Lördag

Hade det jättetrevligt igår, var ju först på dendär grekiska restaurangen (åt gyroskebab med pommes och tzatziki, öl, vin, kaffe och världens godaste cheescake på det typ!), sen tog vi en drink på Bishops bredvid och sen drog vi in till stan & Östermalm.

Idag ska jag bara ta det lungt, min lilla sambo är jättebakis haha, så ska nog slappa med Tacos framför Robinson-finalen ^^

Nu ska vi sätta på en film




Sluttampen

Sitter på jobbet nu o planerar att smita hem snart, känner mig ganska nöjd med dagen. 
Det har gått asbra hela denna veckan. :D

Ikväll ska jag ut med mina arbetskollegor i Sundbyberg och käka på grekisk restaurang, trevligt trevligt.
Resten av helgen vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske blir en sväng till IKEA och färgaffären, vi funderar på att måla om sovrummet hemma nämligen ^^ men eftersom vi sagt i två veckor nu att vi ska göra det så är det väl inte så säkert att det blir av hehe, det märks... Skulle dock gärna vilja hinna få iordning lite mer innan mina föräldrar kommer och hälsar på nästa helg, men.

Nuu ska jag boka in ett sista möte innan jag drar hem!



Soft

Dålig jag är som bara uppdaterar på helgerna typ, sorry. Hinner knappt under veckorna, eller jo, men jag orkar typ inte och sen är inte mitt vardagsliv sådär jättespännande heller..

Anyway... Har haft en rätt lugn helg, bara vart hemma med M, kollat på TV/film och druckit vin typ. Hade tänkt dra ut igår egentligen men sen råkade vi somna vid TV:n vid 16-tiden och vaknade inte förrän vid halv tio (?!)... Satte igång att göra mat som inte blev klar förrän klockan elva eller ngt och då kändes det inte så värt. Meen, det var rätt mysigt ändå ^^

Nu ska jag typ... fortsätta dricka julmust och vänta på att Mattias har spelat klart.



Sambo

Sjukt bra helg har jag haft.
Hämtade min älskling på Arlanda åp lördagmorgonen, åkte hem och myste resten av dagen. Helt underbart, när man längtat efter varann i tre veckor.
Sen igår var vi till Årsta och hämtade mina sista grejor, så nu bor jag här på heltid :) Fattar nog inte riktigt att vi faktiskt är sambos nu, men samtidigt känns det så naturligt. Kommer sakna mina tjejor lite såklart, men.

Sen var vi och storhandlade och åt middag hos Mattias pappa. Det var trevligt.
Och idag har jag jobbat.

Nu blir mat och sen en dusch på det tror jag,

 






Oohw!

Åh vilken bra dag det har varit :)
Orkar inte skriva så mycket om den haha för jag är trött och ska typ gå och lägga mig nu, men allt har bara flytit så jäkla bra och jag har pratat med/mött en massa söta människor. Fler såna dagar tack!

Nu är det snart bara 2 dagar kvar också, ooohw pirr i magen!


Godnatt



Kan det bli lördag nu?

4 dagar kvar, sjukt hur man kan längta efter någon såhär mycket.

Försöker fylla upp dagarna med saker så att de går fortare, igår solade jag och målade om min byrå (började lite i söndags men behövdes måla en gång till, från röd/gul till vit - mycketmycket bättre! synd att jag inte tog någon före-bild så kunde ni sett skillnaden och hur duktig jag är heheh), idag har jag tränat. Resten av dagarna ska jag, förutom att jobba, ägna åt att flytta saker och packa upp saker i lägenheten. Sola på torsdag och träna på fredag också, kanske. Det blir nog bra.

Känner att jag är helt inne i min egen värld för tillfället eftersom jag bara tänker på en enda sak (eller en enda person..) hela tiden, förlåt för det alla som eventuellt märkt av det. Blir nog bättre sen, om några dar eller en vecka eller så^^

Nu ska jag typ gå och borsta tänderna och lägga mig och läsa en stund innan det är dags att sova,
natti!


Förkyyld

Sitter i lägenheten i Täby nu med en kopp kaffe och mår sådär.
Vaknade för en timme sen och kunde inte andas genom näsan och hostade, börjar gå över lite nu när jag vaknat till känns det som, men tror det får bli en hemmakväll ikväll med så jag hinner bli frisk tills på måndag.

