Feel good-serietips

s
Har ni sett nya serien New Girl? Om inte, gör det, den är BRA! Älskar Zooey Deschanel, och hennes roll. Älskar karaktärer som är sådär härligt och stolta över sig själva trots att allt går åt helvete hela tiden. Sue i The Middle är ett annat exempel. Se, se, se.

Grill och sol

Tre dagars ledighet går fort!!
Jag har i alla fall haft en bra helg, har hunnit inviga sommaren känns det som med grillning i Tantolunden igår och nästan en och en halv timmes solande/pluggande på utegården idag. :)

Resten av dagen ska jag bara ta det lungt, plugga lite till kanske och eventuellt se VM-finalen i hockey ikväll. Imorgon är det skola igen, vi har salong måndag-onsdag och sen prov på torsdag, så det blir en hyfsat tuff vecka, igen.. Veckorna kommer se ut ungefär så fram till midsommar tyvärr, men så är det när man går ett års intensiv yrkesutbildning. Det är bara att bita ihop - sen är jag ju helt klar! :)

Nice

Skönt med en kort vecka!
Idag har vi varit på studiebesök på LCN och lärt oss lite mer om naglar och deras produkter. Slutade sedan kl 13 och sen dess har jag hinnit både träna och plugga, så nu blir det slappt resten av kvällen.

Imorgon ska jag jobba och sen är jag ledig i TRE DAGAR! Såååå nice! Var länge sedan jag hade en helt ledig helg :)

Sommarkänslor

PANG sa det så vart det sommar! Nästan i alla fall. Just den här tiden på året är så fin, och det luktar så himla gott ute när alla blommor slår ut, åh :) Gick igenom parken vid Medis på lunchen idag, hade gärna suttit där i några timmar om jag kunnat och bara andats.

Den här veckan har annars känts väldigt tuff faktiskt. Jag har varit så jäkla trött på mornarna och lika trött när jag kommit hem.. Har knappt gjort något annat än varit i skolan och pluggat till prov, ätit och sovit. Idag fick vi i alla fall sluta tidigare, så tog mig tid nu för första gången sen söndags att sitta lite vid datorn.

Nu är det bara sex veckor kvar tills vi får sommarlov i alla fall - och då har vi gått halva tiden av utbildningen redan! Galet!!

Salongspraktik

Gick till skolan igen igår för kände mig mycket friskare, halsontet i onsdags gick över under dagen! Gött!

Så nu har jag varit i salongen och haft egna kunder i två dagar, det har gått jättebra faktiskt och är väldigt roligt. Det är ju liksom detta jag vill jobba med. :) Är dock ganska långa dagar, slutar ju runt 18.30 och då blir det inte mycket fritid över.. Sen nu ska jag jobba hela helgen också... Yeey. Men men.

Nu ska jag och Mattias kolla på hockey-VM. Inte ofta vi sitter och kollar på sport men ikväll så... :)

För mycket just nu.

Idag var jag tvungen att sjukanmäla mig från skolan. Känns rätt kasst att missa vår första riktiga praktikdag nu, men vad ska man göra... Vaknade vid 03 inatt för att jag hade så himla ont i halsen, låg och kallsvettades typ och kunde inte somna om igen förrän vid 7. Känns inte så kul att komma till salongen och möta sina första kunder när man mår så, det är nog bättre att jag är hemma en dag och försöker satsa på att inte bli sjuk på riktigt istället.

Jag har nog lyckats ta mig vatten över huvudet igen, fast jag vet att min kropp reagerar direkt på när jag stressar för mycket. Medan alla andra har haft långledigt så har jag slitit röven av mig i tre dagar, och de två dagarna jag haft ledigt har jag fortfarande varit stressad för att jag varit tvungen att plugga, städa, storhandla, tvätta osv.. Det är nog inte värt det längre, hädanefter ska jag börja prioritera mig själv framför pengarna.


P.s. Om ni undrar varför bloggen ser så konstig ut, så har jag ingen aning.... Har hört att det kan hända ibland att bloggar på blogg.se plötsligt börjar se ut såhär, men vet inte hur man gör något åt det. Någon annan som vet? D.s.

RSS 2.0