Helgen

Oh vilken intensiv men rolig helg det varit. I fredags kom ju som sagt mamma, jag gjorde en behandling på henne och sen åkte vi nästan raka vägen till Let's Dance inspelningslokal. Vissa saker var lite dåligt arrangerade tycker jag, men det var härlig stämning i pubilken, kul i alla fall att se dansarna live osv! :)
 
På lördagen åkte mamma hem och ersattes istället av min bardomsvän och hennes kille som var här på minisemester. Jag jobbade tyvärr både lördag och söndag, men vi hann äta middag tillsammans allihopa och umgås lite i alla fall.
 
Sa hejdå till dem imorse, sen gick jag till optikern för synundersökning. Trodde som vanligt att min syn blivit lite sämre, men icke... Den har hållt sig stabil i flera år nu, skönt! Passade på att teckna linsabonnemang också så att jag slipper tänka på att beställa linser och synundersökningar osv, och fick ett par ray-ban på köpet! Har aldrig haft ett par "riktiga" solglasögon förut, bara köpt billiga på H&M typ... Dessa är justerade efter mitt huvud så att de sitter kvar och håller förhoppningsvis ett bra tag :) 
 
Nu ska jag snart fixa lite lunch och sen dra mig mot jobbet. 7 dagar kvar tills jag äntligen får lite semester... 
 
 
 

Coffeeberry

Åh vilken bra dag jag har haft. Har varit på kurs och lärt mig Priori's Coffeeberry-behandling, fantastisk. Imorgon kommer mamma hit och hälsar på mig på mitt jobb för en behandling, innan vi åker in till stan och kollar på Let's Dance live! :)
 
Måste tipsa om middagen vi lagade idag också, denna pasta- och tonfiskgratäng som jag hittade receptet på hos Emma. Såå gott! Vi bytte dock ut champinjonerna mot lök. :) 

Slutspurten

Hej onsdag, med sovmorgon! Börjar inte jobba förrän 14.30 idag vilket är riktigt skönt. Jag var sååå himla trött imorse, hade tänkt gå upp tidigt och b.l.a hinna åka och träna, men lyssnade på min kropp och låg och drog mig lite extra länge istället... Jag kommer jobba varenda dag nu fram till och med 2 juni, med undantag för imorgon då jag är på kurs...  
 
Jag har sagt upp mig från mitt ena jobb, det var en tung en sten som föll från mina axlar, då det har varit väldigt struligt och dålig stämning där på sistone... eller egentligen ända sen jag började där. Så nu kör jag mina två sista veckor där, sen är jag ledig någon vecka innan jag börjar jobba lite mer på det andra jobbet det här i Täby istället :) Det kommer bli bra! 
 
Nu börjar det snart bli dags att göra sig iordning, slänga i sig lite mat och dra sig in mot stan. Ha en bra dag. 
 

Egentid

Jag är ensam hemma hela helgen, Mattias åkte ut till landet igår.

Passade på att stanna kvar en stund efter jobbet idag och tog ett glas rose och fick mina naglar fixade av min snälla kollega :) Nu kollar jag på Let's Dance (nästa vecka sitter jag och mamma i publiken!) och äter pizza.

Två jobbdagar kvar, sen är jag ledig. Då ska jag unna mig ett besök hos frisören!


Crazy bananas

Alltså denna månad är helt galen... Vet inte vad jag tänkte riktigt när jag tackade ja till så mycket jobb. Men det ska gå! Nästan halva tiden är redan avklarad. I juni blir det nog bättre, hoppas jag ;) 
 
Idag är jag i alla fall ledig. Var på ett yogapass imorse, så himla skönt och välbehövligt när man jobbar så mycket med kroppen som jag gör. Sen tog jag en promenad hem i solen. Har fortfarande knappt fattat att man inte behöver ha jacka på sig längre!? Känns som om det gick från vinter till sommar direkt i år. Men det är ju superskönt :))

Vardagslyx

Blev ofrivilligt ledig idag, men för en gångs skull lyckades jag pricka in en riktigt bra dag att vara ledig på mitt i veckan - Mattias är nämligen också ledig OCH det är typ årets finaste dag hittills med +20 grader och sol! :D 
 
Vi har passat på att åka till gymmet en sväng tillsammans och varit ute i solen och ätit glass. Nu sitter vi vid varsin dator och tar det lite lugnt ett tag, innan det blir myskväll med något gott till middag. Vardagslyx på hög nivå! :)

Härliga söndag

Är ledig idag, äntligen, efter elva dagars jobb. 
Tog lite sovmorgon, åt bananpannkakor med färska jordgubbar och drack kaffe framför nyhetsmorgon och sen åkte vi iväg och storhandlade mat + en bäddmadrass. Nu ska jag hoppa in i duschen tänkte jag, medan Mattias lagar mat. :) 
 
Imorgon är det jobb som gäller igen, ända fram tills nästa måndag... 

RSS 2.0