Irriterande

Jag är fortfarande på dåligt humör. Har vart det i flera dar nu, troligtvis pågrund av att jag inte sover ordentligt. Det suger =/

Vet inte vad jag ska göra ikväll heller. Det blir troligtvis UNO en liten sväng i alla fall, Therese och Linda ordnar ju spelning där ikväll.
Annars är jag sugen på att gå ut, till något rockigare ställe, men känns tråkigt när man inte får dansa. Och det är så jävla irriterande när folk inte fattar det... Kan ni sluta fråga mig VARENDA HELG om jag kan följa med på krogen? För det går fortfarande inte! Det tar 6 jävla månader innan mitt knä är återställt och de allra flesta vet om det... (speciellt DU, din besserwisser....) Förstår inte att det är så svårt att komma ihåg...  blir bara sur, för jag vill verkligen följa med, men jag kan inte och det suger att bli påmind om det hela tiden.
Är rätt orolig för hur det ska gå på Arvika och Peace and Love. Är helt säker på att folk kommer dra med mig in i folkmassorna framför scenerna och att jag inte kommer kunna säga emot, dels för att jag så gärna vill kunna följa med och dels för att jag kommer vara alkoholpåverkad.
Men men.. det märks då hur det går :/

På ett sätt är det bra att jag inte har råd med Hultsfred, för jag skulle aldrig kunna hindra mig själv till att tränga mig fram och hoppa för att få se Linkin Park i verkligheten.
På tal om band och spelningar förressten, så fick jag reda på att Coldplay kommer till Globen i september. Jag vill dit! Någon mer som vill?

Värdegrundsdag

Idag är jag på dåligt humör. Eller jag blev det för några timmar sen, det som utlöste det var att jag fick nog av att räkna matte och insåg att slutprovet imorgon kommer gå rakt åt helvete... Sedan är mamma knäpp och så har jag fått tillbaks vissa tankar som jag trodde att jag aldrig skulle behöva tänka igen... Som jag verkligen trodde att jag hade förträngt =/ Upptäckte att jag bara har sett det från en och samma vinkel hela tiden, när det finns tusen miljarder andra vinklar... Men men

Idag hade vi värdegrundsdag i skolan. Fick gå och lyssna på en massa föreläsningar, de flesta var faktiskt jättebra och värda att gå på. Den bästa var i slutet med Jesper Odelberg, han är min nya idol ;) Helt underbar var han, och då ska tilläggas att det är väldigt få ståuppare som jag verkligen gillar och orkar lyssna på i en hel timme! Och dessutom skratta åt nonstop i princip (kan i och för sig bero liiiite på att jag var trött som ett as)

Slutade väl runt halv 4 och då stack jag direkt till gymmet. Sedan tog jag bussen hem, käkade och pluggade matte tills jag storknade, ungefär. Ska nog sova alldeles snart, för har knappt gjort det inatt... Lyckades drömma mardrömmar om ekvationer :O Det är nog rätt illa... :P haha!

Imorgon blir det stan - fika med Malin och köpa födelsedagspresent till pappa =)

Det går framåt

Nu har jag cyklat lite på motionscykeln för första gången på över 6 veckor, det kändes ovant men otroligt skönt efteråt. Får inte cykla så länge än, men lite träning är hundra gånger bättre än ingenting! :)

Idag var det en lite konstig dag i skolan, vi hade klassråd och matte och sedan hål i typ 3 timmar innan jag och Therese skulle ha vårt nationella engelska-speaking test. Så vi satt i skolan och väntade i evigheter, men lyckades fördriva tiden rätt bra ändå. Vi kom fram till att det är sällan som vi verkligen är ensamma och pratar med varann, men när vi väl är det så är det LÄNGE och MYCKET! :P men det är alltid lika trevligt ;)

Sen efter skolan så åkte jag in till stan och mötte Malin och co, slutade med att vi tog en fika på Wayne's tillsammans med Anna och Victor. Blev lite hastigt kanske men fika är alltid uppskattat från min sida :D
Sen drog jag hem och tänkte plugga matte, men som vanligt blev det ingenting med det... Satt och pratade med min kära familj istället och kollade på TV, och sen hamnade jag här. Får försöka plugga i helgen istället, eller snarare jag MÅSTE plugga i helgen eftersom vi har två prov nästa vecka. =/ Blä.

