Jobbjobbjobb

Fick mitt nya jobbschema för ett par dagar sen och det verkar som om påsklovet jag fick verkligen var meningen som en uppladdning inför det som komma skall.... Trodde att jag skulle jobba onsdag-lördag denna veckan, men det visar sig att jag ska jobba ända till och med måndag. Sex dagar i streck alltså...! Puh. Sen fem dagar i veckan fram till juni - förlagt så att jag är ledig två dagar mitt i veckan istället för på helgen vilket ju är lite trist, men det är bara att tacka och ta emot för alla timmar jag får just nu eftersom jag behöver pengarna..

Idag fick jag i alla fall äntligen min lön för förra månaden, och det var faktiskt mer än vad jag trott, så nu har jag införskaffat den där Linkin Park-biljetten som jag tänkt köpa i flera månader :) tog även en promenad till Täby Centrum förut och inhandlade en ny mineralfoundation, lite nya dusch/hudvårdsprodukter och hårfärg.

Nu ska jag nog bara lägga mig i soffan ett tag, eller sätta mig på balkongen, kanske läsa lite eller göra något annat mindre ansträngande fram tills det är dags att dra iväg och jobba igen. Kanske ska väcka Mattias också så att jag hinner umgås i alla fall en liten stund med honom idag, vore ju trevligt.. :P



Nyladdning

Påskhelgen är över och den har varit väldigt härlig med inte minst helt fantastiskt väder!

Spenderade som sagt torsdag-lördag i Värmland och det var trevligt att få träffa lite familj och släktingar igen, Broccoli fick springa ute lite i gräset och var helt överlycklig för det, vi fick hjälp med fix & uppfrächning av bilen samt den bästa presenten någonsin typ... en resa till Turkiet!! TACK mamma!

Min bror jobbar i Turkiet just nu för er som inte vet, så det ska bli jätteroligt att få komma dit och se hur han har det (och att få sola och bada också förstås, och äta turkisk kebab!). Den 25 juni drar vi. Ska bli sååååå skönt, jag älskar att ha något att se fram emot. :)

Resten av påskhelgen har vi spenderat här hemma och har mest passat på att mysa, fixa och dona lite.
Imorgon är det back to work som gäller, känns lite konstigt när jag varit ledig i en och en halv vecka... jobbigt fast roligt på samma gång!


Glad påsk

Igår fick vi massor gjort här hemma, flyttade ner min gamla säng samt några flyttlådor med grejer och några bildäck ner till det nya förrådet. Städade och dammsög även hela lägenheten så nu har vi det både lite rymligare och lite fräschare! Känns skönt!

Hann även iväg och förnya ett recept samt köra lite BodyPump igår. Det var två år sedan jag körde det passet sist - och det känns idag kan jag säga! Speciellt i bröst och axlar som jag inte tränar så hårt annars. Men det gillar vi. :)

Nu ska jag ta en dusch, väcka Mattias och sen bär det av till Värmland ett par dagar.

Glad påsk!




Långledigt

Jag har påsklov ^^
Sa till min chef att jag var tvungen att vara ledig mellan skärtorsdagen och påskafton eftersom jag är i Värmland då, men sen fick jag tydligen ledigt hela veckan. Hihi..

Var till gymmet en sväng idag och körde ett CorePulse-pass, det var svettigt och skönt. Käkade frukost när jag kom hem, duschade, satte på mig mjukisbrallor och la mig i soffan med senaste numret av Fitness Magazine. :) Gött! Nu börjar det dra ihop sig till lunch, så ska snart gå och kika vad vi har i kylskåpet som man kan göra något vettigt av.

Ikväll är det telefonkonferens igen om sista kapitlet i basmedicin-kursen, sen är det bara att plugga på allt som fan inför slutprovet den 22 maj. Yey. Det är väl delvis det jag kommer få sysselsätta mig med under min lediga vecka, förutom Värmlands-trippen och lite städning/flytt av grejer från lägenheten till förrådet som vi fått tillgång till.


Solsolsol och jag är ledig

Gårdagen bestod av sovmorgon, långpromenad i solen, muffinsbak och bio. Allt tillsammans med min andra halva (sambo), förstås :)
Bion vi såg var Water for elephants, med Robert Pattinson och Reese Witherspoon i rollerna, och det var en riktigt bra film tycker jag... fin! Se den.

Idag startade jag med ett träningspass på SATS och sen har jag mest bara tagit det lungt, ätit scones som älskling var gullig och hade bakat, suttit på balkonen och läst en stund b.l.a. Underbart väder ute idag med ju!

