riktigt landat och förstått att jag är helt klar nu...
Imorgon åker vi till Oman också och är där i tio dagar. Det ska, även om jag inte hunnit förbereda mig mentalt, i alla fall bli otroligt skönt att bara få komma iväg och smälta allting och ladda om batterierna igen! Kommer nog vara som en ny människa när vi kommer hem. :) 

Hudterapeut

Alla prov i skolan avklarade, kan alltså kalla mig själv för hudterapeut nu, wohooo! 
Nu är det bara att ladda om inför internationella examen som tas på måndag! 
 
Glad Lucia på er ♥

Sista veckan

Om en vecka är jag färdig hud- och spaterapeut (förhoppningsvis, om jag klarar alla prov men det tror jag;). Det känns jäkligt skönt faktiskt, det har varit ett roligt år men extremt jobbigt på slutet och nu börjar jag faktiskt bli rätt trött på att plugga... Ett år räcker gott för mig. Nu är jag supertaggad på att få komma ut och jobba istället! :) 
 
Julen får komma lite i skymundan i år, jag har varken tid eller lust att bry mig så mycket just nu och dessutom ska vi ju inte ens fira jul hemma, utan i Oman. Känns också helt sjukt att vi åker nästa vecka, har knappt hunnit tänka på det... Men guuud så skönt det ska bli!!  

Trafikkaos

Idag har det snöat tokmycket i Stockholm, och som vanligt; mycket snö på en gång = totalkaos i lokaltrafiken. 
När jag var påväg hem från skolan och kom till Mörby Centrum så var alla bussar därifrån inställda. Vad gör man? Mattias kunde inte hämta mig eftersom vi inte har några vinterdäck på bilen och väglaget var katastrof, så alternativen var att vänta i hundra timmar, ta en taxi eller gå nästan en mil...
 
Jag började gå hemåt i alla fall, tog en paus vid Coop i Enebyberg, funderade på om jag skulle ringa taxi eller inte, men bestämde mig tillslut för att gå den sista biten också. Totalt tog det mig nästan två timmar med pausen inräknad... Rätt sjukt att det tar sån tid att gå, när det inte ens tar tio minuter med bussen!
 
Nu har jag i alla fall tinat upp, och ska äta pizza snart. Om det är nån gång jag förtjänar pizza så är det efter den här dagen.. ;) 

RSS 2.0