En uppmuntrande tanke är i alla fall att det inte är mer än 3 veckor kvar till sommarlovet nu!

Skrivlust

Shit vad aktiv jag har blivit här på sistone. Det händer inte särskilt mycket i mitt liv, men jag verkar ha fått tillbaks skrivlusten igen i alla fall, på något mystiskt sätt... Men det gillar vi! :)

Jag smet iväg från skolan tre timmar tidigare idag för att jag hade ont i huvudet och inte riktigt pallade... Fast mest för att jag längtade efter Victor och ville hem och kela med honom (A). Och kel blev det minsann, tihi <3
Sen såg jag dubbelavsnitt av Andra Avenyn som jag aktivt börjat följa nu (jag, Astrid och Elli ska ju till Göteborg på inspelningen snart så man måste ju veta vad skiten handlar om:P) och jävlar vad lätt man man fastnar säger jag... damn. Dock så var det sista avsnitten på säsongen så nu får jag gå och våndas ända till september. Bah, jag förstår varför jag slutade med att följa TV-såpor...

Imorgon ska vi tydligen till universitetet med textgruppen. Ingen aning vad vi ska göra där, men... är säkert roligare än att sitta i skolan iaf. Hoppas jag.
Sen ska jag fika med Malin också! :D det vet jag blir roligt. Love that girl :)

Snart så!

Snart snart SNART får jag äntligen börja träna igen! Styrketräna iaf.
Var hos sjukgymnasten idag och han sa att knät såg jättebra ut. Kändes riktigt skönt att höra, man behöver få göra det ibland för att orka kämpa vidare :) För det är fortfarande rätt jobbigt, speciellt det med att jag inte får gå normalt i trappor eller ja - inte kan gå normalt över huvudtaget... Men snart så =)

Jag borde egentligen plugga nu (och helst borde jag egentligen ha gjort det redan) men jag har noll energi över till det. Orkar verkligen inte, pallar inte skolan för tillfället, vet knappt hur jag ska stå ut ända till sommarlovet. Nej så illa är det väl kanske inte... Men tänk om man ändå kunde slippa alla läxor och sånt som man måste göra hemma. Eller om man kunde va duktig och göra allt i skolan istället så att man slapp det. Tänk om....

Tror nästan jag ska gå och borsta tänderna och göra mig redo för sängen nu. Det känns som om jag bara får mer och mer sömn att ta igen, och om jag inte börjar ta igen den på riktigt nu så vet jag inte vad som händer. Förmodligen blir det så som det blev i höstas, och det vill jag helst inte vara med om. Så natti natti, gott folk!

Lovelovelove

Jag tror jag har blivit lite nykär igen :D
Och det känns som om jag håller på att bli toffel också... men jag orkar inte bry mig om det just nu, jag vill bara vara med digdigdig hela tiden!

Igår var jag i alla fall hemma hos min bästaste Malin :) Vi käkade pizza, kollade på film, bakade negerbollar, drack alkoläsk, pratade och bastade ^^ Mycket trevligt. Svea gjorde oss sällskap hela tiden också (första gången någonsin jag sett en hund som är med i bastun:P).

Idag blir det bara lungt. Har varit så trött på sistone och är det fortfarande, jag vet inte om det är för att jag inte får träna som vanligt... Men det är mycket möjligt. Ska till sjukgymnasten imorgon igen iaf, förhoppningsvis säger han att jag får börja styrketräna lite nu. Jag hoppas verkligen det. Skulle va kul om jag kunde få börja hänga med Linda till Livskraft nu när hon har köpt gymkort där och allt =)

Privatvisning av Peter Siepens mage ;)

Ååh, jag är så sjuuuukt jävla trööött!!

Igår eftermiddag/kväll var det Vårruset i Karlstad och jag och Linda var där och skulle filma. Och vet ni en kul sak? Jag fick intervjua Peter Sipen :DD är lite lagom stolt över det faktiskt, även om han är lite ehrm.... speciell :P 
Han visade magen 3 ggr för oss, haha !

