It's time for Africa

Jag fick visst jobba onsdagen och torsdagen på mässan också, hade missuppfattat tiderna lite haha. Men det var skönt, dubbelt så mycket lön ju!

Idag vaknade jag tyvärr och hade jättejätteont i halsen och täppt näsa, känns inte alls kul när vi ska åka imorgon.. Får knarka strepsils och dricka massor av te med honung så kanske det går över liiiite tills vi drar. Jobbigt nog är det ju en hel del att fixa idag, förutom att packa ska vi åka iväg och köpa lite grejer vi behöver till resan och lämna katten hos Mattias pappa. Usch vad jag inte vill lämna henne egentligen, men sånt är livet. Hon får det säkert bra där i alla fall.

Får se om jag bloggar lite från mobilen eller någon dator i Tunisien, annars hörs vi om lite drygt en vecka!



Bad day, men jag är glad ändå ^^

Jag kunde inte hitta några skor som passade imorse och förvirrad av stress två minuter innan bussen skulle gå tog jag på mig ett par pumps med klack som jag inte är van vid att gå i - det var nog det dummaste jag gjort någonsin. Hade så ont i fötterna när jag kom hem att jag grät, haha!

Har stått upp hela dagen och gjort i princip ingenting... Vi var 18 pers som skulle hjälpa till vid ett symposium på mässan, när det behövdes typ två. Jag fattar inte hur de tänker ibland när de delar ut jobb till folk. Men men.. Bortsett från att man förstör fötterna så är det rätt lättförtjänta pengar i alla fall. Fast jag hoppas att morgondagen blir liiite roligare än såhär.

Hade i alla fall två intressanta mail i inkorgen idag när jag kom hem. Det ena handlade om ett jobb (som vi håller lite hemligt än så länge..) och det andra handlade om mina nya glasögon som tydligen är postade och ska komma hem inom 1-2 dagar :) Trodde inte att jag skulle hinna få dem innan Tunisien, men Favoptic imponerade visst igen. Kan verkligen rekommendera dem om man är sugen på ett par nya bågar - man får låna hem sex par gratis (flera gånger om man vill), det är billigt och de är otroligt snabba med leveranserna. Det var även dem jag var på synundersökning hos förra veckan, och den optikern jag var hos var i alla fall duktig och väldigt noggrann.

Nu ska jag dricka lite te, mysa ner mig framför TV:n och vänta på att min kära sambo kommer hem från repet :)



Detdär med politik

Idag är det val, fast jag röstade redan i torsdags.
Hade rätt svårt att bestämma mig, det finns ju så j*kla många partier att välja mellan... Och de flesta har både något som är bra och något som är dåligt, och man blir inte direkt klokare av att kolla på sjuhundra debatter på TV:n heller - det rör bara till det ännu mer i huvudet tycker jag. Menmen, hursomhelst ska det faktiskt bli lite spännande att se vilka som vinner, det är nog första gången någonsin jag tycker det. Har med åldern att göra kanske?... Eller så beror det bara på att det är första gången jag får vara med och rösta :P

Funderar t.o.m på om jag ska kolla på Valvakan ikväll, fast jag ska upp typ kl 05.30 imorgon bitti. Det är dags för jobb på mässan igen nämligen, ska hjälpa till i någon monter/servering imorgon och sen vara med på ett symposium/föreläsning på tisdag tydligen. Det blir nog bra!


Och nu är det bara 6 dagar kvar tills vi drar, wiiie...!



Hår

Ja jag hatar att ta bilder på mig själv, men såhär blev håret i alla fall!
Det blev ganska mörkt (inte direkt guldbrun som det stod på förpackningen utan mer rödbrun) så jag känner mig jäkligt blek i hyn nu - men det löser sig ju snart eftersom vi drar till Tunisien om drygt en vecka! :) håret bleks lite och hyn blir lite mörkare = perfecto!





Längtar förövrigt så att jag dör snart.



Nya bågar och ny hårfärg

Den här veckan har jag i princip ingenting planerat än så länge.
Det är nackdelen med att vara extraanställd, att man tror att man har hur mycket tid som helst och sen plötsligt kan det dyka upp en massa massa jobb med väldigt kort varsel. Men men!

Igår var jag på synundersökning, har tänkt beställa nya bågar nämligen och eftersom man behöver recept till det och det var ett tag sen jag undersökte mig sist så passade jag på. Synen hade dock inte förändrats ett dugg utan jag låg på samma värden som tidigare vilket var lite skönt ^^ Nu återstår bara det svåra - att välja ut ett par snygga glasögon som man trivs med!

