4 dagar kvar


Åkte hem från Blidö igår kväll, vi hann sola en timme och ta ett dopp (första doppet i svenskt vatten i år för min del, brr det var kallt), sen kom det svarta moln och började regna. Typiskt. Tur att vi har Cypern att se fram emot - fyra dagar kvar nu!


Den här dagen går åt till att tvätta, städa och packa (om). Åker till Hammarö imorgon.

Tankar ny energi

Nu har jag äntligen lite semester (eller har haft sedan fredags). Har hittills inte gjort sådär himla mycket - tagit lite för långa sovmornar, solat, promenerat och joggat lite i skogen. Precis så som det ska vara... :P Imorgon tänkte vi åka ut till Blidö en sväng och sen åker vi till Värmland på torsdag eller fredag och sen på måndagen åker vi vidare därifrån till Cypern i en vecka! Underbart, känns som en perfekt uppladdning inför den kommande hösten och slutspurten innan examen. :)

Sista rycket

Igår slog vi säljrekord på jobbet. Det bara vällde in folk från att vi öppnade fram till middagen, det tog liksom aldrig slut, helt galet...

Idag är jag ledig i alla fall som tur är. Sov till 12, nu har jag ätit frukost och suttit här ett tag, funderar på att ta en promenad men annars ska jag inte göra så mycket idag. Ska jobba imorgon igen och fram till och med torsdag - sen har jag äntligen lite semester!

Det blev en helg på Blidö


Ledig helg!

Är ledig hela helgen för första gången på sex veckor, underbart!!

Jag och Mattias har planerat att åka ut till Blidö och bara mysa och ta det lungt. Det ser tyvärr ut som att vädret inte vill vara på vår sida dock, så vi får se om vi kommer iväg eller inte, men jag hoppas det.. Kan ju vara skönt ändå att bara få komma bort och andas lite frisk luft.

Slutkörd

Nästan 50 timmars arbetsvecka avklarad. Det känns verkligen i kroppen.

Ska köra lite hemmayoga nu tror jag, imorgon är jag ledig woho!


RSS 2.0