3

Ojoj, nu var det länge sen jag skrev igen - sorry!

Det har hänt en del sen sist förstås, får ta det i korta drag^^

Helgen i Karlstad var lyckad, den blev ungefär som planerad. Student på torsdagen, klassåterträff på fredagen och 50-års kalas på lördagen.

Denna helgen var vi först i fredags ute med jobbet, åkte bastuflotta från Ekerö in till stan - riktigt mysigt!
I lördags åkte jag och Mattias ut till Susanne på Värmdö en sväng och grillade osv, de hade någon slags gårdsfest där. Spelade boule och tog det ganska lungt.

Idag jobbade jag och fick under dagen ett samtal från The Studio, som sa att jag var inbjuden på en "modell-för-en-dag-grej" där och fick ta med fyra kompisar. Kul!!! Blir troligtvis i augusti, mste kolla med mina kära vänner först bara.

Nu är det bara TRE arbetsdagar kvar också, vilket känns helt underbart. 
Sen är det midsommar och sen åker vi till Roskilde på midsommardagen, och efter det bär det troligtvis av till Hammarö igen ganska direkt. Så om jag inte skriver på ett tag så beror det på att jag har fullt upp, inte att jag är död :P

Blir nog mer uppdaterande efter att jag kommer hem från Hammarö igen, då är jag ledig i typ en månad så. Kommer kännas sjukt konstigt efter att gå ifrån en fullklottrad kalender till ingenting alls... :P






12

Bilen gick igenom besiktiningen och Prince of Percia som jag och Susanne såg förra fredagen var fan bra! Över förväntan.

Denna fredag har jag varit ensam hemma och sysselsatt mig med att skriva texter, mindre kul... Men det stod mellan att antingen göra det eller följa med min pojkvän till hans kompis och typ kolla på någon dålig film. Eller att bara slappa och vakna imorgon och inse att jag har en jävla massa jobb kvar att göra i helgen. Så det var nog värt det faktiskt..

12 arbetsdagar kvar nu, nästa vecka jobbar jag bara måndag-onsdag sen drar jag till Hammarö/Karlstad. Ska fira min bror + Malin som tar studenten på torsdagen, åka på klassåterträff på fredagen (tror jag), fira pappa som fyllt 50 på lördagen samt gå ut med lite vänner på lördagkväll. Fullspäckad helg kan man säga. Påminner mig om att jag måste in till stan imorgon också och fixa en del grejer!

NU tror jag att jag ska försöka mig på att ladda hem en film som jag kan ligga och kolla på tills jag somnar. Godnatt.



RSS 2.0