Positivt tänkande

Jag har varit på sjukt bra humör hela dagen! Det är helt otroligt faktiskt med tanke på att
1) det är måndag, värsta dagen på veckan
2) jag sov 4 timmar inatt
3) jag praktiserade (jobbade och slet) mellan klockan 8 och 15

Men praktiken känns jättebra verkligen, jag hade saker att göra hela dagen och det var superkul. Plus att man fick gratis mat och kaffe ^^ Nu ångrar jag inte längre att jag tog två veckors praktik när jag egentligen bara behövde en... Det känns som om jag kommer lära mig hur mycket som helst dom här veckorna (har redan lärt mig en jättemycket!) och det är nog väldigt nyttigt med lite erfarenhet från restaurangbranchen innan jag går bartenderkursen. Har jag riktigt tur så kanske jag lyckas flirta till mig ett sommarjobb där också... det vore verkligen inte fel.

Morgondagen ser ut att bli lite jobbigare däremot, praktiserar samma tider som idag men sen ska jag jobba på kvällen efter det =/ kommer va död när jag kommer hem. Samma sak på onsdag. Men sånt är livet, jag har faktiskt valt det själv. Och om dom här två veckorna blir asjobbiga så kommer jag uppskatta påsklovet desto mer sen, right? :) Det gäller att se positivt på saker & ting.

Söndagstips

Jag gillar faktiskt söndagar, till skillnad mot vad alla andra verkar göra. Visst, man kan ha lite ångest ibland inför den kommande veckan, men hey man är ju ledig hela dan och det är ju hur gött som helst! Sen klagar folk på att det inte finns nåt att göra, men hallå? Vissa affärer har öppet åtminstone några timmar om man vill shoppa, annars kan man ta en promenad eller träna, slappa framför TV:n, sätta på en film, sitta vid datorn, baka, umgås med folk, ha lite SPA och ta hand om sig själv, gå på bio, mysa med pojk/flickvännen om man har nån... Finns hur mycket som helst :)

Själv har jag spenderat söndagen med att kolla på konståkning, gått en promenad med mamma och suttit här. Det duger gott och väl för mig. Ska nog spendera resterande tid framför TV:n tror jag, med lite godis kanske, hihi.

Imorgon börjar min praktik på Mat&Muffins, spännande!

Ja herregud

Vet inte vad jag ska säga om kvällen igår riktigt...
Det slutade med att jag, efter att ha tappat bort Therese och co, dissade Arena och drog till Score istället. Sen tillbaks till Arena och sen till Score igen, hehe.. Det är så typiskt mig att springa runt själv halva kvällen. Träffade iaf massa roligt folk och hade rätt kul mestadels av tiden. Sen gjorde jag förmodligen bort mig en hel del och så lyckades jag missa Starpilots. Plus att det hände en del mindre roliga grejer på slutet, men men... Det var värt iaf.

Mår förvånansvärt bra idag också, trodde att jag skulle va hur sjuk som helst med tanke på min förkylning och att jag var smart nog att springa runt utomhus i bara linne igår. Men förkylningen är faktiskt mycket bättre idag, det är bara huvudet som gör lite ont.

Resten av dagen ska jag bara ta det lungt. Sen är det ju Earth Hour 20.30, då man ska släcka ner allt. Jag vet inte om man ska stänga av TV:n så egentligen, det tänker jag inte göra eftersom det är mitt i Robinson, men släcka alla lampor kan man ju göra iaf. För miljöns skull^^

Jävla snö & jävla förkylningsvirus



Såhär såg det ut utanför mitt fönster när jag vaknade imorse...
Deprimerande ju, kan våren inte komma på riktigt nu? Snälla?

Poweryogan igår var uppenbarligen inte så bra för min förkylning heller, den är ännu värre idag. Jävla skit. Får se om jag drar ut ikväll eller inte, vill så gärna men det kanske inte är värt om man går och snorar och nyser hela tiden :( Alkohol och förkylningsvirus är väl inte den bästa kombinationen heller, kanske...

Förkyld

Ingen skola idag = sovmorgon = jäkligt skönt!
Dock är jag fortfarande förkyld, det suger. Blir bara värre för varje dag =/
Tänker ändå dra in till stan sen, sola och gå på poweryoga med Linda.

Egentligen skulle vi ju gått på bio ikväll med rörlig bild-gruppen, men Ola ringde för en stund sen och sa att de flyttat det till nästa torsdag. Gah, besvikelse! Har längtat i evigheter efter att få se dendär filmen nu.