Mindre kul var det att komma hem helt stelfrusen klockan halv elva på kvällen, när man skulle upp tidigt och köra halkbana idag. Men det gick bra iaf, det var lite småkul att sladda runt där och det är rätt jävla skönt att få det gjort. Så nu är det bara uppkörningen klar, sen har jag förhoppningsvis mitt körkort ;)

Ikväll blir det LUNGT som fan, orkar inte göra nånting :P
Känner att jag har överansträngt mitt ben rätt mkt på sistone dessutom, så behöver vila upp mig lite...
Får iaf sällskap av Victor, som är påväg hit nu :) Mysmysmys.


Ångeeest

Tror jag fick sammanlagt 30 minuters sömn inatt. Kunde verkligen inte somna, trots att Victor låg bredvid mig. Massa tankar som malde runt i mitt huvud =/

Börjar få lite panik angående sommarjobb nu. Har fått 5 nej hittills, av de 17 jobben jag sökt. Resten har inte hört av sig. Dåligt tycker jag... men det kanske kommer mer denna veckan. Det är trots allt bara maj än.

Sedan har jag ångest över vad jag ska göra som projektarbete. Har två ideér som jag verkligen vill göra...
Antingen ett slags konståknings-magasin/tidning och åka ner till Göteborg och intervjua Adrian eller Christoffer och sen kanske åka till Helsingfors och göra ett reportage om EM där. Skulle va riktigt coolt om man kunde fixa VIP-pass så man får stå bland pressen och fota och kanske träffa någon av europas mest kända konståkare^^ Det är nog det jag helst vill göra, men sen har jag en annan sak som jag också alltid drömt om - nämligen att göra en egen bok/diktsamling med fotoillustrationer. Frågan är bara om jag vågar trycka upp mina privata dikter och lämna ut mig såpass mycket... Och om folk verkligen skulle vilja läsa dem.
Sedan är nackdelen med båda ideérna är att jag måste göra dem själv, när man helst ska va i grupp. Men jaja...
Har fram tills 2 juni på mig att bestämma mig så jag behöver ju inte ha råpanik än iaf.

Nu ska jag nog va duktig och plugga lite tror jag faktiskt... Om jag orkar. :P

Sluta med impulsgrejer

Fuck, jag fick inte jobbet på Face2Face i Oslo.. trodde inte det heller iofs, men ändå. Fan.

Helgen har vart lugn också, spenderat största delen av tiden med Victor. Fick tre erbjudanden igår om att hänga med på grillning/fest, men tycker det är lite sent att komma med sånt samma kväll... Hade folk sagt till mig tidigare så hade jag lätt hängt med, men det är lite svårt för mig med impulsgrejer just nu p.g.a mitt knä. Inte så lätt att ta sig överallt =/ så det var lite deprimerande. Men men. Hade ju Victor iaf, alltid mysigt att vara med honom ^^
 
Idag ska jag nog med och se när bror min spelar gitarr någonstans :P sen ut och käka pizza med familjen.

Wooh

One republic - Stop & stare
Fy satan vilken bra låt! Den går på repeat hos mig just nu.
Ladda hem vetja! =)

Idag har jag pratat med norsken från face2face. Tror det gick hyfsat bra, dock sa han att jag var lite ung och hade lite mindre erfarenhet än många av de andra... Men han skulle höra av sig igen. Så jag hoppas fortfarande, vill verkligen ha det där jobbet!

Fick reda på att jag är ledig imorgon också, jäkligt skönt måste jag säga. Speciellt nu när det är så underbart väder ute. Det är synd att jag är opererad och halvt handikappad fortfarande, annars skulle jag lätt tagit en runda i skogen imorgon. Längtar verkligen efter den dagen när jag får göra det igen.

Härligt värre

Ååh det är så underbart härligt väder ute!
Och det bästa är att det - enligt väderprognosen - tydligen ska bli så resten av veckan. LOVE IT :D

Lungt

Ahwiiiie!! Det var en kille från Face2Face i Oslo som ringde förut och ville att vi skulle ha en telefonintervju på torsdag! Hoppas hoppas att jag får det jobbet, skulle bli så jäkla glad då. Norge liksom, wiiie! =)

Annars har det inte hänt mycket idag. Har bara en lektion på måndagar hädanefter, vilket känns smått onödigt. Men eftersom det är matte så jag måste gå på den. That sucks...

