Aj!


Såhär ser mina fötter ut efter igår. Nice med skavsår, jag är extremt bra på att skaffa mig såna av nån anledning. Jag hade inte ens nya skor igår, och jag tejpade till och med hälarna innan! =/

Annars var gårdagen helt okej, åkte till Eleonor först och grillade med henne och Mirja. Sen drog vi till Mariebergsskogen och var där tills The Bryte spelat klart vid 12 nångång, då drog jag och Eleonor till Score där några kompisar till henne satt. En av dom bodde tydligen på Hammarö bara ett par hundra meter ifrån mig, så vi delade taxi hem sen^^

Idag har jag mest tagit det lungt. Gått en liten promenad med mamma bara, sen solat och slingat håret.


Lite brunare hy och blondare i håret :)

Sugfredag

Den här kvällen suger, rätt stenhårt.
Så nu ger jag nog upp den snart och går och lägger mig - om det går att sova i denhär värmen :S

Imorgon blire nya tag. Heja mig!

Pirripirr

Idag sattes betygen, fick reda på att jag har MVG i textkommunikation :D pretty nice yes!

Idag är det även exakt två veckor kvar tills vi tar studenten och så släpptes biljetterna till studentfesten på Nöjes.
Det är helt galet, är det bara jag som har pirr i magen varje dag nu mera? :P
Min mage pirrar iofs pågrund av andra saker samtidigt, men... ändå.

Fick reda på att det är tattoo-mässa i Karlstad imorgon och på lördag, så kanske ska dra dit en sväng. Är sjukt sugen på att tatuera mig nu faktiskt.... (A) Sen är det ju Get a Gig i Mariebergsskogen också, men jag tror bara jag ska dit på lördag kväll. Vi får se.

Imorgon är jag leeeeedig! :D fast ska till skolan en sväng ändå vid 11, vi ska utvärdera kummunfullmäktige och äta smörgåstårta tydligen.

Grattis pappa

Har precis smällt i mig lite tårta, pappa fyller år idag nämligen. Bara jag och han hemma just nu, han börjar jobba kl 14 och jag börjar skolan 13.40. Så ska snart dra nu...

Ikväll blir det jobb och efter det en sväng till Malin för att spela lite guitar hero! <3

Snartsnartsnart



Idag hämtade jag ut min studentmössa! :D
Iiih det började pirra i hela magen. Det är verkligen inte långt kvar nu, två veckor. Gah!

Annars har dagen varit sådär hittills. Det känns jävligt ovärt att va i skolan nu när vi inte har nåt kvar att göra förutom utvärderingar och betygsnack. Och det känns inte bättre av att jag har sänkt mitt snitt rejält denna terminen >_< Men men...

Om två timmar ska jag iväg och jobba, måste försöka få i mig lite mat innan dess. Jag har inte haft nån matlust sen i fredags så det är lite jobbigt =/

Jag vill ha torsdag nu...

I love the snoozebutton

Goood, vad sjukt trött jag var imorse. Snoozade i 1,5 timme och försov mig, lyckat. ^^ Men det är faktiskt inte alls ofta jag försover mig, så skitsamma. Missade bara en lektion ändå. Nästa börjar kl 14.00, haha.

Slutkörd

Gårdagen blev helt klart mycket mer lyckad än fredagen. I alla fall efter ett tag, trodde att det skulle bli skittråkigt när jag kom till Campus och var nära att åka hem direkt igen, men sen "mjuknade" jag upp eller vad man ska säga och lyckades få en riktigt kul kväll. Med ett mysigt slut^^

Idag mår jag väl som jag förtjänar, kan man säga. Är seg och jävligt trött så det blir att kolla på Söndagsparty om en halvtimme och sen sooooova. Gött att jag har sovmorgon imorn!



Jag, Kim och nån random kille (Eleonors bild)

Ny chans ikväll

Jag vet inte om jag ska nämna något om gårdagen faktiskt, den slutade inte riiiktigt som jag tänkt mig. Vet iofs inte vad jag hade tänkt, men. Mina närmaste vänner kan ju alltid få veta de detaljer jag minns från kvällen (vilket ärligt talat inte är särskit många, host) om de skulle vilja.... :P

Ikväll ger jag mig själv en ny chans. Är egentligen inte alls partysugen men det kanske kommer senare, verkar som om halva Karlstad ska till Campus ikväll så det kan säkert va värt.

Snart kommer några släktingar hit och käkar, sen drar jag till Linda på förfest igen. Dags att fixa håret och fräscha upp sig lite nu kanske. Ciao!

Trött men pepp

Kom hem från jobbet för ett tag sen, har vart där från kl 9-17. Är sjukt trött nu, men det var värt mödan kan jag säga - skrapade ihop över 900 spänn :) inte fel, ser fram emot junilönen kan jag säga :D

Snart bär det av till Linda för att festa lite, får se hur länge jag orkar innan tröttheten tar överhand.