Imorgon är det fredag, och vare sig jag är dyngförkyld eller inte så ska jag ut! Sett fram emot det hela veckan, så ;P
Har fortfarande inte hittat min kamera som försvann sist jag var ute, det känns inte bra. Den får bara inte vara borta...


Ja ni

Ännu en jobbig dag. Kom till skolan 08.30 och blev påmind om att vi inte hade nån natur efter historian, och eftersom jag inte skulle va med på idrotten efter håltimmen så var det rätt ovärt för mig att gå dit.. för en lektion liksom. Och ett prov på eftermiddagen. Skulle jobba hela kvällen sen också så det hade vart jäääkligt gött att få sova på morgonen, men men. Så är det ibland.

Positiva saker med dagen var iaf att få religionsprovet avklarat (även om det gick sådär..) och att jag hittade världens snyggaste skinnjacka. Sen var det faktiskt riktigt god mat i skolan för en gångs skull, och så fick vi reda på att rörlig bild-gruppen troligtvis ska på bio på torsdag! Män som hatar kvinnor blir det, wie :D

Imorgon är det projektarbete, utvecklingssamtal och jobb som står på listan. Eventuellt en tur förbi Mat&Muffins också och prata tider inför praktiken. 

Nu ska jag nog ta och sova så att jag orkar upp. Ska kolla busstider först bara, SUCK för att jag inte har nån bil denna veckan alltså!


Orka...

Alltså jag hatar verkligen måndagar...
Somnade jättesent inatt, och vaknade av att min mobil ringde klockan 05.23. Trodde det var alarmet (i själva verket var det nån galen telefonförsäljare, upptäckte jag senare), så jag klickade på snooze, somnade om typ direkt, drömde mardrömmar om min mentor (haha!) och vaknade med ett ryck 06.20 och trodde att jag försovit mig. Det hade jag ju inte, men kunde inte direkt somna om när jag visste att alarmet skulle ringa (på riktigt) om typ en kvart...

Gick i skolan från 08.20 till 15.30, bara massa jobbiga lektioner hela dan. Tur att vi fick sluta tidigare från psykologin iaf. Hade huvudvärk när jag gick därifrån, men kände att jag var tvungen att träna lite ändå (träningsnarkoman?), så gick till gymmet och körde en liten stund innan jag drog hem. Huvet kändes faktiskt lite bättre efteråt, men nu är det värre igen. Fan att det alltid ska va nåt - först magen, sen halsen och nu huvudet. Och så har jag religionsprov imorgon som jag måste plugga till. ORKA! :(

Min stackars hals..

Jag har fått en del gjort denna söndag, trots att jag haft ont i halsen som fan..
Började med att städa rummet och fågelburen, sen hade jag tänkt träna egentligen men tog en promenad istället för att skona min hals, pluggade religion och sen kollade jag på Saving Private Ryan i hopp om att få lite mer kunskap om Andra världskriget som vi läser om i historian just nu. Filmen var riktigt bra faktiskt, mest tack vare Tom Hanks - min favoritskådespelare lätt. Hade jag vart regissören så hade jag lagt upp filmen på ett helt annat sätt dock..^^

Gjorde slingor på mamma också, tror hon sköljer ur färgen just nu så det återstår att se om det blev bra eller inte:P
Resten av kvällen blir slapp, ska väl glo på Herren på täppan tror jag och sen sova och hoppas på att halsen mår bättre imorgon. Måndagar är nog så jävliga även om man är frisk...

Pusspuss

Lördag

Vaknade imorse av att jag lyckades knäcka till hela nacken och axeln. Trevligt.. Det märks att jag inte är van vad att boxas alltså. Men det var skitkul igår verkligen, instruktören på det passet är grym. Så är han typ 25 år och rätt söt också... (A) Hehe, synd bara att det är på onsdagar och fredagar när jag oftast inte kan =/

Idag har jag vart på Bergvik en sväng med mamma, köpte inget dock eftersom jag inte har några pengar. Men kikade lite på jackor och solglasögon som ska inhandlas direkt jag fått min lön.
Sen har jag pluggat lite och bakat chokladcupcakes. Som faktiskt blev ätbara och till och med riktigt goda, det ni :P

Ikväll kommer jag sitta klistrad framför Robinson ^^



Jag, blivande dokusåpastjärna?

Ledig från skolan idag med, men idag var det ingen sol ute tyvärr :/
Gött att få sova ut iaf!

