Höstlov

Japp, fick visst lite höstlov jag med då jag är ledig nu ända fram tills på onsdag. 
 
Idag ska jag till kiropraktorn... Har aldrig varit hos kiropraktor förut. Är lite nervös faktiskt. Men det blir nog bra :)
 
Sen ska jag förbi Täby centrum och köpa hårfärg/slingfärg. Får se vad det blir, troligtvis lite mer blonda slingor. Måste klippa mig också, mitt hår är så långt nu att det bara tovar ihop sig till en stor dreadlock... gillar inte. 
 

Utvärdering Beyond Wisches Cellutox

I helgen avslutade jag och Mattias vår 10-dagars detoxkur med Beyond Wishes. Resultatet? 
Magen fungerar bättre, jag har inte haft något sötsug alls i princip under kuren, och märker lite skillnad på hyn. Dock har det börjat ploppa upp lite orenheter nu efteråt, men jag ser det som positivt och som att utrensningen fortsätter. Det tar ju ca en månad för huden att förnya sig. 
 
Jag hade kanske önskat något mer resultat, men det hade jag förmodligen fått också om vi varit mer strikta med kosten. Så allt som allt är jag nöjd!
 
Rekommenderar dessa tabletter till alla som känner behov av att rensa ur kroppen (ej gravida eller ammande, eller vd stark medicineringi). Idealiska att använda sig av i samband med viktminskning eller kostomläggning. 
 
Tips för bästa resultat är att kombinera med probiotica, röra på sig, dricka mycket vatten och utesluta socker, alkohol & nikotin under kuren. 
 
 
 
 

Vintertid

Hej! Hoppas alla haft en bra vecka och helg so far. Det har jag haft :-)
 
I torsdags och fredags var vi på utbildning av ett nytt märke och SPA-koncept som vi ska ta in på nya spat. Fick lära oss fyra olika kroppsbehandlingar som alla var riktigt sköna och lyxiga! Gött också att få lite massage själv... ;)
 
Igår jobbade jag på salongen och sen hade vi parmiddag här hemma med en vän till mig och hennes kille. Det var supertrevligt! 
 
Imorse var det skönt att kunna ligga och dra sig lite extra länge, klockan ställdes ju tillbaka en timme inatt... Gillar dock inte att det kommer bli mörkare på eftermiddagarna nu, men men. Så är det. 
Just nu är jag ensam hemma, Mattias är och repar med sitt band. Ska fixa lite lunch snart och sen åka och träna tänkte jag. 

Hälsosam mjuk pepparkaka



1 dl mandelmjöl
1 dl kokosmjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk bikarbonat
1/2 tsk salt
3 tsk pepparkakskrydda
5 msk kokossocker (eller rårörsocker/stevia strö...)
1 ägg
Ca 1,5 dl osötat äppelmos (koka bara äpplen och mosa, funkar nog finfint med pumpa/sötpotatis/lingonsylt också)
1 dl naturell yoghurt/fil 

Blanda de torra ingredienserna i en bunke och blöta i en annan, sikta sedan ner de torra i de blöta och blanda ihop. Häll i en smörad brödform och grädda i 175 grader ca 30 min. Låt svalna lite och servera gärna med t.ex hallonkesella eller lingongrädde :) mums!

Tisdag

"Detoxen" blev lite uppskjuten, är inne på dag 6 nu (kuren är på 10 dagar). Kör som sagt inte sådär superduperseriöst utan försöker att äta så rent som möjligt bara medan örttabletterna gör en stor del av jobbet. Men jag kan ju säga att det känns som att de funkar... :)
 
Idag har jag varit ledig, det har varit skönt. Denna veckan är det full fart annars, jobbade igår och ska jobba imorgon och på lördag plus att jag ska på utbildning torsdag & fredag. 
 
Bakade en nyttig(-are) mjuk pepparkaka idag. Vet att det är lite tidigt med julbak, men pepparkakor är av någon anledning det jag först blir sugen på när det närmar sig den tiden (har börjat gilla mjuk pepparkaka mer än hårda på sistone också, konstigt eftersom jag aldrig gillat det förut...). Tänkte ha i pumpa först, för lite halloween-feeling men blev äppelmos istället eftersom jag har massa äpplen hemma. Hur som helst, kakan blev väldigt god, jag lägger upp receptet senare i veckan :) 
 

Utrensning

 
Sovmorgon, en lång skön skogspromenad och sen bara slapp och mys. Typ så ser våran söndag ut, precis som det ska vara!
Det bästa är att jag är ledig i två dagar till... :)
 
Har en väldigt lugn vecka framför mig som sagt, så tänkte passa på att göra en liten höst-detox (inget superseriöst denna gången, bara utesluta socker, dåliga fetter och alkohol som det blivit lite mycket av på semestern och sedan vi kom hem...). Fick Beyond Wishes Cellutox-tabletter i goodiebagen på konferensen för ett tag sedan som jag ska testa att komplettera med, återkommer med en utvärdering. 

Andas...

Dagarna bara springer förbi som vanligt och allt händer på en gång, har knappt hunnit landa än sedan vi kom hem från Grancan. Packade upp väskor och tvättade allting först i måndags som var första lediga dagen hemma... Tur att det är roliga saker som händer i alla fall, igår var t.ex. mamma och mormor och fick behandlingar av mig på jobbet, det var supermys!
 
Men nu känns det skönt att äntligen ha en helt ledig dag utan några måsten. Ska bara åka och handla en sväng så att jag kan göra äppeldricka, och ev lite äpple/kanel-muffinsar av äppelberget jag fick från mamma hehe. :)
 
Imorgon och på lördag ska jag jobba igen, sen ser nästa vecka väldigt lugn ut, och veckan efter drar typ hösten igång för mig på riktigt kan man säga. Kommer börja jobba på ett nytt SPA nämligen, samtidigt som jag kommer fortsätta lite på vanliga jobbet också :) det kommer nog bli superbra!

Hello October

Hej! Vi kom hem från Gran Canaria i onsdags, sedan dess har det varit full fart med b.la. jobb och 30-års fest. Har därför inte hunnit uppdatera bloggen något. Men vi har i alla fall haft det hur bra som helst, fått en del sol och tankat på D-vitamin förrådet, så nu ska man väl kunna ta sig igenom denna höst och vinter med... :-)
 
Utsikt från hotellrummet
 
På en restaurang första dagen
 
Min älskling på vår 4-års dag. Firade med SPA på dagen och sedan middag på en fin restaurang ♥
 
På båtutflykt med brorsan som jobbar där nere
 
Sista kvällen

RSS 2.0