Passade även på att ta en tur på stan igår och inhandla b.la. brun hårfärg. Har accepterat nu att jag inte kommer bli blond på riktigt igen och är sååå trött på att färga den där jävla utväxten titt som tätt, så ikväll blir jag nog brunett! Tog en guldig ljusbrun färg till att börja med, hoppas det blir bra. Lägger kanske upp en bild imorgon på resultatet.. ;)




Helgjobb

Nu är det helg, men för mig innebär det jobba!
Var på Täby Park klockan 08.00 idag, det tog emot lite att gå upp så tidigt på en lördag (jag saknar verkligen inte konståkningsträningarna som brukade vara 08.30 på lördagar!). Det var inte så jättemycket att göra på jobbet dock, så fick sluta tidigare. Skönt! Imorgon blir det nog värre, de ska ha en stor brunch (stavas det så?) för typ 200 pers. Börjar klockan 8 då också, wihoooo... så det blir en lugn kväll ikväll (med), Mattias är borta också så jag får väl passa på att roa mig med nån romantisk komedi :P

Nu ska vi snart ut och springa/gå/gymma (har inte riktigt bestämt oss än för vad) och sen äta våfflor tror jag innan han åker.




Mmm

Jag fick VG i Naturkunskap B-kursen (och ja min lärare är sjukt snabb på att rätta saker, creds!).
Provet gick inget vidare men eftersom jag hade fått bra betyg på alla inlämningar och tydligen skrivit ett väldigt bra fördjupningsarbete så övervägde det... Thanks God att jag kan skriva, det har räddat mig många gånger.

Jobbet idag gick väldigt bra också, börjar komma in i allt nu och se vad som ska göras osv, och det känns riktigt skönt. Fick sluta en timme tidigare också :) Imorgon är jag ledig, ska in till stan en sväng och b.la träffa Linda. Ska försöka att inte kolla för mycket på alla saker som jag skulle vilja köpa...



Inget mer plugg på ett tag, bara jobb!

Naturkunskapsprovet är avklarat, känns skönt även om det kanske inte gick så bra som jag hoppats på... Det var svårt! Men men känns som om resultatet kan bli vadsomhelst så nu är det bara att vänta.. Oavsett om jag inte får något VG eller MVG och som höjer mitt snittbetyg (som jag iofs egentligen skulle behöva) så har jag åtminstone behörighet till dom utbildningarna jag vill söka.

Efter provet igår mötte jag upp Susanne för att gå på bio - PUSS, såg vi. Den var bra faktiskt! Riktigt rolig emellanåt och mysig sådär som svenska filmer brukar vara enligt mig.. :)

Idag har jag jobbat på Täby Park, ska jobba imorgon också, det är jättemycket att göra denna veckan. Det gillar jag, då går tiden fort också! Man hinner typ inte titta på klockan ens medan man jobbar. :P



Vincci Lella Baya Thalasso

Resan till Tunisien är nu bokad, 25 september åker vi!! :) <3







Hellre fattig och lycklig än rik och olycklig

Fyfan vad det suger att inte ha några pengar, speciellt nu när det börjar bli höst och man vill köpa mysiga höstkläder och andra saker att skämma bort sig med... Men jag får väl se det som att jag åtminstone har två roliga extrajobb och mycket fritid - och jag mår mycket hellre bra och är fattig ett tag än går tillbaks till mitt helt värdelösa heltidsjobb som gav pengar så det räckte och blev över men fick mig att tappa lusten till allt.

Idag har jag jobbat på Täby Park Hotel 07.30-14.00. Det är lite pengar i alla fall, ska jobba på onsdag också och sen hela nästa helg. Sen är det mässa igen 20-24 september. :)

I helgen vet jag inte vad som händer, blir nog lungt. Skönt!



Död fisk

Jag är sjuuuukt jävla trött efter fyra dagars jobb på mässan. Har aldrig haft så ont i fötterna i hela mitt liv tror jag!
Jag och en tjej till fick stå i en monter och sköta serveringen av kaffe, juice, läsk m.m, det var helt okej eller ganska roligt faktiskt om man bortser från smärtan av att stå upp åtta timmar per dag. Man fick i alla fall träffa folk från världens alla hörn typ, de vi jobbade för kom från Belgien de flesta och pratade franska. Ångrar nu att jag inte följde upp franskan på gymnasiet, blev sugen nu igen på att ta några kurser! Hade varit perfekt nu också med tanke på att det troligtvis bär av till Tunisen i slutet på september. :)

Jaja, har hur mycket som helst att göra nu eftersom jag inte orkat göra något annat än att jobba och sova de senaste dagarna.. Har en inlämning kvar och sen är det slutprov på tisdag som jag måste plugga till. Tänk att kursen snart är slut, vad fem veckor har gått fort!



RSS 2.0