Ska iväg och träna kickboxning snart, ska bli kul. Ska försöka börja köra det lite mer nu när konståkningen är slut :) Det, löpning och styrketräning, så är man i grym form till sommarn sen ;P

Vad händer i helgen då tro?
Blir nog rätt lungt gissar jag, ingen utgång iaf eftersom jag är rätt fattig för tillfället.. Pappa har dragit till Norge igen också, så det blir väl att va hemma och hålla mamma sällskap kanske :P imorgon är premiären av Robinson också, har längtat i evigheter efter det nu så det måste jag se! Om jag skulle få för mig att va med i en dokusåpa nån gång så skulle det lätt bli den ;D kanske borde söka till nästa säsong nu så jag har nått att göra i höst/vinter när jag förmodligen är arbetslös haha.. Det verkar ju va ett bra sätt att bli känd på och automatiskt få jobb inom TV&radio iaf.



Här får ni lite bilder från uppvisningen 12 mars, i brist på annat ^^

 

 

Pank men glad ändå!

Underbart väder ute idag med, älskar't! Och ingen skola idag heller :D

Var in till stan en sväng förut och köpte en vit klänning som jag sett ut och som jag ska ha på studenten. Hur söt som helst är den :) Och igår köpte jag nya skor. Är nästan pank nu bara för det, men lönen kommer ju nästa vecka iaf som tur är.
Sen har jag suttit ute i solen och pluggat lite, ska nog sätta mig ute en stund igen nu innan det blir PA-möte över MSN med Linda&Eleonor. Måste ringa Isabelle också, vi har fått en extra träningstid i Vålberg ikväll. Dock strejkar min mage lite fortfarande, men jag får stå ut med det... Vill gärna va med på träningen, så. :)

Vår!

Vad underbart att vakna av sig själv, helt utvilad klockan halv nio när man har sovmorgon till 13.40 ^^ Inte ofta det händer. Var så pigg och glad över vårvädret att jag t.o.m stack ut och sprang i en halvtimme, så jäkla skönt.

Snart ska vi ha msn-möte om projektet jag Linda och Eleonor, Linda är sjuk så vi kan inte va i skolan och jobba...
Måste dock till skolan ändå sen eftersom jag har engelskalektion. Sen ska jag jobba ikväll, blöh. Blir nog en sväng förbi Stadium innan och köpa skor också, mina sneakers är helt utslitna så det behövs verkligen.

Hoppas att solen och värmen stannar nu, vill inte ha mer vinter utan vårvårvår! Fast helst kan det ju bli sommar direkt tycker jag.

Stressmage?

Jag har nog aldrig vart så trött som jag var när alarmet ringde imorse. Orkade knappt lyfta på armen för att stänga av det ens. Sen hade jag ont i magen också, samma värk/orolighet som jag hade en kväll förra veckan... Tror det beror på stress. Pappa och farfar är tydligen också känsliga mot sånt, så det är väl nåt jag ärvt säkert.

Slutade med att jag snoozade i en timme, sen gick jag upp för att jag kände att jag var tvungen att vara med på projektmötet klockan 10. Så masade mig iväg till skolan, men när jag väl kommer dit så visar det sig att det är inställt. KUL! Så jävla typiskt. Sjukanmälde mig och drog hem igen, gjorde varm choklad och la mig i soffan. Sen kom pappa hem från Norge helt plöstligt, tydligen hade dom inget jobb där denna veckan. Trevligt med lite sällskap iaf.

Nu känns magen en aning bättre, så ska gå ner och försöka få i mig lite mat snart. Sen blire väl att va hemma och ta det lungt resten av dan, kanske va duktig och plugga lite.




Min varma choklad
Ta mjölk och några bitar mörk choklad och värm tillsammans i en kopp i mikron.
Rör om med en sked, toppa med grädde och lite kanel. Mums!!


Fredag 13

Gårdagen började jättebra. Sen gick det utför resten av kvällen kändes det som...
Först blev jag ensam kvar på Nöjes när dom andra drog hem, sen visade det sig att Linda hade min plånbok i sin väska (när jag ringde och hon satt i bilen därifrån), och sen när jag väl fick tillbaks plånboken så låg inte min garderobslapp kvar. Så det slutade med att mina grejor blev kvar på Nöjes över natten, och jag hamnade nån annanstans..... Allt löste sig i alla fall tillslut, som tur var. Får skylla på att det var fredag den 13:e igår :P

Idag ska jag bara ta det lungt. Är inte bakis denna gången i alla fall, så det är skönt. Däremot är mitt knä helt blått och ömt efter att ha slagit i det några gånger igår, jag undrar hur de tänkte när dom byggde det där jävla dansgolvet på Nöjes alltså... Livsfarligt ju.