Har inte alls mycket inplanerat denna veckan, det är ovanligt. Men rätt skönt.
Ikväll blir det nog att övningsköra lite i alla fall, och ev följa med mamma till Livskraft och sola ^^

Orkar du

din tröja är fuktig
jag ligger med mitt huvud mot din axel
tårarna droppar på dig, men du märker inte
du märker inte att jag gråter
inte förrän tv-programmet är slut
och du råkar kasta en blick på mitt blöta ansikte
då kupar du dina händer om min haka
ser in i mina tårfyllda ögon och viskar
"gråt inte, älskling. gör vad du vill, men snälla, gråt inte..."
och jag tänker
hur länge kommer du egentligen att orka...?

(© madeleine karlsson, 13 november 2004)


Jag förstår inte hur du har orkat i snart 4 år. Det är helt ofattbart för mig, att du fortfarande står ut med mig efter allt jag gjort och efter allt vi tvingats gå igenom. Du har bevisat för mig åskilliga gånger hur mycket du faktiskt älskar mig, ändå går jag fortfarande och väntar på den dagen då du tröttnar och säger "tyvärr Madde, jag har upptäckt nu att det finns andra och jag orkar inte med hur du är längre"...
 

Det händer någon gång då och då att jag stannar upp och inser hur förjävligt jag beter mig och hur mycket jag tar för givet, egentligen. Vilken otroligt dålig flickvän jag är, och hur otroligt det är att du aldrig valt någon annan framför mig. Hur jävla tacksam jag är för att du aldrig gjort det, och hur förbannat jävla rädd jag är att du ska göra det...
Och en av dom där gångerna var precis nyss. Därför kan jag inte sova nu.


Humörsvängningar på hög nivå

Gårdagen var trevlig med bra musik, lagom med dricka och underbart sällskap :) Tack Malin!

Idag däremot har varit rätt tråkig...
Mitt humör åker berg och dalbana hela tiden, eftersom jag inte får träna som jag brukar. Träningen var ju min egna antidepressiva medicin förut... Det bästa jag vet är känslan efter ett träningspass, när svetten rinner, man fylls av ny energi och vet att man gjort någonting bra. Sedan är det ju besvisat att motion är bättre än antidepressiva mediciner, så snacka om att jag skulle behöva ta många piller om mitt knä aldrig skulle bli bra igen... Usch =/

Det jobbigaste är att folk inte verkar fatta hur jobbigt det faktiskt är. Och det värsta, är att jag låter saker och ting gå ut över alla i min omgivning... speciellt Victor. Förlåt för det! :( Och förlåt alla andra för att jag inte orkar va social ibland, eller orkar träffa någon över huvudtaget. Men jag prioriterar mitt knä före allt annat just nu, eftersom jag verkligen vill att det ska bli bra denna gången. Jag vet inte vad jag ska ta mig till annars.

Det känns som om det enda jag skriver om i den här bloggen nu för tiden är hur jobbigt allt är med mitt knä och bla bla, men jag har inte så mycket annat liv just nu som sagt. Det blir bättre när jag väl kan börja göra saker igen, jag lovar... =)


Valborg

Ja ni, saker och ting blir visst aldrig som man har tänkt sig..
Jag hade planerat att va nykter på valborg för en gångs skull, mest för att jag är rädd om mitt knä men också för att jag inte kände för att supa som alla andra sveriges ungdomar... Men så blev jag självklart bjuden på en massa mumsigt av olika folk, och eftersom jag inte klarar av att tacka nej till sånt så var jag tvungen att dricka det. Så det blev både öl, smirnoff, vin och whiskey. Bra där, madde!

Det vart en väldigt trevlig kväll ialla fall. Var hemma hos Malin och Fia och grillade med dom, Victor, Tonii och nån kompis till han. Jocke tror jag han hette ^o) Sedan drog dom till krogen vid elva, och jag och Victor åkte hem till han och sov. Mysmysmys <3

Idag vet jag inte vad det blir. Lungt tror jag och hoppas jag, eftersom jag och Malin ska till Nöjes imorgon ^^

RSS 2.0