Igår tog jag ett varmt bad och låg framför TV:n och kollade på Let's dance med mig själv, tror det får bli ungefär samma visa idag fast med Robsinson istället^^ Ska se om jag orkar gå ner till pizzerian också och köpa lite mat.

Idag är det en vecka kvar, snartsnartsnart får jag kramas med mitt gos igen! <3



9 dagar kvar

Jag börjar få ont i halsen, fan. Vill INTE bli sjuk nu...

Igår fick jag äntligen tummen ur röven och gick och klippte mig, det blev bra. Syns inte jättestor skillnad, men fick bort mina extremt kluvna hårtoppar och klippte upp luggen lite.

Sen idag var jag och tränade efter jobbet, danceaeorobics igen. Det var kul. Men känner att jag kommer ha jävligt ont i ryggen och ena knät imorgon, jag måste komma igång och börja träna mer regelbundet nu. Sen jag flyttade till Stockholm har jag gått från hälsosam och vältränad till västa vraket känns det som, haha. Usch.

Imorgon är det fredag och jag har ingen aning om vad jag ska göra i helgen, det känns lite skönt faktiskt. Ska nog bara ta det lungt, kanske flytta lite mer grejer till Mattias och vara där och mysa med mig själv haha. Ne jag vet inte, det märks vad som händer^^

Nu ska jag typ gå och lägga mig och hoppas stenhårt på att min hals mår bra imorgon (jag kan ju inte jobba om jag har ont i halsen/tappar rösten eftersom jag sitter i telefon hela dagen, och det suger, typiskt att det alltid är min hals som fuckar när jag blir förkyld)






Trettondagen

Vaknade nu för en stund sen till en underbar, röd, ledig dag!
Det känns så lyxigt att vara ledig mitt i veckan. Nu har man iofs nyss varit ledig i två veckor, men ändå.

Har tänkt åka iväg en sväng snart till Mattias (och min :) lägenhet och lämna lite mer saker, kanske börja packa upp och försöka få iordning litegrann så att det i alla fall ser OK ut när han kommer hem. 10 dagar kvar...

Jag borde verkligen gå och klippa mig också, har fortfarande inte gjort det. Får åka förbi Liljeholmen påvägen hem och se om dom har öppet idag. Kanske kan hinna sola lite också. :)

Men nu ska jag göra mig iordning osv innan jag drar, ciao.



Rocks & Harry B

Omfg vilken kväll det blev igår. Jag hade tänkt va hemma och ta det lungt egentligen, men icke sa nicke, så blev det verkligen inte :P
Följde med Linda och Eleonor på en fest först, sen vidare till Rocks och Harry B. Kom hem vid fem imorse tror jag... Så jag har varit skittrött och seg hela dagen idag och inte gjort någonting i princip.

Imorgon börjar jag jobba igen efter drygt två veckors ledighet, känns både bra och dåligt. Skönt på ett sätt att komma igång igen iaf, få lite normal dygnsrytm igen och så kanske tiden går lite fortare när man har något att göra. 12 jävla dagar kvar tills Mattias kommer hem, det börjar bli jobbigt nu..






2010

Shit vilken konstig natt jag hade inatt.
Drömde att jag blev jagad av två mördare och hade en mördarkatt i huset som skulle äta upp min fågel.
Sen vaknade jag och kollade på klockan på mobilen, blev lite skraj när jag såg datumet som den hade ställt om till; 7 mars 2038. Har för mig att jag läste nånting om att alla datorer skulle krascha och blabla år 2038 nämligen, men jag vet inte, haha det var konstigt...

Hade i alla fall en väldigt trevlig kväll igår, kändes verkligen som rätt beslut att åka till Stockholm. Vi drog på fest i Mälarhöjden jag Linda och Eleonor, hade egentligen planerat att dra vidare efter den men blev kvar hela kvällen istället, sen tog vi taxi hem och det var en rätt underhållande resa haha.

Nu ska vi typ snart kolla film och äta chips/ostbågar hela kvällen tror jag, like it.



RSS 2.0