Och du ska veta att det gör jävligt ont i mig med, varenda gång. Men det blir i alla fall lite lättare om man låtsas att inte bry sig... Tillslut lyckas man lura sig själv såpass mycket att det inte gör lika ont längre. Jag vet att du klarar dig utan mig, kan jag så kan du. Det handlar bara om att bestämma sig. 

Let's get this party started

Nu är uppvisningen och hela konståkningssäsongen avklarad. Känns väldigt skönt, men sorgligt samtidigt. Jag vet ju inte om jag är kvar nästa säsong, det kanske var sista gången jag åkte igår :O kommer väl tillbaks nån gång säkert, men ändå... Jag har verkligen ingen aning om vart jag befinner mig i höst - om jag blir kvar på Mallorca, reser nån annanstans i världen eller om jag är hemma. Det återstår att se helt enkelt  ^^

Ikväll är det dags för studentfesten på Nöjesfabriken, ska bli grymt kul. Är lika övertaggad som alla andra verkar vara :P
Efter att ha rotat igenom hela garderoben och inte hittat nåt kul att ha på mig bestämde jag mig för att ha klänningen från nyår, blev mäkta förvånad över att jag fick på mig den så lätt. Sist jag försökte tog det evigheter att få den över huvudet, så jag måste gått ner i vikt. Men jag klagar inte! ;P

Nu ska jag snart hjälpa pappa och brorsan att laga mat, sen bär det iväg till Linda på förfest.
Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran också den här gången :)

Glad Madde

Wie, jag har fixat praktikplats! Fan vad skönt det känns, nu behöver jag inte gå och oroa mig för det längre.
Ska vara på Mat&Muffins i två veckor, blir säkert nice :) Bra mycket bättre än att göra nåt projekt i skolan iaf.

Slutade typ 2 timmar tidigare från skolan idag också, vilken underbar dag. Lala...
Har ett par timmar hemma nu att göra ingenting (eller ok, måste skriva lite psykologi och laga mat) innan jag drar till ishallen ^^


White lies

Upptäckte ett nytt band igår: White Lies. Helt grymma, och dom kommer till Hultsfred! Lycka.
(tyvärr är jag så oteknisk att jag fortfarande inte fattat hur man lägger in youtube-klipp på bloggen, annars hade jag gjort det... :P)

Annars har jag jobbat idag. Det gick väl hyfsat. Drog in några hundralappar i alla fall, som ska föras över till sparkontot imorgon. Jag sparar som en idiot nu...

Imorgon börjar ännu en helvetesvecka, som jag dock tror (och hoppas!) kommer gå väldigt fort. Har träningar och genrep måndag tisdag onsdag och på torsdag är det uppvisning. Och sen är det helg igen :D Måste fixa praktikplats denna veckan också, ska ta mig i kragen och ringa imorgon tänkte jag.

Nu ska jag typ gå och lägga mig. Godnatt!



Fan för dig

Jag hatar att du får mig att känna såhär.

Ibland

Jag tycker det är rätt skönt att va singel och trivs som det just nu, men det finns vissa stunder som man verkligenverkligen saknar att ha pojkvän.. Som när man får lust att dra på bio eller bara ha myskväll med film och chips, och alla kompisar är upptagna eller befinner sig långt bort. Det suger lite.

Får se vad som hände ikväll, om jag lyckas hitta nån att dra på bio med eller gå ut och ta en öl eller nåt. Annars blir det hemmakväll framför TV:n med godis typ, det duger det med. Ska ändå jobba imorgon, så.

Nästa helg är det studentfest på Nöjes i alla fall, det blir nice! :)


Knasig dröm :D

HELGHELGHELG! Fan vad gütt
Dock började den väl inte så överdrivet bra kanske, sitter här själv nu, dyngtrött med en igentäppt näsa. Men ändå...

Drömde en så jävla skum dröm inatt, haha.
Jag var jättefull (hur man nu kan vara det i en dröm) och var på nån fest som jag tror min kusin hade (eller så var det en kompis, det varierade lite tror jag eller så har jag väldigt svårt att skilja på personer i drömmar:P). Helt plötsligt fick jag för mig att jag skulle flytta på en bil som stod parkerad i en nedförsbacke. Det slutade med att jag först skrapade upp ena sidan på en annan bil och sen for rakt ner i älven, så att en massa folk fick hjälpas åt att hämta upp mig. Sen satt jag med en filt ute på gatan med en drös människor runt omkring mig (min familj bl.a) och funderade på om det var någon person från festen kvar. Och som om min kusin (eller kompis eller vad det nu var) kunde läsa mina tankar, så sa hon "X är kvar där inne". Jag tänkte "yes!" för det var det jag hade hoppats på, så jag gick in i huset och typ hånglade upp honom och gjorde lite, hmm, barnförbjudna grejer... Och sen såg jag framför mig hur vi åldrades ihop och blev alldeles skrynkliga och fula, haha.