Är lite avundsjuk på heltidarna på Dialon nu som befinner sig på Färjan med Färjan-Håkan >_< jag vill också!



Jag gillar att ligga högst upp på säljtoppen (Y)

Rastlöshet

Alltså lediga, helt oplanerade dagar är inte min grej. Jag måste ha saker planerade annars blir jag hur rastlös som helst! Det är sjukt. Jag önskar att jag bara kunde ta det lungt och njuta men jag blir fan bara stressad. Gah. 

Detta faktum fick mig att inse att det nog är bäst att jobba kvar på Dialon i sommar i alla fall, annars kommer jag dö efter studenten. Så jag ska försöka jobba åtminstone tre veckor i alla fall, innan jag drar till Hultsfred. Det borde jag klara, jag har ju faktiskt stått ut i 9 månader nu... Och jag behöver pengarna.

Nu ska jag försöka hitta på nått, kanske se om mina inlines fortfarande passar :P annars blir det nog promenad eller nått. Om jag inte orkar dra mig till gymmet. Vi får se...
Ciao så länge!

Me like

Varför drömmer jag fortfarande om dig? Förstår det inte, det har gått 6 år nu =/

Sitter här med en latte och lite choklad just nu, gött. Vore ännu goare om solen kunde titta fram också så att man kunde sätta sig på altanen istället, men den går i moln hela tiden.

Har hunnit med en del idag redan - städat frågelburen, vart ute och joggat och ringt och tjatat med Hennes/Amelias kundtjänst. Tidningen Hennes som jag prenumrerat på i några år nu har lagt ner nämligen (synd tycker jag eftersom jag verkligen gillade den!) och då skulle vi prenumranter få Amelia hem istället. Men eftersom mamma har den redan så kändes det rätt värdelöst, plus att det inte känns som om Amelia riktar sig till min målgrupp riktigt. Så de skulle betala tillbaka pengarna jag lagt ut på de tidingarna jag hade kvar på prenumerationen i alla fall, sa dom. Återstår att de om dom gör det också...

Längtar som fan till helgen nu, pratade med Linda igår och det blir inget Arvika, däremot fest på både fredag och lördag. Me like!
Och nästa helg blir det Get a Gig i Mariebergsskogen, fick biljetterna av Erik igår. ^^

Beslutsångest


Här är bikinin och sandalerna jag köpte igår. Inhandlade även nagerlack och smycken till balen :)

Skoldagen idag var rätt seg - började med historia 8.30 där vi bara såg på film, sen var det håltimme i typ 3 timmar innan idrotten och efter det en timmes håltimme till innan religionsprovet. Så jobbigt, det är då man hatar att man bor ute på Hammarö så att man inte hinner åka hem emellan.

Nu är i alla fall denna skolveckan avklarad - är ledig imorgon, på torsdag och fredag. Ska jobba hela fredagen dock, sen vet jag inte om det blir en tripp till Arvika kanske. Linda ville att jag skulle va chaufför:P Hoppas på att kunna gå ut och se Melody Club på fredag också, men hittar ingen som vill följa med. Förutom pappa, men dra med honom på Arena liksom? Njaaaae, haha!
Har varit festsugen hur länge som helst nu >_<

Imorgon ska jag nog ut och springa tror jag. Sen blir det jobb på kvällen. Funderar på om jag ska säga upp mig imorgon.... Det är två veckors uppsägningstid, vilket innebär att jag i så fall slutar lagom till studenten. För jag vet verkligen inte om jag pallar att sitta där i flera veckor till och plågas. Frågan är vad jag ska göra istället, bartenderkursen är ju inte förrän i augusti. Men eftersom jag jobbat och slitit i 9 månader nu parallellt med skolan så är jag nästan värd ett par veckors ledighet, eller hur? (A) Knixet är ju pengarna som kanske inte kommer räcka så långt, men... Fan vilken beslutsångest jag har nu alltså. GAH!

Noll motivation

Nu är allt färdigshoppat inför balen och studenten! Var på Bergvik igår med mamma och fixade det, gött. Hittade ett par guldiga jättefina sandaler storlek 36, som passade! Förstår verkligen inte att kilklackskor inte passar på mig i 36 men att alla andra modeller gör det... Men men, jag är nöjd med skoköpet i alla fall, nu kanske jag kan springa ut utan att vricka fötterna också (Y) Hehe, lägger kanske upp en bild på dom imorgon eller nått. Köpte en mig ny fin bikini också^^

Idag är det måndag och som alla redan vet så hatar jag måndagar. Denna var inget undantag direkt. Var astrött när jag vaknade imorse och höll på att somna hela dan, psykologilektionen på slutet var värst. Hatar vikarien vi har nu, hon är så j*kla dryg!! Fick huvudvärk också, så jag var såååå nära att skippa steppasset som jag bokat in mig på, men jag tog en tablett och gick dit i alla fall. Ångrar mig verkligen inte, huvudvärken släppte och jag blev faktiskt piggare av det.

