1 månad kvar till jul

Jepp. En månad kvar... helt sjukt att det är första advent nästa vecka. Vart tog november vägen? För mig känns det som om den bara försvann. Men det är väl skönt det... :)
 
Denna söndag har bjudit på klarblå himmel och sol här (solen börjar dock redan gå ner nu kl 14.15?! galet). Fick skjuts av Mattias till gymmet förut och körde ett snabbt pass för benen och ryggen + lite mage och tog sedan en skön promenad hem. Nu ska jag hoppa i duschen och sen bara njuta av att jag har helg, jobbade igår och är ledig imorgon istället. Rätt skönt faktiskt tycker jag, jag gillar att vara ledig på måndagar. 

Fluffiga banan- och kokospannkakor


Enklaste och godaste lunchen som jag typ alltid gör när jag är ensam hemma, hehe. 

1 mosad banan + 1 ägg + 1 äggvita + lite kokosmjöl. Stek i kokosolja & servera med färska bär, agavesirap och ev grädde eller kesella :) yummie.
Mandelmjöl istället för kokosmjöl blir också gott!

Wednesday

Har jobbat i måndags och igår och är ledig idag. Sen jobbar jag imorgon, ledig fredag och jobbar lördag igen. Knäpp vecka... men så kan det va :)
 
Gick upp kl 7 imorse trots att jag är ledig, hade bokat tvättid. Skönt att komma upp i tid ändå tycker jag och få det tråkiga gjort så man kan njuta av resten av dagen. Väntar ett paket som jag hoppas kommer idag, i så fall blir det en sväng till Täby centrum för att hämta det. Ska försöka ta mig till gymmet också. 
 
Ha en fortsatt fin vecka och hoppas att ni inte deppar ihop i novembermörkret... snart får man börja julpynta i alla fall! ♥

Bra helg

Åh, är helt slut efter denna helg. Men den har varit riktigt bra!
Igår lördag gick jag upp tidigt för att åka till Bromma och jobba på SPA-invigningen (som blev riktigt lyckad med mycket folk, kul!), sedan var vi på en trevlig middag med lite släktingar på Tai Koh Pangang i stan (så cool restaurang där det känns som om man är i Thailand på riktigt, rekommenderas) och efter det gick jag och Mattias vidare till en rockbar. Var kvar till kl 3, då var jag så trött att jag knappt orkade stå upp längre, hehe...
 
Har varit hemma typ hela dagen idag och tagit det lugnt, ska ta en dusch snart, käka något och kolla på Solsidan. Imorgon är det ny vecka igen med nya äventyr :-) Kommer jobba lite i Täby och sen ett par dagar på nya SPA:t.

Hej måndag!

Startar den nya veckan med lite sovmorgon. Skönt! Tänkte hinna iväg och träna innan jobbet också. 




Kommer jobba i Täby i början av denna veckan och slutet på veckan i Bromma. Nu på lördag 16 november har vi invigning för vårt nya SPA i Ulfsunda slott! Det ska bli så roligt! Mellan kl 10-15 lördagen den 16 november har vi invigning om någon är sugen på lite provbehandlingar, bubbel och goodiebags ;D

Healthy chips till helgmyset

Grönkålschips har blivit en riktig hälsotrend senaste tiden, ser det på var och varannan blogg nu speciellt när det är säsong för grönkål. Testade att göra mina egna grönkålschips idag, fast njaaee... ärligt talat tyckte jag inte att det var sådär jättegott. De gick ner, var väl helt ok, men inte mer än så (Mattias verkade gilla dem mer dock, så han får äta upp resten hehe). Håller mig nog till att använda grönkål till sallader och att näringsbomba smoothies med istället :)
 
En sak som däremot är riktigt riktigt gott (enligt mig) och som jag lätt kan byta de vanliga potatischipsen mot, är Spicy bananas från Reneé Voltaire. MUMS! Ni som gillar starkt (för de är verkligen spicy) måste testa dem. Lite dyrare förstås som hälsosamma snacks brukar vara, men det är det värt tycker jag.
 

Personlig almanacka

 
Tror det är femte eller sjätte året jag skickar efter en sån här almanacka... älskar dem! 
 
2013 har varit ett "komma ikapp-år", med fokus på att skaffa jobb och börja tjäna pengar igen. 2014 blir det mer fokus på att hitta balans och kunna leva ut sina drömmar lite. Så i år gjorde jag min almanacka ännu lite mer personlig genom att klippa ihop olika inspirationsbilder och peppande citat jag gillar på framsidan. Blev mycket nöjd faktiskt :)
 
Är du också sugen på en personlig almanacka, besök personligalmanacka.se

Det här med hår

 
Var hos frisören idag och blev äntligen av med mina slitna längder. Det är fortfarande ganska långt, för jag gillar det så, men lite mer hanterbart  :) 
 
Jag är ju tyvärr inte speciellt bra på det här med hår... Gjorde ljusa slingor på mig själv i helgen, men tyckte det blev sååååå långtråkigt till slut att jag slarvade och fick inte det resultat jag ville. Färgade över i nån askblond färg, så nu ser det ut typ som innan om inte värre... Suck alltså. Så fort jag får råd så kommer jag börja gå regelbundet till frisören och färga istället. Så värt att slippa hålla på med skiten.
 
 

Välkommen tillbaka, kreativiteten

Jag har kommit in i bakmood igen. Har mina perioder när jag tycker det är kul att baka, och laga mat för den delen. Nu när vi går in i mörkare tider så är det ju ett perfekt sätt att fördriva tid på :)
 
 
 
Idag har jag bakat hälso-kanelbullar med dadelfyllning, och dom blev så goda. Kolla bara på bilden. Mums! Och det bästa är att de är mättande, så efter en bulle är man nöjd. Hittade receptet på denna fina blogg
Just nu står även ett morotsbröd i ugnen. Får väl se om det blir lika lyckat.
 
Hoppas alla har en mysig allhelgona-helg!

RSS 2.0