Personen "X" var alltså någon som jag tycker väldigt mycket om, så jag undrar vad fan den här drömmen betyder. Enligt mitt drömlexikon jag har hemma så betyder typ allt som händer i drömmar motsatsen (vilket innebär att jag ska skita i honom eftersom det aldrig kommer bli nåt mellan oss ändå), men jag vet inte... Tar det med en klackspark, fick i alla fall vakna med ett leende på läpparna för en gångs skull haha.

Nu ska jag ner till TV:n en sväng igen innan jag går och lägger mig :)

Snart är det över

Puh, nu har jag nästan tagit mig igenom denhär helvetesveckan. Har en jobbig dag kvar imorgon också, men SEN ÄR DET HELG och jag ska inte göra ett skit tror jag :P vet bara att jag ska jobba på söndagen.

Idag var det skola och sen sykväll med konståkningen. Har suttit och sytt byxor i tre timmar typ, roligt värre... Det är inte lite jobb vi lägger ner på den här våruppvisningen, så se till att kom dit nu små barn!



Sommarjobb?

Idag skulle vi egentligen haft en heldag på Karlstad Universitet, men skippade det eftersom jag inte tänker läsa vidare direkt ändå, och så behöver vi jobba med projektarbetet. Så ska dra och hämta upp Linda om en stund och så ska vi till Eleonor sen.

Ikväll blir det jobba, måste hitta ersättare till nästa vecka också eftersom jag inte kan jobba då... Har ju uppvisning på torsdag och en massa träningar och genrep inför det resten av veckan. Det suger lite, går miste om en massa pengar bara för det >_<
Har jag tur får jag lönen från Hammarö KK denna månaden i alla fall så det täcker upp!

Jag funderar på om jag borde söka sommarjobb...
Jag har ju ett jobb redan, men jag vetefan om jag orkar jobba som telefonförsäljare ända till augusti. SÅ rockigt är det faktiskt inte, men det är ju svårt att få nåt annat. Är lite sent ute nu också, men ska nog kika runt lite iaf, det skadar ju inte :)

Såg att filmerna från Vårruset förra året som jag och Linda har gjort ligger på IF Götas hemisda nu också. Gå in och kika vetja!
http://www.ifgota.se/arr.jsp#

Pusss

Ångest

Sista dagen på lovet idag, usch.
Jag har ångest nu för en massa saker som måste fixas denna veckan, kunde inte sova inatt för att jag låg och tänkte för mycket... Hatar sånt. Egentligen är det bara små petitesser också, det är det värsta. Om jag inte hade varit så feg och dum i huvet osv så hade det redan varit fixat. Aja...

Gick upp vid 10 imorse och kollade på Efter Tio med Malou. Tycker det är mysigt att käka frukost och kolla på det när man är ledig, idag var Peter Haber där som gäst och berättade om sin scenskräck. Det är skönt att höra sånt ibland, att t.o.m. stora skådespelare tycker det är jobbigt att gå upp på en scen och prata inför en massa folk. Då känner man sig inte riiiktigt lika ynklig och onormal längre...

Sen drog jag till Bergvik en sväng och kollade efter grejer till uppvisningen, fick tag på en av sakerna jag skulle ha men hittade inget av det andra så det får bli en sväng på stan i veckan.
Kom hem för en timme sen eller nåt, käkade lite mat och nu sitter jag här med en tekopp och ska försöka skriva klart religionen, så har jag åtminstone fått en jobbig sak ur världen sen.

Wie

Nu är Hultsfred-biljetten kirrad! :D känns gött, sommaren 2009 kommer bli så grym, alla skriver nu att dom längtar till sommaren och jag kan ju inte annat än att hålla med. Först studenten och allt vad det innebär, sen Hultsfred, kanske Arvika och Bartenderkursen på Mallorca! Wie.

Sen fick jag mer presentkort på BM's Hud&spa idag av resten av släkten som inte var här igår, så nu har jag massa pengar att unna mig saker för. Funderar på en "Topp till tå-behandling" som innefattar en helkroppsmassage och en ansiktsbehandling, mmmmm...

Men nu blir det gymmet strax! Måste börja jobba nu inför beach 2009 ;)

RSS 2.0