Möttes av världens underbaraste doft när jag steg in genom dörren hemma. Mamma hade nämligen vart ledig idag och bakat bullar! Mums.

Nu borde jag sitta och plugga religion egentligen, men fan... Jag orkar inte ta detdär provet så seriöst. Det är det sista provet vi har (om jag inte gör slutprovet i Naturkunskapen, men jag tror jag dissar det faktiskt, fick reda på idag att det var übersvårt....) och motivationen börjar svika ganska rejält nu. Har bara studenten och balen i huvudet, haha.

Imorgon får vissa hämta ut sina studentmössor, men enligt mejlet jag fick så får jag inte hämta min förrän nästa tisdag! Gah =/


Hemma

Okej, medan mina fötter verkar ha krymt så har resten av kroppen vuxit. Wierd!
Min balklänning var jättestor sist jag testade den, och nu satt den nästan bra, så den behövdes inte sys in alls mycket. Men ah, det beror säkert på att jag fått mer muskler bara... (A) Vi kan ju säga det iaf. Nu är det hursomhelst försent att ändra kroppsform igen eftersom måtten är tagna.

Blev en hemmakväll för min del denna fredag, orkade inte dra till Uno eller stan över huvudtaget p.g.a huvudvärk. Så käkade thaimat och slappade framför TV:n istället, inte helt fel det heller.

Imorgon blir det jobb 12-18, ska försöka cykla in tänkte jag. Så ska jag plugga religion, jippi. Om någon vet något kul som händer på kvällen förutom Eurovision så hojta gärna till! ^^

Mina fötter har krymt? :S

Så var det helg igen då, gött!

Om en stund ska jag och mami åka med min balklänning till Marita som ska hjälpa mig att sy upp den. Ska bli skönt att få det gjort, jag fixade balväska nu i veckan också. Så nu fattas bara studentskor... Har letat i hela stan efter ett par vita med kilklack, och det finns massor - men inga i min storlek! De minsta som finns är i storlek 36, som tydligen är för stort för mig :S har alltid kunnat haft det förut, vet inte vad som har hänt. Så nu funderar jag på att köpa ett par sandaler istället, ska åka och kika efter det i helgen.

Ikväll vetefan vad som händer. Funderar på att dra till UNO ikväll, det var nån spelning där tydligen. Imorgon jobbar jag 12-18 och sen tror jag faktiskt att jag ska kolla på Eurovison Song Contest på kvällen (pinsamt nog....).

Nu måste jag hinna byta om innan vi drar, ciao.

Woho

Jag tror det är nåt fel på mig. Jag har hatat Eurovision Song Contest förut och knappt orkat titta, men i år har jag varit pinsamt engagerad. Och när alla andra verkar tycka att de flesta bidragen är skit så tycker jag det finns jättemånga bra låtar med i år (A). Haha. Ska inte ens rabbla upp vilka länder jag hejar på... :P

Idag i alla fall, så fick jag mitt sista historia-prov överstökat :) Tror det gick ganska bra också, det blir lätt ett G iaf.
Nu är det bara religionsprovet och eventuellt ett slutprov i naturkunskap kvar + två inlämningar, sen är det slut! Woho.

Jobbade idag också och kom upp i provision. Det börjar gå bättre för mig igen vilket är jävligt skönt eftersom jag haft en svacka ett tag. Men nu kanske jag står ut med det jävla telefonförsäljarjobbet ett tag till...:P

Imorgon är jag ledig! Engelskan är inställd, så jag ska försöka få undan lite annat plugg och så hade jag tänkt sola. Och träna och kanske gå på stan en sväng. Sen ska jag jobba på kvällen. Hehe, fullspäckad dag med andra ord, kanske bäst att jag går och lägger mig snart så att jag kommer upp i någorlunda tid^^

Balfrisyr

Så var det söndag igen...
Ska iväg och träna med mamma i eftermiddag och sola lite tror jag, sen blir det historiaplugg. Ska försöka skriva lite på reportaget också.
Nästa vecka ser hyfsat lugn ut i alla fall, så det känns bra. Enda jag är orolig för är psykologin. Min lärare svarar inte på mina mejl längre, så jag börjar fasa för att han har gett upp mig och ger mig IG på kursen... :S återstår att se imorgon, helt enkelt. Sen måste vi lämna in filmen och loggböckerna till projektarbetet, så att vi inte får IG på det också. Det vore ju rätt katastrofalt.

