Whats the point

Ännu en vecka förbi av trötthet och sjukt mycket att göra. Jag har varit så trött att jag inte orkat ta tag i allt (alltså alla miljoner texter jag har att skriva typ) och har nu en höööööög med arbete framför mig inför helgen. Det suger, rätt mycket... Men det är pengar, som jag verkligen behöver, och nu är det bara tre veckor kvar lite drygt! 17 arbetsdagar typ, jag räknar ner. :P

Ikväll ska jag iväg och besikta bilen (spännande att se om den går igenom denhär gången...) och sen ska jag på bio med Susanne, Prince of Percia blir det. Vet knappt vad filmen handlar om men det återstår väl att se... :) Ska hursomhelst bli trevligt att träffas, ska käka middag innan också.

Sen har jag bokat en tid för ansiktsbehandling på måndag, underbart! Ska jag klippa mig och slinga håret också, och göra en annan grej som är lite hemlig än så länge, höhö... Jag kommer i alla fall vara sjukt snygg inför sommaren ;)







Suck

Jag är lite bitter.
Det går åt helvete på jobbet idag, jag har ringt till 50 personer och fått tag på 10. Det är inte kul...
Jag har jätteont i nacken och har sovit så jäkla dåligt denna veckan, och nu lagom till helgen har det blivit mulet ute, efter att ha varit 25 grader och sol hela veckan liksom. SUCK!

Men men, nu tar jag helg i alla fall!!



Sommar!

Ja, nu känns det fan som sommar på riktigt alltså. Aahw!

I helgen var jag och älskling och hälsade på i Värmland, firade farfar som fyllde 90 osv. Det var mysigt.

Idag skulle jag egentligen träffat Linda och co, men det blev inte av. Synd, saknar henne, inte träffats på år och dar känns det som. Tänkte sätta mig och skriva två texter istället men har bara hunnit med en, var tvungen att städa och duscha och sen tjoff - så var klockan 22. Fattar inte hur tiden kan gå så fort när man inte är på jobbet.....

Det är bara fem veckor kvar nu i alla fall. Jag ska stå ut.



För ett år sedan....

Jag och M var på MediaMarkt i helgen för att köpa en dataväska till mig, gissa vad vi också hittade? En inomhusgrill! Så nu kan vi grilla hela sommarn fast vi har balkong med tak, uuunderbart!

Det känns verkligen somrigt i luften nu, jag får nästan tillbaks pirret jag hade i magen för ett år sen. Då var det fem veckor kvar tills man tog studenten.... Sjukt vad fort tiden har gått alltså. Fast ändå inte. Men det har hänt mycket. Jag kommer ihåg när jag skrev i min dagbok i typ januari förra året att "shit vilken sjuk känsla att inte ha en aning om vart i världen man befinner sig vid denna tidpunkten nästa år". Och jag hade aldrig gissat att det skulle bli Stockholm, haha, verkligen inte. Antingen Göteborg eller utomlands tänkte jag, men se vad kärleken kan göra.... ;P

Nu ska jag försöka få igång det jävla Andra Avenyn-avsnittet på datorn som jag missade igår, Mattias är inte hemma så bäst att passa på.... Dock funkar det inte som det ska, såklart. Jag hatar datorer. 



Här har ni vår finfina grill!


Var även på Bauhaus och köpte blomlådor och lite saker att plantera på balkongen,
tomater och jordgubbar bland annat - mums.



RSS 2.0