En extra ledig dag!

I princip hela dagen igår gick åt till att slänga saker på tippen, ställa ner saker i förrådet, åka till Arninge centrum och inhandla nya grejer till balkongen, städa, diska och tvätta... Inte det roligaste sättet att fördriva sin lediga dag på - men det var jäkligt skönt att få gjort! Dessutom var vi ändå tvugna att städa ur Mattias mammas rum (som knappt gick att komma in i för att det låg så mycket skit där) eftersom hon kom hit imorse och ska bo här i en och en halv vecka, så varför inte ta hela lägenheten samtidigt när man ändå håller på.

Idag skulle jag jobbat igen, men fick reda på imorse att renoveringen av den ena restaurangen (min chef äger två st) inte hunnit bli klar, så jag är ledig tills på fredag. Lite snopet sådär, men samtidigt ganska skönt att ha en extra dag att vila upp sig på eftersom gårdagen inte gav så mycket utrymme till det :)


Några kassa mobilbilder på hur vår balkong såg/ser ut, köpte även ett nytt fint glasbord som vi ersatte med det gamla rangliga vi hade. Så nu kan man sitta och äta frukost där ute i sommar! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0