Varm nyponsoppa med glass...

...unnade jag mig själv idag, då jag inte kände mig riktigt helt hundra i kroppen.
Det var väldigt länge sedan jag åt det, typ på dagis eller på fritids senast. Jag tyckte inte speciellt mycket om det då heller så jag har ingen aning om varför jag fick ett sånt sug efter det - men det både värmde och smakade väldigt gott i alla fall! Känner mig dock fortfarande lite småhängig.. hoppas jag inte blir sjuk på riktigt!

Ska strax sätta mig i soffan nu (igen) och se på Solsidan, dricka te och kanske knapra lite av mitt hembakta knäckebröd som jag gjorde för några dagar sen. :)


Friiiiiday

Så vart det fredag och helg igen.
Veckan som gått hittills har väl bestått av ungefär det som veckorna brukar bestå av för mig just nu - mestadels plugg och träning. Har även hunnit förbi optikern och kollat synen igen, den hade tydligen inte förändrats något den här gången heller. Jag tror varenda gång jag går dit att den har blivit sämre, men icke... Och det är ju bra!

Har även unnat mig själv lite födelsedagspresenter (när man är "vuxen" och inte har någon släkt i närheten som kommer med paket längre så får man faktiskt göra det), skickade dels efter två härliga teer från tefrossa.se och sen ett par rea-böcker från Bokus. :)



Denna fredagskväll blir nog ganska lugn, precis som de flesta fredagskvällarna på sistone, för imorgon är det dags för mig att jobba igen. Wie.


21

Det slutade med att jag fick fira hela min födelsedag på jobbet, 11.00-22.00.
Blev tillfrågad i lördags om jag kunde jobba på söndagen också, och jag tänkte att jaaaah fan, jag ska ju inte göra något speciellt ändå och lite extra pengar skadar verkligen inte just nu. :)

Jag och Mattias hade ett litet eget "kalas" i fredags med god mat, vin m.m. Fick av honom i present en Björn Axén straight and curl (platt- och locktång i ett). Sen kom det även ett blomsterbud i fredags från mamma och pappa, med en jättefin blomma och en liten chokladask :)





Nu ska jag snart iväg och träna lite har jag tänkt, blir inget pass idag utan kör i gymmet.


Hundratrettiosjutusen

Inatt drömde jag att jag tappade glas på en kollega på jobbet så att hon började blöda, och jag fick hundratrettiosjutusen kronor i böter. Haha, undrar vad det kan betyda? Eftersom jag vet att drömmar ofta betyder det motsatta (och för att vara lite positiv) så tolkar jag det som att min ekonomi kommer gå uppåt ^^ vi kan ju hoppas att det är så i alla fall!

Idag är det torsdag och under veckan som gått hittills har jag fått mycket gjort tycker jag - jag har pluggat, städat lägenheten (med lite hjälp av sambo), tvättat (eller ja jag håller på just nu), varit på badhuset och varit på gymmet tre gånger. Imorgon blir det bara en slappardag och en myskväll (fredagkvällar är lite heliga här eftersom det är enda gången på veckan som Mattias är ledig), på lördag ska jag jobba hela dagen och på söndag..... så är det faktiskt min 21-årsdag!



Bad

Igår var jag och Susanne och badade. Men inte i vilket badhus som helst, utan Storkyrkobadet i Gamla stan. Det är från 1700-talet (tror jag) och det kändes verkligen som att man var med i en väldigtväldigt gammal film... Det var bara kvinnor där eftersom de bevarat traditionen att ha öppet vissa dagar för kvinnor och vissa för män. Det låg i slitna lokaler och där fanns pyttesmå badkar och en mörk simhall med konstig musik. Lite småläskigt nästan, hehe. Men det var kul att ha fått upplevt det också!





Alla hjärtans dag



Jag och Mattias startade dagen med bästa alla hjärtans dag-frukosten. Amerikanska pancakes med frukt & bär, yoghurt och kaffe med skummad mjölk + kanel. Lite utomlands-hotell-känsla över det hela! :) Mums.

Nu ska jag snart iväg till gymmet och bränna bort detta med ett CorePuls-pass.


Inställd busstrafik

Jag blev visst hemma idag, snökaoset ställde till det så det gick inga bussar imorse. Haha. Ganska skönt att slippa jobba ändå, om jag ska vara helt ärlig...! Har suttit och pluggat i två timmar nu istället, så jag har fått något vettigt gjort iaf.

Ikväll blir det nog bara mys här hemma. Laga lite god mat och kanske se en film eller två :)


Semlor

Jag är sjuuukt trött. Det är såå segt att gå runt på mässan och försöka göra enkätundersökningar som typ ingen vill svara på, och så har det har varit snöstorm idag så alla pendeltågen från Älvsjö var inställda när jag skulle åka hem.

Imorgon är sista dagen, sen är det helg och jag önskar att jag bara kunde ligga hemma i soffan och slappa, men nej - jag måste plugga massor! SUCK.

Jag får i alla fall lite pengar nästa månad. Och vi fick semlor av chefen idag... för att nämna NÅGOT positivt :P


Vecka6

Denhär veckan ska jag jobba tisdag-fredag på Stockholm Furniture Fair.
Och utöver det ska jag lyckas bli klar med andra delmomentet i basmedicin-kursen. Så jag kommer ha fullt upp vilket innebär att jag kanske inte bloggar så mycket... bara så att ni vet :)

Puss!


Solsken

Efter att ha sovit dåligt i typ fyra timmar igår natt så åkte jag iväg för att jobba i Sportbaren i elva och en halv timme. Det var lite segt... Visste inte att jag skulle jobba så många timmar, min chef hade glömt att säga det, men det var väl kanske tur annars hade jag gett upp innan jag kommit dit haha. Det gick i alla fall bra och var lika roligt som sist, mina arbetskamrater är jättesköna och de flesta gästerna jättegulliga. Den sista gästen igår, som tydligen var präst, sa när jag skulle lämna tillbaks växeln "nejdu behåll den, så kan du köpa en ros från mig för det till ditt bröllop!". Haha, jag åkte hem med ett leende på läpparna iaf... Sen däckade jag skönt så fort jag la huvudet på kudden.

Idag ska jag plugga och träna, eller jag får se om jag åker iväg till gymmet eller om det blir en promenad istället, det är ju så härligt väder ute. :) Får dåligt samvete av att sitta inne när det är soligt!


LP

Jag dog nästan alldeles nyss, fick ett mail från Ticnet där det stod att Linkin Park kommer till Stockholm i juni!
De har varit mina idoler sen 6:an-7:an (ja nu skrattar Mattias och många av mina vänner för dom tycker att de är heeelt värdelösa men skit samma), jag missade dem sist de var i Sverige, så denhär gången måste jag se dem annars kommer jag gå runt och hata mig själv i fyra år till (eller för alltid, man vet ju aldrig om de kommer tillbaks mer).

Så nu återstår bara att hitta någon att gå med... Innan biljetterna tar slut.
Någon som är sugen?


Första februari

Önskar att jag hade något intressant att skriva om, men det händer faktiskt inte särskilt mycket just nu...
Jag fick iofs reda på i måndags att jag fick jobbet på Sportbar 10/Vaholm Bistro, det var skönt och kul! Ska jobba där igen på lördag :)

Annars är det mest pluggpluggplugg som gäller denna veckan.


RSS 2.0