Är sjukt shoppingsugen, men jag är i princip pank och får inte lön förrän den 28:e, efter påsk. Det suger. Detta är bland annat vad som står på min alldeles för långa önskelista just nu:


Ny vårjacka (inte nödvändigtvis en trenchcoat), nya solbrillor, hårvax från Waterclouds, bodyscrub och bodylotion från The Body Shop, mineralfoundation från Id BareMinerals, solkräm. Hårfärg, ett par nya träningsskor och Linkin Park-biljetter (som jag ännu inte haft råd med/fått tummen ur än att köpa) måste jag också införskaffa, någon gång den närmsta tiden.. Plus lite saker från IKEA.


Bodybalance

Känner mig bättre från förkylningen nu, efter att ha sovit mycket, tryckt i mig massa vitaminer och vilat hela dagen igår. Så imorse var jag t.o.m på SATS vid 10 och körde BodyBalance. Kändes som en lite lagom start sådär, vill inte träna hårdare än så förrän jag känner mig helt 100 igen.

Om ett par timmar ska jag iväg och jobba, sen är jag ledig imorgon och på lördag. Min första lediga fredagkväll på en månad, ska bli jäääkligt skönt! :)


Immunförsvar?

Ledig idag med, och har fått en del gjort. Tvättat och varit och storhandlat i alla fall!

Mår däremot lite sisådär, jag har åkt på en förkylning - IGEN! Blir så trött, förstår inte vad som hänt med mitt immunförsvar? Kanske har med jobbet att göra, att vara i kontakt med bakterier (städa efter folk och ta i massa pengar), stressa och ibland jobba 11-12 timmar på en dag är väl inte det bästa...

Får boosta med lite te, c-vitamin och esperitox, ta det lungt ikväll och sova ordentligt inatt så kanske det inte bryter ut till något stort, om jag har tur.

Jobbar imorgon, torsdag och söndag denna veckan, så jag har i alla fall lite tid att vila upp mig mellan passen. Det går alltid lättare att jobba när man vet att man är ledig dagen efter tycker jag.


Härliga söndag



Vaknade upp till världens kanonväder idag och tänkte gud så skönt att jag är ledig!
Kickade igång med en liten lyxfrukost för mig själv - fruktsallad med vaniljglass och en kopp kaffe med lite skummad mjölk och kanel. Mumma :)

Nu väntar jag bara på att Mattias ska vakna också, får se om jag kanske kan få med honom ut i solen en sväng sen. Tror jag ska sätta mig och mysa lite på balkongen så länge (balkongen som jag förövrigt är sjukt sugen på att städa fin och inreda med lite trevliga krukor och blommor, det får bli direkt när nästa lön kommer!).



Strömavbrott



Fy vad jag tycker synd om vår lilla bebis som måste gå runt med tratt på huvudet.
Hon gillar det inte alls, och jag förstår henne, tänk vilken panik man måste få när man inte kan klia sig eller nånting! :/ usch.

Igår jobbade jag, det var en intressant kväll då jag var själv i servisen och det blev strömavbrott i hela Vaxholm pga blåsten. Vi hade ändå kvar strömmen ganska länge, så folk passade på att komma till oss för att äta eftersom de inte kunde laga mat hemma, men vad händer nån timme efter att en massa familjer kommit och beställt mat osv? Jo allt släcks ner hos oss också. Så kassan funkade inte, inget i köket funkade, kortläsarna funkade inte så folk kunde inte betala och inte ta ut pengar heller eftersom bankomaten var död... Kaos. Varför händer sånahär saker alltid när jag jobbar själv?! Jag börjar i alla fall bli ganska bra på att hantera stress och lösa problem nu. :P

Ska iväg och jobba ikväll också, och på lördag. Så hinner inte hitta på något skoj denna helgen heller. Nästa vecka ser dock bättre ut, och sen veckan efter det är det ju påsk :)


Måndag

Hela min helg, torsdag-söndag, har i princip bestått av jobb, så inget roligt att uppdatera om där alltså.

Idag var jag ledig, fast var tvungen att gå upp och åka och lämna vår lilla kissekatt hos vetrinären kl 07.50. Hon skulle kastreras nämligen. Det gick bra, hon var helt groggy och lite nere när vi hämtade henne på eftermiddagen men nu springer hon runt och är helt normal igen. :)

Ikväll har det bara varit jag och Broccoli (katten) hemma, då Mattias är och repar.
Har passat på att baka lite bröd och laga en god lins-och tomatsoppa (hittade detta receptet för ett tag sedan och har gjort det två gånger nu, jättebra om man vill äta vegetariskt någon gång då och då. billigt är det också).

Imorgon kväll vankas jobb igen, får se om jag hinner en sväng till gymmet innan också, eller drar ut och springer lite.


RSS 2.0