Första veckan i Oslo

Hej! En vecka har gått sedan jag flyttade till Oslo och det känns väldigt bra hittills. Jobbet går bra och är riktigt roligt, och det är såå skönt att ha ett normalt, fast schema för första gången på flera år! 

Hade tänkt stanna i Oslo över helgen också, men då jag ändå var ledig hela söndagen och idag och jag inte har så mycket att göra där borta så kände jag att jag lika gärna kunde ta tåget till Sthlm efter jobbet i lördags och få mysa lite med mina hjärtan. :)

Sa hej då till Mattias imorse och har nu ett par timmar för mig själv i lägenheten här i Täby innan jag tar tåget till Oslo igen i eftermiddag. Jobbar bara imorgon och på onsdag, sen är jag ledig torsdag eftersom det är röd dag, jobbar fredagen och sen åker jag till Sthlm igen på lördag morgon.

Pirr i magen

Mindre än en vecka kvar tills jag flyttar.... Börjar bli rätt nervig nu, hehe.
I helgen började jag känna mig stressad över att inte ha fixat skattekort och D-nummer än (vilket man behöver för att b.la. öppna bankkonto i Norge), så jag bestämde mig för att ta en busstur till Oslo på måndagen. Mattias är ändå borta på jobbresa och jag har inget att göra här hemma, så varför inte liksom när det finns wi-fi på bussen och allt. Var borta exakt ett dygn, kom hem igår kväll och är rätt sliten idag eftersom jag inte kan sova medan jag reser, men det var det värt - nu har jag en mindre sak att känna mig orolig över och kan förhoppningsvis njuta lite mer av påskhelgen som kommer spenderas i Värmland :) 

Tidig morgon på Starbucks, Oslo Sentralstatjon. Tog en stor kopp grönt te med mint-smak, riktigt uppfriskande och gott! (Och bra för hyn! ;)

RSS 2.0