Jag och mamma ska testa balfrisyrer någon dag. Det känns ovärt att betala en massa pengar på att gå till frisören och fixa det, när man lika gärna kan göra det hemma... Dock är det jättesvårt att bestämma hur man ska ha det, det står mellan hängande lockar med kanske nåt diadem eller en lite slarvig knut på sidan. Vad tycker ni?


  

Myshelg

Jag hade jättetrevligt hos Therese igår med grillning, chokladdoppade jordgubbar och tjejsnack. :) Kom hem vid halv 1-1 tiden tror jag och somnade som en stock hehe.
Ikväll blir det filmkväll med Malin. En riktig myshelg med andra ord^^ Me like.

Funderar på att ta mig en liten powernap nu innan Malin kommer förbi och hämtar upp mig, blev jättetrött helt plötsligt.

Puh

Mina fötter luktar svett. Har flängt runt som en idiot idag, först runt hela stan för att hitta ett fik med något glutenfritt till Linda (dåligt att endast ETT ställe av de fem vi kollade på hade EN glutenfri grej tycker jag!), sen var det dans i skolan vilket var lagom svettigt och sen stressa iväg på intervju med Stephan vid Tingvallastadion och slutligen förbi affären påväg hem för att inhandla lite grejer tills ikväll. Puh. Tur att jag hade bil idag säger jag bara, annars hade jag inte vart hemma än!

 Ska hoppa in i duschen nu och göra mig iordning lite innan det bär av till Therese på tjejmiddag^^

Fan

Ångestångestångest, det är vad jag har just nu :(


Bra tisdag

Kom hem från jobbet för ett tag sen, det gick inte så bra idag. Skyller på min hals som fortfarande strejkar. Charlie kom i alla fall med lite glädjande nyheter; att om man gör 30 sälj på 2 veckor (tror jag det var...) så får man en VIP-biljett till Arvikafestivalen! Värt eller? I think so yes! Hoppas att jag klarar det bara ;P

Jag kom även på idag att jag inte gillar dig längre. Inte överhuvudtaget. Så nu ger jag upp dig totalt, byebye! :D

Nu ska jag kolla om dom har lagt upp senaste avsnittet av Andra Avenyn på Playprima, sen blir det sängen.
Imorgon har jag sovmorgon, gött!


Mondays are killing me

Har precis slängt i mig lite mellanmål - äpple, ostriskakor och en latte. Mums!

Idag i skolan kändes det som om alla är påväg i den där perioden som bland annat vår religionslärare har pratat om, när vi tappar fokuset och motivationen totalt... Det gav mig lite panik. För även om jag också har tappat motivationen och bara vill ha studenten nununu så har jag insett hur fruktansvärt mycket det är som ska göras och fixas innan dess. Betygen sätts om lite drygt tre veckor, och då ska tre prov och minst två inlämningar vara avklarade - kanske mer, jag vet inte hur mycket jag ligger efter i psykologin... Gah.

Anmälan till balen är i alla fall fixad och betald nu. Sen fick jag reda på att jag blev godkänd på det senaste engelskaprovet också, det var riktigt skönt! Nu kanske jag lyckas få ett G som slutbetyg i alla fall. Det är det där som ger mig mest panik, tanken på att få ett IG i avgångsbetyget. Jag har inte särskit höga krav på mig själv egentligen, men just det där att få IG:n i slutbetyget, det går bara inte. Det skulle va så himla pinsamt.

Usch nä, jag måste sluta stressa upp mig så mycket jämt.
Nu ska jag försöka få lite vettiga saker gjorda och sen blir det att slappa resten av dan.

Dags att komma igång igen

Jag trodde det var lördag imorse, heh. Fan också.

Idag ska jag till gymmet och köra lite, det är första gången på typ... två veckor? Har ju vart sjuk och känner fortfarande av lite i halsen, men nu kan jag inte hålla mig längre. Håller tummarna för att jag inte blir sämre igen, får väl försöka ta det lite lungt...;P

Inatt drömde jag en mardröm om en gammal pojkvän jag hade i sexan eller nåt. Haha. Jag och mina drömmar alltså.
Sov ganska dåligt hela natten så det kändes lite jobbigt att gå upp klockan tio när klockan ringde. Men jag har lärt mig nu att går jag inte upp i någorlunda tid på söndagar så pallar jag inte måndagarna = ännu en förstörd skolvecka.

Mys

Det blev en liten minifest hos mig igår med lite kubbspelade och sånt. Mysigt! :)

Idag ska jag bara ta det lungt.
Blir nog att köpa pizza sen och gosa ner sig i soffan framför en film eller nåt, mamma och pappa är i Stockholm och kommer inte hem förrän ikväll nångång så jag och brorsan är själva ^^

Jag drömde inatt att jag blev smittad av den där svininfluensan, haha. Lite läskigt. Blev dock lugnad när jag läste tidningen och det stod att vi i Sverige inte behövde oroa oss utan kunde fortstätta njuta av majvädret :)


RSS 2.0