Another thursday

Igår var det typ som att hela min värld föll samman ett tag, men idag känns det lite bättre. Jag tror inte på Gud, men jag tror att någonstans finns det en mening med allt som händer, så det var väl kanske för det bästa som kursstarten blev inställd. Jag vet inte, men det blir säkert jättebra att börja plugga i januari med!

Har spenderat min lediga torsdag med att fixa saker, bland annat har jag och Mattias hjälpts åt att städa och sätta upp en hylla samt en sänglampa. Det var skönt att äntligen få gjort och blev jättebra!
Sen har vi varit en sväng på posten och lämnat in ännu ett paket (har fått 4 av 5 av mina klädesplagg sålda nu, yey! Tradera is the shit).

Resten av dagen ska jag nog bara ta de lungt tror jag, för imorgon och på lördag är det jobb som gäller och jag känner på mig att det kommer bli två riktiga helvetesdagar då det enligt vädret ska bli sol och typ 25 grader ute....

Poff! Två veckors väntan blev plötsligt tre månader

Jag fick en chock idag då jag öppnade ett mail från Elisabethskolan där det stod att min kursstart den 12 oktober är inställd. Jag vet fortfarande inte om jag ska skratta eller gråta.... HUR kan dom meddela två veckor innan kursstart att den inte blir av?! När orsaken också tydligen enligt mailet är att folk inte lyckats få banklån. Den andra delbetalningen skulle varit inne 12 september, hallå? Man söker väl lån i tid så man hinner få pengarna innan det är dags att betala?!

Just nu är jag bara jävligt tacksam för att jag redan bor i Stockholm och ännu inte har sagt upp mig helt från mitt jobb. Man får se det positiva i det... Då hinner jag i alla fall, kanske, förhoppningsvis, tjäna ihop en lite stadigare buffert innan jag börjar skolan i januari istället....


SUCK 

2 år


Love you. :)

Livstecken

Det är onsdag kväll och jag har jobbat färdigt för denna veckan, gött!

Kommande dagar ser ut såhär:
Imorgon ska jag tvätta, göra ärenden på posten och träna sh'bam på SATS.
Fredag ska jag och Mattias fira vår 2-årsdag (!), som egentligen är på måndag menmen. Storhandla innan det också.
Lördag är det fest hos Linda som har fyllt år.

Så då vet ni vart ni har mig... ;P kanske ändå uppdaterar lite under helgen iofs, vi får se!

Sunday

Har haft två helvetesdagar på jobbet, underbemannade med extremt mycket gäster på samma gång (vad är det med folk och soligt väder?!). Öppnade och stängde på fredagen, hade morgonmöte på lördagen kl 9 och jobbade hela dagen efter det... Så inatt har jag sovit underbara 12 timmar i sträck.

Har fått ont i mitt knä för att jag gått så mycket, ska nog styrketräna det lite idag. Får se om det blir i samband med en tur i skogen eller om jag åker till gymmet ikväll när Mattias ska iväg och repa.
Resten av denna söndag ska jag bara ta de lungt och fördriva med senaste Ensam mamma söker och Bonde söker fru-avsnitten som jag missat. :)

*glad*

Jag har sovit som ett litet barn inatt och vaknade pigg för en gångs skull, min semesterlön har kommit (=typ nästan en extra månadslön, väldigt vältajmat!) och nya jobbschemat fram tills jag börjar plugga som ser riktigt bra ut. Sen ska jag iväg och skaka loss på ett danspass ikväll - yes, idag är en bra dag! :)

Regn

Sådär, då var man tillbaks i verkligheten igen efter tre dagars jobb.
Eftersom passen är så himla långa så blir man rätt isolerad från omvärlden, det är verkligen "jobba, hem och sova, jobba, sova".. Men nu har jag två dagar ledigt, skönt!

Sitter just nu och väntar på att några av mina auktioner på Tradera ska gå ut. Har fått bud på två jackor som jag säljer iaf, det är bra, även om det inte är för så mycket pengar så är det alltid något :) Sen får vi se vad som händer resten av dagen, hade egentligen tänkt gå ut och gå/springa i skogen men det är jättedåligt väder, så det kanske blir en lugn hemmadag/kväll istället med lite eget spa, film osv. Vi får se!

Nu är det ganska exakt en månad kvar tills jag börjar plugga också, yiihoo! :)

Fotografiska

Jag och Mattias gjorde en mysig liten utflykt till stan denna regniga dag och besökte Fotografiska museet. Det pågår en utställning där just nu, "The invisible man" av kinesiska Liu Bolin, som var väldigt cool!



Nu ska jag färga håret, duscha, brun-utan-sola lite och fortsätta njuta av min lediga kväll, för imorgon och fram till och med söndag är det jobbjobbjobb som gäller.

Död

Herreguud vad trött jag är.
Har åkt kommunalt fram och tillbaks från Hallunda idag (=totalt drygt 2 timmar med tunnelbana och buss) för att träffa Linda. Vi åt mat, drack kaffe och pratade i ett par timmar, väldigt trevligt. Men när jag kom hem så tog energin HELT slut! Kanske delvis beror på att det varit pissväder största delen av hela dagen, plus att jag håller på och försöker vända någorlunda rätt på dygnet, jag vet inte.

Nu blir det i alla fall mys med mig själv i soffan framför b.l.a premiären av Bonde söker fru, med lite yoghurt, frukt och te. =)

Milen

Härlig, ledig söndag. Jag och Mattias var ute och gick/sprang (varannan kilometer) en mil förut i skogen. Det var riktigt skönt, var länge sen jag var ute i spåret men nu blev jag peppad att fortsätta! Älskar att träna utomhus nu under sensommaren och hösten.

Imorgon börjar en ny vecka, min kommer att se ut typ såhär:
Måndag: Tvätta, besöka vårdcentralen
Tisdag: Vaccinera katten, yoga
Onsdag: Träffa Linda
Torsdag: Oplanerad 
Fredag-söndag: Jobba

Uppe med tuppen idag


Jag och Mattias som "simmar", haha. (tyvärr usel kvalitet på bilden, funkade inte att printscreena i spelet, gubbarna är faktiskt väldigt lika oss!)


Mattias laddade hem The Sims 3 åt mig igår, det var nog nästan ett misstag.. Jag har redan blivit beroende! Men det är i alla fall ett väldigt bra tidsfördriv när man inte har så mycket att göra på dagarna.

Fick nya schemat från jobbet igår, och jag jobbar ungefär två dagar i veckan nu i september. Ganska lite med andra ord. Som tur är jobbar man ju mellan 10-12 timmar oftast så det blir ju minst 50 % i alla fall, men ändå.. I need money! Har lite ångest över hur det kommer bli i höst, min utbildning kostar pengar och är inte studiemedelsberättigad (= fett orättvist, fattar inte varför det är så), dessutom är man i skolan 9-16 varje dag så det går inte att jobba så jättemycket extra. Jag antar att det löser sig, det gör det ju alltid, men just nu känns det lite jobbigt faktiskt.

Wellwell..

Idag gick jag upp 07.15. Minns inte när jag gick upp så tidigt senast! Jag har vänt totalfel på dygnet under sommaren och brukar gå upp vid 12-13-14 tiden annars, men idag kunde jag bara inte sova. Ganska skönt ändå, nu har jag verkligen hela dagen framför mig! Tänkte hinna röja lite i lägenheten och boka tvättid, sen iväg och träna vid halv sex ikväll. Eventuellt blir det en liten sväng till Täby centrum också, vi får se. :)

RSS 2.0